26 kesäkuuta 2012

kommenteista hieman !

Tosiaan kuvattu webillä, laittakaa äänet kovalle koska koneen mikki on "vähän" huono :)
tämä kommentti on asiallinen ! kiitos, alempi kommentti siis.

eipä mulla muuta tänään :)

94 kommenttia:

 1. Puhut sun videoissas aina niin hiljaa etten kuule mitää :D Voisit jatkos vähä kovempaa puhuu :-)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä puhuin ihan normaalisti :) mähän sanoin että mun koneen mikki on huono, laita äänet täysille jos et kuule !

   Poista
  2. Aika jännä et oon kuullu jokasen videon kannettavan ihan omil kaiuttimilla, eikä oo äänet ees täysillä, joten suosittelen hankkimaa paremmat kaiuttimet

   Poista
  3. Miks anonyymi siun pitää tulla valittaa Elinalle siitä, koska se ei voi sille mitää, et sen koneen mikki on huono?! Ja se tekee yleensä ainaki mitä ite oon kattonu ni voiks sen snoo oikeella kameralla, ni jos nyt kerra tekee webillä ni miks hitsis pitää tulla siit valittaa? (Sori Elina ku sanoin ton, mut miut alko oikeest naurattaa ton anonyymin kommentit:D)

   Mut joo tää blogis on i h a n a ! ! Oon seuraillu tätä jo pitemmn aikaa ja nyt ajattelin kommentoida, en tiiää oonks kommentoinu aikasemmiki, mut juu :D

   kato miun blogi ja kommentoi vaikka tai liity lukijaks jos kiinnostaa:

   anna-mun-olla-syypaa-sun-hymyyn.blogspot.com

   Poista
  4. Toi anonyymi ei vissiin osaa lukea, videon yläpuolellahan ihan selvästi lukee että koneen mikki on huono ja siitä syystä ääni on videossa huono :-D en kyllä mäkään ymmärrä miten jotkut ihmiset oikeesti jaksaa tulla valittelemaan tänne kaikista aivan turhista asiosta ja keksimään omiaan.. Aika säälittävää kyllä tulla haukkumaan toista ilman meikkiä rumaksi varsinki anonyyminä, ei vissiin itellä ole kaikki omassa elämässä kunnossa tai ei taida olla tyytyväinen itseensä sitten pitää säälittävästi tulla haukkumaan muita..
   Mun mielestä oot ainaki tosi nätti ilman meikkiäkin !:)

   Poista
  5. no juu, älkää nyt raivostuko :D kyl mä luin että mikki on huono, mut puhun ihan yleisesti näist videoist :D kyl sen ymmärrän jos jotkut ihmiset puhuu normaalistikki "hiljaa" et ei sen puolee sit :D:D:D muuten oot supernätti ja tää on mun lempiblogi ! :)

   Poista
 2. kaikki mitä anonyymit sanoo on täyttä paskaa jos ne eivät uskalla laittaa ees omaa nimeään. Ja jos jotain mitä ne sanovat olisi totta, niin ketä kiinnostaa. Se on sun elämä ja kenenkään muun ei pitäisi sekaantua siihen. oot sellainen kuin olet, kaunis ja hyvä bloggaaja. :)

  VastaaPoista
 3. älä hei välitä noista ilkeistä kommenteista! niitä tulee jossain vaiheessa jokaiselle, koska haters gonna hate ja niin eteenpäin. ne on vaan kateellisii ja haluu aiheuttaa sulle pahaa mieltä. kuten iteki jo sanoit niin ne sais mennä vähän itteensä ja miettii et oisko aika hankkii elämä. mut jaksamisia sulle ja parane pian silmätulehduksesta! :)

  http://the-adventures-of-littlej.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Huhhuh aika säälittävii kommenttei nois kuvis ! Ymmärrän miks et kirjota nii paljoo enää ku on kesäloma ja ei jokaisesta asiasta tarvii tehä postausta että ostin paidan ei kukaan jaksais lukee sellasta ! Tää blogi on mun mielest tosi kiva ja kiinnostava ! Älä välitä noist anoista, kuitenki jotain kateellisia..

