26 helmikuuta 2012

kulmien ja hiusten värjäystä

Moiikkaa :)
Ei tänään(kään) mitään ihmeellistä, käytiin pikasesti jumbossa ostaa tarvittavat jutut. Ostin siis ripsien ja kulmien värjäys juttua, mutta autossa kun avasin pakkauksen tajusin että vetyperoksidi puuttui koska otin pienemmän pakkauksen mikä oli puolet halvempi :D Pitää siis joku päivä suunnata apteekkiin ostamaan sitä.
Eikä muuten taaskaan olla menty kirppikselle, oletan että ei tulla koskaan menemäänkään, ärsyttävää tällänen säätö.
 Oon myös ihan kyllästyny äitiin ja äidin ihanaan valitukseen. Johtuu varmaan raskaudesta mut en tiedä ärsyttävämpää ihmistä! Onneksi kesällä enää vuos ni saa muuttaa täältä pois. Muutenki kesällä saa enemmän itsenäistyä kun on kesätöitä ja kaikkea semmosta kivaa ihanaa 

Duon ripsiliima, edellinen on iiihan lopussa ja tämä on parasta ripsiliimaa in the world ja maksaakin vaan 13e
hiusväri koska värjäilen pidennyksiä ja vähän omaakin päätä, on taas haalistunu oma tukka tummanruskeeks, en tiedä mikä siinä on ettei voi väri pysyä!
Kyllä mustaa ostin koska hiukset on mustat ja silmät on ruskeat. Ripsiä ei tartte onneks värjätä ku on luonnostaan ihan mustat.
Tänään ei huvittanu ripsaria enempää meikata.

Eipä mulla tänäänkään mitään ihmeellistä, pitäkäähän kiva päivä 

10 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis sä oot ilman meikkiäkään...:)
  Niin ja mul olis tällänen kysymys, et miten saat laitettuu tän et pystyy kommentoimaan nimettömänä?
  Mä en osaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos ♥ okei eli, meet sinne omaan hallintapaneeliin ja meet asetuksiin. Asetuksien alle tulee väliotsikoita Perus on eka sit on Tekstit ja kommentit, paina sitä tekstit ja kommentit ja sit siellä aika alussa lukee "ketkä saavat kommentoida" ja valitse siitä se ensimmäinen vaihtoehto, missä lukeeki että sisältää anonyymit käyttäjät ja muista painaa tallenna asetukset ylhäältä and you are done :)

   Poista
 2. Heei,onhan se ihan ok,että luen sun blogia vaikket tunne mua? (:

  VastaaPoista
 3. oot hirveen nätti noissa kuvissa :)

  VastaaPoista
 4. äwäww oot niiiiiiiiiin kaunis ! ♥♥ tosi kiva muuten tää uus ulkoasu :) toivon että konees suostuu pian lataamaan sen kysymyksiin vastaukset videon ! oot tosi ihana :) ♥

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. tää on ainoo postaus varmaa, mis on näin vähä kommenttei..

  VastaaPoista