07 huhtikuuta 2012

tylsää lomailua

Moikka ! Ois taas aluksi videota :)


Kuva meikistä kera nyppimättömien kulmakarvojen...

Sitten muihin aiheisiin. Tilasimpa (tai no kaveri tilas) mun puolesta eilen pari meikkiä, jee! Siinä sitten suunnilleen onki menny kaikki rahat mitä tuun saamaan :D No ei voi ainakaan sanoo etten ois saanu mitä oisin halunnu. Tilasin siis Urban Decay: lta pari meikkiä. Odottelemaan vain sitten että ne tulee :) Kerron sitten enemmän ku oon saanu ne! Jos kiinnostaa, tilailin Beautybay.com: ista :)

Naked 2 paletti, kakkonen siks koska siinä on paremmat värit mulle.

Primer potion koska se on niiiin kehuttu, ja omat pohjustusaineet ei toimi niin hyvin ku haluais.

Sanoin videossa että laitan mekosta kuvaa, unohdimpa koko mekon ! Laitan siitä huomenna tai ylihuomenna teille kuvaa kuitenkin :) Saatte sit kertoa mielipiteen. Saatan laittaa sen koko asukokonaisuuden päälle ja siitä kuvaa tai/ja videota, katotaan !

17 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. oon aatellu sitä :)) teen kyl varmasti jossain vaiheessa !

   Poista
 2. paljo toi vaateteline makso?:)

  VastaaPoista
 3. ois kiva jos tekisit semmosen niikuuu perhepostauksen:D et siin ois kuvat sun kaikist perheenjäsenist ja sit selittäsit niist siinä(::! voisit tehä kans semmosen 'mitä laukku sisältää' postauksen! tai niiku et siin näytät kaikki jutut mitä sun laukus on yleensä :---D haha nää on vähä tämmösii outoi mut ois kiva saada välil jotai muutakiii ku peruspostauksii, kiitos ihanast blogista muutee <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eii perheestä, perhe on pahin! :D enkä muutenkaa viitti kuvii laittaa niistä tänne varmaankaa. Voin tehä sen laukkujutun lähiaikoina! :)

   Poista
 4. Miten voit olla noin kaunis !? ihana silmämeikki ja paljonko toi paletti ja primeri makso yhteensä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. enkä ole :) mut kiitos! primer maksoi 17.40 € ja paletti maksoi 43.20 € :)

   Poista
 5. Kallishan toi paletti on mut sen laatunen myös ja tietysti ihanat sävyt:) oks sul muuten yhtäkään wet n wildin palettii?

  VastaaPoista
 6. ihana oot:)! täs ehdotuksii mistä voisit tehä postauksia: lempivaatteet (mitä käytät usein jne), tavaroita jotka on tärkeitä tai käytät usein tai silleen :D, tai että mitä pidät aina sun mukana eli vähän niinkun toi laukun sisältö juttu. tai sitten että mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle :D:D:D tai toi perhepostaus ois kyllä kans kiva, tai sit sellanen mis on sun kavereista kuvia ja kerrot sitte niistä :)) mut sul on hyvä blogi :)!!

  VastaaPoista
 7. oot kaunis ja hyvä blogi<3 kiva ulkoasu mut kaipais ehkä vähän väriä :( tee joku kilpailu tai sellanen kysymysjuttu tonne reunaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :)) mikä kysymysjuttu ? kilpailu/arvonta on tulossa täs parin viikon sisällä :)

   Poista
 8. ei sun vitussa tarvi tehä perhepostausta herranjumala jotain yksityistä kumminki!! :D

  VastaaPoista
 9. ihanat noi lasit <3 mistä sä ne ostit ? :)

  VastaaPoista