  Planetroosa.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. ihan oikeesti eikö ihmiset tajua, että sä päätät ite millon sä teet sen meikkipostauksen, sun blogi,sun elämä, sä päätät millon sä sen teet ... huhhuh,, älä ota ittees noit tyhmii kommenttei, ihan turhii ! ja jumalauta kun ihmisellä on SILMÄTULEHDUs, niin tuskin haluuu laittaa meikkiä... hei c`moon te joil ei oo muutaku valittamista, että "voi voi kun ei tullu meikkipostausta" , "pelkät rintsikat pitsitopin alla" .... huhuuhuh ihan oikeesti, sä varmaan Elina päätät ihan itte miten puet ja silleen... ei taida olla noilla anoilla muutakaa tekemist ku puhuu jtn paskaa ... :( huhhuh ...

  VastaaPoista
 6. Aika säälittävää kommentoida tollee toisen pukeutumistyyliä, ja viel anonyyminä. Ite en kyl ikinä kehtaisi! ;o Ne jotka niit kommentteij on lähettäny toivottavasti näätte tän kommentin ja tajuutte että voisitte pikkuhiljaa lopettaa, kommentoikaa ny ees oikeilla nimillänne. Mä voin sanoo et mun viisvuotias pikkusiskoki on viisaampi ku sinä/te ketkä kommentoikaa ny tuommoosia. Tajukkaa ny lukee ajois, ja Elina jos rupee tulee vähä viä epämiellyttävämpiäki kommentteja ja tosi törkeitä nii ei muutaku iha oikiasti vaa poliisille ilmotus kantsii pitää ne kommentit ja kuvat niist aina talles tai vaikka tulostaakki ne, vaikka kuinka anonyyminä kommentois niin poliisi saa kyllä selville että kenen koneella ja kuka sen on kirjoottanu. Ja vaikka kirjaston koneil ois kommentoitu tai koulun nii kyllä ne käyttäjätunnukset selville saadaan! Ja opetelkaa te jotka niit törkeit kommentteit lähettelette nii kirjottamaan ees oikein. Älä Elina välitä niist ne on vaan kateellisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en nyt mitenkään puolusta noita hirveitä anoja jotka dissaa mutta valitettavasti poliisit ei tommosiin blogien dissaus kommentteihin puutu. Heillä on tärkeämpääkin tekemistä.

   Poista
  2. puuttuu ne , jos noi kommentit menisi ihan kokonaan yli äyräiden :D

   Poista
  3. VITTU NE PUUTTUU!! Tuo mitä anonyymit sanovat ovat kunnianloukkaus ja siitä vois seurata sakkoja ja muita kivoja juttuja. ja kaikki anot, vaikka te olette nimettömiä ja luulette olevanne piilossa, TEIDÄT PYSTYY SELVITTÄ JOTEN TURPA KII!
   kiitos :)

   Poista
  4. eheeeei pysty selvittämmään, häähää kukkaan ei saa ikinä tietää kuka täsä nytteki kommentooi ; ) ärsyttääkö?

   Poista
  5. ai ei pysty? voi kuule ID-osoitteen selvittäminen ei todellakaan oo vaikea homma. ärsyttääkö itteäs? jättäkää elina rauhaan.

   Poista
  6. pystyy kyllä, elina jos haluat että jonkun anon henkilöllisyys selvitetään nii laitappa viestii, perheessäni on tarpeeksi poliiseja että niillä on aikaa tällästen selvittelyyn :)

   Poista
  7. haha ei helvetti...::D:D:D katokku joku normaali ihminen ei pystyis selvittää kuka noi kommentit on kirjottanu ::D

   Poista
 7. Nii ja lisään viel et jos on tosi törkeit kommenteit, niin se on kuulkaa sakot ja kunnianloukkas syyte! ;) Että tajukkaa lopettaa aijoos!

