26 maaliskuuta 2012

i'd love to have thesenoniin, rahaa säästämään! no, onneks ei kauheesti tartte säästellä koska konfis on 15.4 ja sitten olen rikas ja meen tuhlaamaan heti rahoja :) Unohdin muuten tohon lisätä sen nahkatakin mutta se on hankittava, pakko! Päätin myös että alan säästää kesään rahaa siltä varalta etten saa kesätyöpaikkaa... Onhan sit varaa kesällä shoppailla ja ostaa bensaa, koska saan skootterin synttärilahjaksi kesän alussa jes! ja tähän ihan meiän viereen avataan nyt S-market ja ABC et voi sit helposti käydä tankkaamassa :)

Oon myös päässy siihen päätökseen että seuraavat pidennykset tilaan Dreamhair: ilta http://www.dreamhair.fi/ laitan siis ensimmäistä kertaa teippipidennykset päähän ja tilaan 50 senttiset mustat pidennykset sekä EasyTape pidennykset mittana 40 senttiä. En oo vielä päättäny et laitanko pari vaaleeta raitaa sekaan, katsotaan :)

5 kommenttia:

 1. Meinaakko sä noita teippipidennyksiä ostaa vaan ton yhe paketin mis on 10 niitä teippejä vai kuinka ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis ostan 1 "paketin" tommosen missä tulee se piitkä hiusnauha olikse nyt 90 senttiä leveä ja lisäks sen yhen paketin missä oli niitä valmiiks leikeltyjä teippipidennyksiä koska niistä saa kuitenki vähä lisää tuuheutta ja kun ne on eri pitusia ni saa sitä "kerroksisuutta" tukkaan :D anteeksi oon huono selittämään :)

   Poista
 2. Hei. olisitko halukas myyjäksi? palkkaisin siis myyjäksi myymään pikkareita 40e/kpl, kuvia 320e/20kpl, camitusta 1200e, videota 4200e. jos olisit kiinnostunut lisää msn: demondogger@windowslive.com siellä lisätietoa mm, palkanmaksuista yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos en :D oot jo muuten sanonu mulle ton :)

   Poista