08 maaliskuuta 2012

naiset ♥

Hyvää naistenpäivää kaikki naiset ja tytöt :) !

Eipä tänään tapahtunut mitään erityistä, koulussa tullu oltua ja itseasiassa oon nyt kotona ja kello on 11.01, jouduin lähtemään koulusta hetkeks kotiin koska naisten jutut alko, tulin syömää särkylääkettä ja puolelta lähen takasin koululle ruokailuun ja sitten viel neljä tuntia ois koulua... nukun varmaan päikkärit sitten ku pääsen kotiin.

Noniin nyt ollaan kotona ja kuvia oteltu vähän lisää vikoilla tunneilla koulussa. Oli muuten hyvää ruokaa heti ku pääsin koululle !
Viikonloppuna mennään sitten ainaki syömään ja ehkä kirppikselle ja tänään pitää lukea kokeeseen taas eikä  yhtään jaksais. en jaksa koko kuolua enää seukuntiakaan, kumpa se kesäloma alkais jo :( onneks nää viikot menee tosi nopeesti, kokoajan huomaan vaan et taas on viikonloppu... Ollaan muuten mitä luultavimmin melkeen kaikki porukassa varaamassa maanantaina lippuja Weekend festareille jee! Festarit on vasta elokuussa, koulutki on alkanu jo joka on vähän tyhmää, ja kallista on koska 105e/henkilö menee rahaa! Telttapaikka maksaa erikseen sen 25 euroa ja kahen päivän lippu siis 80 euroa. Ootan tosi paljon koska ne ois ekat festarit koko mun lyhyen elämäni aikana :) ja hyvä tilaisuus koska ne on tässä aika lähellä ja toivon että kaikki sit vaan pääsis sinne... http://www.tiketti.fi/Uutta-Weekend-Festivalia-tahdittavat-David-Guetta-ja-uutiset/7449#.T1SeOFUIXGA.facebook


Ninni 
Riina 

mutta mutta pitäkää hyvä naistenpäivä, toivottavasti saitte kukkia joltain ihanalta prinssiltä toisinku minä, haleja 

6 kommenttia:

 1. mäpääsen sinne festareille onneks ;) mut ne liput vaa pitäis saada...onks sun äiti koton sillo maanantain?

  VastaaPoista
 2. UUUU
  päätit mennä siis ;) mä haluisin ,mut ku 80e ,ni ääää haluisin tuhlaa ne rahat tyylii vaatteisii o:
  entiiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii, kallista on :( mami varmaa maksaa mun lipun en tiiä mut meen kumminki ! :D

   Poista