  VastaaPoista
 8. hyvä Elina ettet ota noit kommentteei ittees ,ei sun tarvikkaa !
  Ne on vaa kateellisii sulle . ja laittaa anonyymin viel et pienet tissit tai jotain ? kateellisii selvästi ku niil on pienet ni sit tulee sulle vinkumaa . huhhu O_O .
  sä päätät millon teet sen videon ,et turha muiden tulla nisee ...
  Hyvä ettet ota noit kommentteei ittees ARVOSTAN SUA ! en itekää ota koskaa ,mut jos mulle tultais mont kertaa kaikkee tommost puhuu ja useesti ,ni mä tekisin videon mis oikeesti varmaa huutaisin ja tekisin vaikka mitä .
  vittu nyt on kesä ja kaikki kulkee shortses ja pitsitoppi mis on alla vaa rintsikat tai tuubitoppi tai minitoppi -.- mut miten se vaikuttaa niitten elämää .
  tommosii pitää oikeesti säälii jotka vaa inisee tääl netis mitä joku tekee väärn ja kommentoi ANONYYMIN .en mä oikeesti ymmärrä miten joku uskaltaa tehä semmost .
  Elna oot super ihana ihminen ja toivottavasti ymmärrät sen .
  oot kaunis ja muut on kateellisii(vähänninku mäki :Dd ) oisinpa mäki noin kaunis :3
  t.karina ! ^^

  VastaaPoista
 9. Vastaukset
  1. Tai miksi mulla näkyy vain tekstit, ja kuvat. Etin videon youtubesta ja sielläkään se ei näytä sitä :o

   heijdy.blogspot.fi

   Poista
  2. ai emmätiiä :o kyl mulla vaan näkyy, ja nähtävästi muillakin :D koita vaihtaa jollekki muulle tietokoneelle vaikka :)

   Poista
  3. Mullekki on tullu koneelle joku juttu ny, etten näe blogis videoita enkä youtubes firefoxin selaimella. Kokeilla vaihtaa johonki, mul ainaki autto! :)

   Poista
  4. mä ainakin nään firefoxilla? :o

   Poista
 10. älä välitä ne on vaan kateellisia ihmisä jotka kirjottaa vaa paskaa tänne sun blogi on aivan ihana ja oot todella nätti!:)

  VastaaPoista
 11. Voi elina oot ihana ! <3 kateellisten kommenteista ei kannata välittää! :)
  pistää itelläki vituttamaan tommosten kateellisten paskanpuhuminen..
  btw, oot muuten hirmu nätti ilman meikkiäkin :-) parasta kesää sulle :)

  VastaaPoista
 12. taitaa olla vaa kateellisii(: ja mun mielest toi on kans tosi alhast tulla tollai anonyymin kommentoimaa .. ja ooot kaunis ilma meikkiii(: !

  VastaaPoista
 13. Tosta postauksesta niin toi eka anonyymi kommentti pisti silmää.. "sut on nähty tuol nurkil nuolemas jotain tyttöi" <- Jotain rajaa hei, Vaikka Elina oliski pussaillu työn kanssa nii so what ? saakai kaikki ihmiset pussailla ketä ne haluaa ja missä haluaa, sama asia ko tulisit sanoo et et Elina on nähty pussailemassa jotain poikaa ! Ja varmaan kaikki saa pukeutua miten haluaa ja mikä on ns. muodissa tällä hetkel... en muutenkaa ymmärrä miten niil ei oo pokkaa tulla haukkumaan päin naamaa tai ees omana ittenää eikä anonyyminä... Elina, sä saat olla just sellane ko ite haluut älä välitä nuin typeristä kommenteista !:)

  VastaaPoista
 14. Ei kannata välittäää tuollasista anonyymien haukkumis kommenteista, suurinosa haukkujista on vaan kateellisia sulle esim. siitä miten hyvä vartalo sulla on ja sun ulkonäöstä, tsemppiä vaan sulle ! :)

  VastaaPoista
 15. Annat tuollaisten kommenttien mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos! Ja en usko että tuon anonyymin kommentti edes pitää paikkaansa,että olisit sekoillut jossain jonkun kanssa! Mutta siis älä anna blogisi rajoittaa sun elämää! Sä oot nuori ja elämä edessä.. elä elämää, äläkä tosiaan ota joidenkin tuntemattomien ihmisten kommentteja tosissaan tai anna vaikuttaa sun elämään!

  T: 22 vuotias Mupetti :)

  VastaaPoista
 16. tykkään susta ja sun blogista tosi pal mut älä tee enää ikinä videota tälleen vaan kuvaa se kameral koska toi suhina taustal häiritsee:D tosi törkeet noi juorut...

