05 maaliskuuta 2012

Sunglasses ♥

Heiii kaikki ihanat siellä 
Päivä mennyt kivasti, rento koulupäivä vaikka olikin 8-16 koulua... Vikat tunnit oli liikuntaa, käytiin kävelemässä ja lähettiin aikasemmin kotiin ku muut oli hiihtämässä. Tultiin sit meille siinä neljän aikaa Katin ja Riinankaa, ei taaskaan oikeen tehty mitään muutaku räpsittiin kuvia, juteltiin ja meikkailtiin... Olihan se paljon kivempaa ku yksin koneen ääressä koko ilta. Paitsi huomenna on terveystiedon koe, enkä oo ees avannu kirjaa! onneks koealue on lyhyt ja ehin sen illalla lukea ja päntätä keskeisimmät asiat päähän.
 Tänään taas ärsytti niiin suunnattomasti nää mun huonokuntoset pidennykset... Menee kokoajan takkuun :( kuukauden päästä vasta pystyn hankkimaan uudet, taino äiti maksaa tietenkin :)
 Anteeksi tylsä tämmönen perus päiväni postaus taas vaihteeksi... Videota tulee taas tällä viikolla kun sitä ollaan pyydelty :)


Kaivoinpa aurinkolasit esille ku Riinalla oli tänää aurinkolasit koulussa mukana, tuli niin semmonen happy olo ku tuntu ihan keväältä ku aurinkoki paisto taas ! :)


päivän pientä kuvasaldoa :) ps. kiitos kiitos kiitos kiitos lukijoiden määrästä, ootte ihania 

6 kommenttia: