27 toukokuuta 2012

synttärit luukissa :)

Moikka kaikki :)

Oon pitäny tässä pientä parin päivän taukoa mutta nyt olen takasin taas ;) tet viikko on ohi ja teinki teille siihen liittyen videon, lataan huomenna sen.
Tänään ollaan kuitenki oltu viettelemässä mun ja Kian 15v synttäreitä jee! Me kummatki kyllä täytetään vasta 6. kesäkuuta mutta juhlittiin jo nyt niitä. Oltiin Luukissa, eli siis semmosella uimarannalla joka on tooosi iso se alue siis ja siellähän on ne Weekend festarit mihin ollaan elokuussa menossa ;)
masu-makkara-raja ;DGrillailtiin, opeteltiin kärrynpyöriä (en vieläkään osaa tehä sitä), seistiin käsillä ja otettiin aurinkoa ja tietenki juteltiin ja oltiin pullonpyöritystä hehe :D Mutta päivä oli tooosi ihana ja sää oli parhain ! Huomiseen :)

23 kommenttia:

 1. Löysin sun blogin vasta viimeviikolla ja oon tätä seuraillu nyt muutaman postauksen verran ( toki on ollu pakko lukee vanhoja postauksia :D ) ja tästä on tullu näinkin lyhyessä ajassa tän hetken lemppari blogi! Videot on ihan mahtavia ja oot tosi sulonen tapaus :)- AA

  VastaaPoista
 2. Oot ihanan suloinen. Nätti olet. :)

  VastaaPoista
 3. hihii, kivoja kuvia ja nätti oot! :-)
  - noora.

  VastaaPoista
 4. ihania kuvia ja ooot niiin nätti ! :)

  VastaaPoista
 5. Mikä on sun lempi ruoka, karkki, mehu & limu? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lempppari ruoka on hesen juustohamppari namm ;D ja karkkia en syö ni ei mikään, mehu on varmaan joku juissin ja sit limu ni ehkä pommac :)

   Poista
  2. Syöksä sit ees suklaata? :D

   Poista
  3. en :D mua sattuu kurkkuun jos syön sitä

   Poista
  4. miks:--D ookko allergine tai jotai?

   Poista
 6. oi että oot kaunis. rupesin vasta lukee sun blogiii=). miks puhut tollalailla hiljaa(voisiks puhuu kovempaa)??. voiks tehä päivästäs videoo mut älä tee siit my daytä vaa keksi joku oma.
  ps. kysymyspostaus olis kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks kaikki sanoo et ellu puhuu muka hiljaa? :D Ei se ees puhu!! Mut hankkikaa kuulolaite tai laittakaa ääntä kovemmalle!! ;)

   Poista
  2. + Se on sanonu montakertaa et tekee videot yöllä sillon kun kaikki nukkuu, joten ei se ny huutaakkaa voi, et kaikki ei heräis!! :D

   Poista
  3. ei vittu et jollain on paska kone !!!!! tai sit ei oo kuuloo ollenkaa vittu mä ainaki kuulen ellun äänen ihan vitun hyvin saatana rupee ärsyttää tollanen vitun valittaminen vaikse ettette kuule johtuu teijän saatanan paskoista äänentoisto laitteista olkaa saatana hiljaa tai olkaa vittu kattomatta videoita saatanan pellet

   Poista
  4. haha nii just! :D ja kyllä oon tänää tekemäs videota

   Poista
  5. Minä ja mun kaverikin ollaan tulossa sinne Weekend festivaaleille (:

   Poista
 7. Kivoja kuvia ! :---)) ja muutenki muksa blogi !

  http://katiandmari.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. ihania kuvia! mut sulla on siis napakoru? mite sait sun porukat suostuu antaa sulle sen? mein äite sano et saan sen ku täytän 16 mut silloha saisin jo ilma sen lupaaki:d voisit tehä postausta tost napakorust ja kuinka hoidat sitä:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja vielä että mistä sun bikinit on? kamalaa oon kauhee kyseliä oh noh:D..

   Poista
 9. Hei mistä noi raitabikinit on? :D

  VastaaPoista
 10. Sulla mitään mahamakkaroita ole...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän Elina tarkottanukkaan et sillä ois vatsamakkaroita? Kaikille tulee tommoset ns. "rajat", jos istuu epäryhdikkäästi ja suoristaa selän. :D Joo en osaa selittää. xd

   Poista