  VastaaPoista
 17. ehkä jotkut saa jotai vitu mielihyvää toisten haukkumisesta? huooh.. miusta ainakin oot kaunis ja mukava(:

  VastaaPoista
 18. Älä välitä ! Luuserit haukkuu ja arvostelee tolleen :) oot upea nainen, ja nuori viellä! Jatka samaan malliin. Bloggaajatkin on ihmisiä, ja kaikki lukijat sitä ei ihan tajua. Nimimerkillä kokemusta myös on :)

  VastaaPoista
 19. Noi on noita ihmisiä, jotka oikeasti jaksavat istua tunteja koneella ja pilkata kaikkia. En kyllä mäkään ymmärrä noita kommentteja mitä sulle on laitettu hei c"moon kesällä nyt saa pukeutuu bikineihin ja pitsitoppiin, monet pukeutuvat!

  Jatka tätä sun blogia äläkä välitä noista kommenteista ( tiedän ton tunteen, kun tullaan sanomaan ihan tyhmää) ja sun silmät on niin cute! Mullakin on hirveän kuiva iho, mut sun iho on niin täydellinen ja oot vaan täydellinen kun ymmärrät ja kauneutesi ah<3 okei nyt meni yli :D
  Hyvää kesän jatkoa sulle ja me kunnon lukijat odotetaan näitä uusia videoita/postauksia :)

  VastaaPoista
 20. no anonyymithan ne just kehtaaki ku ne on niin noloi tuntemattomana luulee et voi sanoo mitä vaa ku niit ei voi sillee tunnistaa ja/tai tavottaa... ja mun mielest se oot hirrmu nätti ilman meikkii :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja niin, en nyt meinaa jokasta anonyymii

   Poista
 21. Ei kannata välittää niistä kommenteista jotka vaan haukkuu! Oot nätti ja blogis on hyvä !:)

  VastaaPoista
 22. olis tosi kiva jos tekisit sellase video mis laitat su pidennykset päähä ja meikkaat... voisitko joskus tehä sellase? ;)

  VastaaPoista
 23. Se on suoraansanottuna niin helvetin rasittavaa että blogeihin/blogiin tullaan sanomaan varsinkin Anonyymina jotain täyttä paskaa. Siis koska mulleki on tultu sanomaan asioita, kuten haukkumaan niiku omaa tyylii? eiks sen pitäis olla jokaisen oma asia, vai. & anonyymit vois laittaa nimee perää myös! mut vaikutat ainaki näistä useista videoista päätellen ihan mukavalta(:

  VastaaPoista
 24. HAHAHAHAHAHAHAHAAHA oikeesti salee sun blogii joku jaksaa kirjottaa tollast paskaa?? on iha ok olla kateelline mut tommone menee vähä yli.... :'''DD mut joo oot tosi kaunis ja asialline ja tommone aito, täälläki yks positiivisesti kateelline :))

  VastaaPoista
 25. Hei Ellu älä välitä noista saatanan kusipäistä. Kunhan vaan keksii kaikkea älytöntä ja tolleen ja ne on ite ihan vitun lapsellisii pellejä kun laittaa anonyyminä kaikkee... laittas omalla nimellä ja on sun oma asia et mitä teet? Joten kaikki anonyymit haistakaapa paska :)

  VastaaPoista
 26. OTTAKAA NYT JO IHMISET ITTEÄNNE NISKASTA KIINNI! c'moon, jos ihminen on kipeä, se on kipeä, kaikki meitä on joskus kipeä. Nyt tähän väliin sanon et jos sulla, joka haukkuu muita, ku toinen on kipeenä, ei pysty tehä sitä mitä on sanonut EHKÄ tekevänsä, niin turha teijän on sit tulla valittaa jos sulla on kurkku kipeä. Ja toi viel, et kommentoidaan ANONYYMINÄ, tekee asiasta vielä lapsellisemman. ja hei aika harva bloggaaja tekee ees näin paljon videoita, tosi moni LUPAA että 'joo kylmä voisin sen jossain vaiheessa tehdä, sitte ku se tekee sen, ni se jää useimmiten siihen yhteen tai kahteen kertaan! Toinen tekee useemman videon!Tehkää ite meikkivideoita jos haluutte tehä, ja miks just elinan pitäis se tehdä, kun niitä onjo monia, ja elina ei mitään luvannu. Ja tosta pukeutumisesta, ni eikä herranjumala ihminen saa pukeutua niin miten itse haluaa. Mä en ymmärä teitä ketkä anonyyminä tulee urputtamaan tälläsistä, ja niiin lapsellisessa muodossa. Ja ihminen ei oo kunnossa jos kuvaa videoita kookoo ajan, ja päivittää minuutin välein blogiaan. On ihmisillä, kuten elinallakin aaaaivan muuta tekemistä kuin koneella istumista ja jos sanoo ehkä, niin se ei tarkota että joo se tulee sillon sillon ja sillon! ja kattokaa nyt noita elinan tissejä... te anonyymit kasvaattakaa eka omat ja tulkaa sittee huutelee.Ei mulla muuta =)

  VastaaPoista
 27. Älä ota ittees nosit kommeteist!
  jotku nolife o tullu sul pätee /:

  tää on ihana blogi (;

  voi muaki tulla moikkailee mun blogin osote :
  http://saaqquli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 28. noloja noi jotka tulee tollasii kommentteja lähettelee.. kateellisii vaa :) mut hei elina sulle vielä että oot oikeesti tosi ihana ihminen ja tosi kaunis, äläkä lannistu noista kommenteista! kaikkee hyvää sulle ja PYSY LUJANA!! noei läppä toi vika XDD ♥

  VastaaPoista
 29. Jätä noi haukkujat omaan arvoonsa, oot ihana ja siulla on ihana blogi!♥
  helahdys.blogspot.com/

  VastaaPoista
 30. hyvä ettet ota ittees noista kommenteista :) ei kannata, kateelliset sitä paskaa jauhaa!
  ja sä ruma ilman meikkiä?! MITÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ, mihin tää maailma on menossa. oot ihan sairaan nätti meikillä tai ilman<3

  VastaaPoista
 31. mä niiiin rakastan su blogia tätä on nii kiva lukee ja nuo su videot on kaikist parhaita !:) mut elä välitä ne jotka kirjottelee sulle kaikkee paskaa ne on sellasia nössöjä voin kuvitella minkä nökösiä ne on sulle vaa nii kateellisia ! :)ps ooot todella kaunis ja vaikutat nii samalaiselta ku mä ;D voiks suhu tutustuu esim fb tai irc?:)

  VastaaPoista
 32. ihme et yleensä kaikki ilkeet kommentit tulee just anonyymeiltä, toi on oikeeti niin SÄÄLITTÄVÄÄ! ja ennenkaikkiaan naurettavaa ja lapsellista :D::D:D: en ymmärrä mitä ''mielihyvää'' siitä ihmiset saa että ne satuttaa sua ja muitakin bloggaaajia et ne kommentoi jotain ilkeetä..... ? itelläniki on blogi ja sinne satelee vaik minkälaisia kommentteja,mut niinku sanoit nii onneks on niitä ''puollustajia'' . ja sitäpaitsi toi on säälittävää ja törkeetä et keksii jotain tommosia juoruja! )-: mut jos ihmisillä on jotain sanottavaa tai vittuiltavaa miks ihmeessä ne ei voi tulla sanomaan omalla nimellä tai sitte ihan kavotusten! mut sul on ihana blogi ja oot kaunis tyttö <3

  VastaaPoista
 33. ootko lesbo?haluun nuolla sun kanssa kiihkeästi ja kosteasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eivittu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD N-O-L-O-A

   Poista
  2. voielämä :DDD

   Poista
 34. XDDD ei huhhuh miten lapsellista noilta haukkujilta ! taitaa olla ihan tosi kateellisia, ja kyllä täytyy olla pokkaa (negatiivisesti) ku uskaltaa / kehtaa tulla sanoon tollalailla.
  ne jotka haukkuu ei tajuu et niiden kommenteista paistaa heti kateellisuus!
  sä elina oot ihanan aito ja vaikka sanotki itteäs ujoks nii oot omalla tavallas rohkee ku uskallat sanoo sen :D monet häpeää tai kieltää olevansa ujo. :) sinä et. ja oot tosi kaunis, jos olisin sä niin en varmaan meikkais ollenkaan ku oot yhtä kaunis ilman meikkiäkin.:) mä ainaki oon positiivisesti sulle kateellinen! kelpais olla ton näkönen:)
  että älä välitä noista dissauksista, oot täydellinen tollasena ja noi juorut on ihan turhia ;)

  VastaaPoista
 35. o_______o ^ ei herrajumala ei se varmaa ole ja mitä vittuu kirjotat tollast tänne :DDd ja elina älä välitä noista, jätä omaa arvoonsa vaik pahalt tuntuuki tollaset kommat. Voimi sinne ja oot oikeesti toosi kaunis ja samanikänen ku minä. Älä anna tollasten lannistaa. Tää sun blogis on aivan ihana, ainaku pääsen koneelle ni katon sun blogis et onko uusia ihania postauksia;3 ! Kivaa kesää sulle:)

  VastaaPoista
 36. Toi edelline komma tuli tohon ootko lesbo juttuun :)

  VastaaPoista
 37. Minä kirjoitin ton alemman kommentin:) P.S. Olen se yksi marjukka kuka on laittanu sulle meiliä♥:)

  VastaaPoista
 38. HEI KAIKKI VOIS NYT LOPETTAA SEN ELINAN DISSAAMISEN JOOKOS?!

  VastaaPoista
 39. en usko noita kommii mitä jotkut oli laittanu,ja MUISTA älä välitä tollasista kateellisista hyypiöistä!! ja tää sun blogi on ihana ja oot nätti=) mikä sen sun pikkuveljen nimeks tuli??(se oli söpö)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha ei sitä oo vielkään päätetty ;D kiitos muuten <:

   Poista
  2. okkei! Ja oleppas hyvä (;

   Poista
 40. Mun mielestä oli ihan oikein ottaa noi kommetti jutut esille, koska mua rupes oikeesti ihan naurattaa se, että kenel on pokkaa vaa tulla nimettömä haukkuu sua sillee että oot tosi ruma ilman meikkii ja kaikkee muutaki!Ne vois hankkii elämän eikä puuttuu toisten elämiin! Sähän laitot jonnekki postaukseen sen youtube kanavan josta opettelit meikkaa ja kaikkee, niin ne ketkä odotatte sitä meikki videoo niin menkää sinne youtube kanavalle, koska jos elina ei nyt pysty tekee sitä meikki videoo!Ite laitoin sen linkin itelleni ylös ja tässä teillekki se linkki :
  http://www.youtube.com/user/MichellePhan/videos
  Käykää kattoo toi linkki, koska elina ei nyt pysty tekee mitään meikki videoo, koska hänellä on SILMÄTULEHDUS!

  <3:lla Sara

  x--ddd.blogspot.com

  VastaaPoista
 41. oot tosi kaunis meikkiä tai ei !!!!!!!!:)

  VastaaPoista
 42. Tottakai anonyymeillä on oikeus antaa RAKENTAVAA KRITIIKKIÄ, mut oikeesti ei vittu kukaa voi olla niin lapsellinen et nimettömänä tulee puhuu jotain tollast paskaa :D
  Oot tosi sulone :)) !

  VastaaPoista
 43. Älä välitä noista anoista ne on vaan kateellisia sulle, Sä ja sun blogis ootte parhaita, rakastan näit sun videoit !

  VastaaPoista
 44. joo toi eka kommentti oli ihan älytön kannata noista ees välittää. mut toi kommentti, missä toi ano antaa kritiikkiä tosta meikkivideon teosta, nii oli ainaki iha asiallista palautetta. tollaset paskat dissaus kommentit voi vaikka poistaa, mut ei kannata kritiikistä suuttua :-) en ny väitä että suuttuisit, mut mun mielestä oli iha asiallinen toi meikkivideo - homma.

  VastaaPoista
 45. oot ihan oikeel asenteel täs ja todellakaa ei kannata ottaa itteensä tollasista anojen paskasta.
  mua ärsyttää monessakin blogissa kun jotkut (anot) just valittaa tollasesta ettei meikkivideo tullu ajallaan plaaplaaplaa. Sulla on oikeee ja hyvä syy siihen mikset tee sitä videota mut oishan voinu olla ettet haluukkaan tehä sitä, niin ei kukaan voi tulla sulle siitä aukomaan koska tää on SUN blogi ja sä päätät mitä täällä on ja mitä ei. Ja hyvä ku laitoit ton hyväksymis jutun äihi kommenteihi (:
  tssemppii sulle jatkooon <3 + oot ihan älyttömän kaunis (:

  VastaaPoista
 46. hyvä video! :) ei kannata ottaa niistä haukkujista ittensä, ei varmaa itekkää oo täydellisii esim. ilman meikkii? oot kyllä tosi kaunis maikittömänä & meikillä :) haukkujilla ei vaan oo muuta tekemistä kun vaan aiheuttaa toiselle pahaa mieltä :( mut oot tosi kaunis ja hyvä bloggaaja, jatka samaaan malliin! kaikkea hyvää sulle ja koita parantua silmätulehduksesta! :))

  VastaaPoista
 47. Vastaukset
  1. Miksi sinua toisten seksuaalinensuuntautuminen kiinnostaa ? Oletko itse bi ja kiinnostunut Elinasta ?

   Poista
  2. Äläpä. Se on jokaisen oma asia mikä on.... :)

   Poista
 48. Mun mielestä toi viimenen "tyhmä" kommentti ei ollu mitenkään loukkaava tai tällee (:
  Et puhu liian hiljaa,mut rätis tosi paljon ni piti keskittyä siihen mitä sanot.
  Anteeks kun kirjotan anonyyminä,mutta mulla ei ole omaa blogia tai mitään tälläsiä :D

  VastaaPoista
 49. hei älä välitä noist rasittavista kommenteist, sun blogil on kumminkin triplamäärä ihmisiä jotka tykkää tästä blogista ja noi anonyymit vois mennä muualle valittaa turhista asioista jos kerta ei tuu mitään muuta ku negatiivista palautetta.

  VastaaPoista
 50. Se on säälittävää kirjoittaa noin noloja juttuja että häpeen noita jotka levittää omaa juttua josta Elina tulee pahalle mielelle,miettikää vähän hei!!

  VastaaPoista
 51. ^mun mielest oot sanonu jossaki sun videossa olevas bi. eikä siinä mtn pahaa ole! en ymmärrä miten se vaikuttaa suhun bloggaajana vaikka olisitki nuoleskellu joidenki muijie kans. se on sun asias! oot kaunis! jatka samaan mallii älä välitä noista :)

  VastaaPoista
 52. öö en nähny mitään outoo tos tokas anonyymin kommentis? 8D toi joka alottaa lauseensa "en halua olla ilkeä". mikäs tossa nyt oli =D

  VastaaPoista
 53. no just noi kommentit :D ei kannata välittää niistä. sun blogi on iha mahtava ja oot sairaa nätti ♥(:

  VastaaPoista
 54. minkä helvetin takia joku tulee valittamaan jostain meikkivideosta sulle:DD herätkää ihmiset...

  VastaaPoista
 55. Oikeesti en tajua tollasia anonyymejä jotka haukkuu ihmisii, vaikka ei eds välttämättä tunne! On myös aika noloa laittaa jotain tollasia huhuja liikkeel...
  Mutta kuiteskin Ihminen saa pukeutuu miten haluu kunha asu ei oo liian paljastava!
  Sulla on Elina ihana blogi!

  VastaaPoista
 56. Positiivisuutta peliin hei ihmiset! Miksi haukkua toisten tyyliä? Katsokaa ensin peiliin ensin ja tulkaa sitten kommentoimaan, mutta laittakaa mielummin jotain positiivista! Kyllä nuo joidenkin anonyymien kommentit on noloja. Sitten ne marisijat: " koska tulee seuraava postaus??!?!" ovat todella rasittavia, kyllä ihminen esim. Elina saa päättää koska postailee!
  Mutta ihana blogi Elina! Tsemppiä ja hyvää kesää! ♥ (:
  Anna mennä vaan ilkeet puheet toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos!

  VastaaPoista
 57. nyt menee oikeesti jo yli noi kommentit, ei kukaan oo käskeny lukee sun blogias ja et tietenkää voi tehdä meikkivideoo jos oot kipee ja juhannuksena on muutenki varmaa muutakin tekemistä ja pointtis on tosi hyvä et et voi kuvata sitä ite koska haluut siitä sit kerralla kunnollisen kyl mä ainaki odotan sit vähä pidempää sitä kunnollista videoo eikä vaa niinku sinneppäin ja sit toi pukeutumis juttu ni se ei kyllä kuulu kellekkään muulle ku sulle miten pukeudut. jollaikin vaan ei tapahdu elämässään mitään ihmeellistä niin täytyy alkaa kyttäämään muita. jatka samaan malliin eikä mitää paineita jostai meikkivideosta teet sen sitten kun sulla on siihen aikaa ja oot terve, oot ihana :)♥

  VastaaPoista
 58. Laske vain kaikki puheet toisesta korvasta sisään ja toisest ulos ! Oot tosi nätti & sun blogis on yksi mun lemppareista :) Mut semmosta vielä, ett haluisin lukea sun todella todella vanhat postaukset, eli siitä ekasta postauksesta asti kaikki, niin voisitko lisätä tonne sivulle semmosen " aikajanan", kun sen avulla ois huomattavasti helpompi selata postauksia, kun mä oon laiska ihminen, enkä jaksa näppäillä tota "vanhemmat tekstit" montaa kymmentä kertaa :D Niin jos mitenkään onnistuisi :) Oisin super hyper onnellinen :)♥

  VastaaPoista
 59. pakko tulla sanoo et oot älyttömän kaunis ja sun blogis on huippu! jatka samaan malliin äläkä välitä paskanjauhajista :)

  VastaaPoista
 60. Tää on nyt sulle yks kannustusviesti noiden monien moonien joukossa, mutta ehkä tää erottuu, tai ehkä ei :D. Jos anonyymit saa siitä jotain mielihyvää että tulevat _anonyyminä_ tänne jotain kommentoimaan maailman turhimmasta asiasta, niin mikäs siinä. Jos olis oikeesti asiaa/kritiikkiä niin varmasti Elina ottaa ne vastaan mut hei?! tulkaa pelkurit nimellä. Sitäpaitsi pelätkää tyhmät jos noista tekee kunnianloukkaussyytteen niin ne ketkä siiitä on kusessa on te (:

  VastaaPoista
 61. Kyl kaikennäköstä kakkaa saa niskaansa aina täällä blogimaailmassa nykyään. Ihmiset on vaan niin kateellisia, kun ittellään ei ole näin kivaa blogia ja kaunista naamaa ku sulla ..

  VastaaPoista
 62. eikä sä oot ihanin bloggaaja mitä tiedän! youtubessaki vastaat melkee joka kommenttii ja muutenkin tuntuu silt et oikeesti yrität miellyttää ihmisii :) tsemppii sulle ja viel kerran, oot ihana<3!

  VastaaPoista
 63. Joo ei oikeesti miten naurettavaa touhuu, varsinki jos joku menee uskoo tommosii... voi kyl iha kunnolla kasvaa, ku silloin tajuis ettei kaikkii juoruihi kannata uskoo -.- iha ärsyttää sun puolestas ku tommosta joudut ottaa vastaa.. ja must tuntuu et noi juorut jää vähii ku laitat sen kommenttihyväksynnän päälle :D tsemppii ! :)

  t. espoolainen -96 tyttö

  VastaaPoista
 64. Miulla ei näy tää video ? :(

  VastaaPoista
 65. :--D Oivoi en tajuu mite susta jotai tollast nyt liikkeel. Mut ihmiset on kaksnaamasia, vittumaisimpia silloin kun ovat kateellisia ;-) Ja Oonan (ainakin entinen :D) kaveri olen, kauan jo pitäny sun blogias kommentoida ja tässä puol tuntii sun blogiasi haeskelinkin. (: Ihana blogi ja nätti (:

  VastaaPoista
 66. tuun hieman myöhään mutta mua jäi häiritsee että sanoitko tossa yhessä kohtaa että joku oli sanonu sulle et sulla ei oo kissaa? vai mitä sä sanoit? kuulin et oisit sanonu kissa, mut en oikeen ymmärrä miten joku voi sanoo sulle että "sulla ei oo kissaa" jos oikeesti sulla on kissa ? jäi vaan häiritsee et mitä se oikeen sano sulle, mut kuitenkin tyhmii tollaset jotka laittaa iha idioottei kommenttei sulle, toivottavasti tilanne on jo parempi :)

  VastaaPoista