15 lokakuuta 2012

tyylini on muuttunut, entäs sitten?

Heipsuli hei!

Mua ärsyttää nyt paljon te jotkut, nimenomaan ne anonyymit. Oon saanut kommenttia viimeaikoina, kuinka mun blogini ei ole enää niin hyvä kuin ennen. Syynä mm. tyylini on muuttunut. Käytän bleisereitä/jakkuja, liian naisellista. En enää käytä tekoripsiä tai hiustenpidennyksiä. En meikkaa samalla tavalla, jolloin en enää ole yhtä söpö, kuulemma. Blogissani ei myöskään enää näy vaaleanpunaista, jolloin se tarkoittaa näillä näkymin että blogini on muuttunut täysin huonompaan suuntaan.

Kun minua on pyydetty ottamaan erityisesti asu kuvia paljon, myös videoita, blogi on taas mennyt huonompaan päin. Syynä on ettei tyylini ole edelleenkään samanlainen kun kuulemma joskus talvella. Jokaisen tyyli muuttuu joskus, eikä se vaikuta mun blogin huonouteen/hyvyyteen millään tavalla jos sinä joku et pidä mun "uudesta" pukeutumisesta, hiuksista tai meikkaustyylistä.
Jos mikään näistä ylemmistä ulkonäkö asioista eiskenyt ja silti väität että blogini "taso" on mennyt alaspäin sori, näin vain sitten on. Teen yhtä paljon videoita kuin ennen (pyrin tekemään viikossa yhden) on tietenkin kausia, jolloin en jaksa videoida vaan haluan kirjoittaa tai toisinpäin. Muilla tavoilla blogini on pysynyt ainakin melkeen täsmälleen samanlaisena, koska teen kaiken samanlailla kuin aina oon tehnytkin.

Oon panostanut tähän blogiin niin hyvin kun pystyn, jos ei enää iske niin mitäs siinä valittamaan. Lukee sitten semmosia blogeja mitkä kiinnostaa ja on mieluisia. Kiitos :)

225 kommenttia:

 1. no mun mielipide on ainakin, että sun blogi on yhä yhtä ihana kun ennenkin♥:):)

  VastaaPoista
 2. Sun blogi on yhtä hyvä ku ennenki. (:

  VastaaPoista
 3. mitäää ihmettä noi anot selittää ? mun mielestä blogi on menny parempaan suuntaan teet tarpeeks usein postauksia eikä se haittaa jos ei tuu videoita jatkuvasti ! eise määritä hyvää blogia että onko paljon vaalenpunasta, onko tyyli muuttunut joka ei mun mielestä ees oo muuttunu hirveesti :) oot vieläki söpö ja tosi kaunis !:) jatka samaan malliin !

  VastaaPoista
 4. sun blogi on yhtä hyväihanaparas ku ennenki <3, et jos ei kiinnosta nii voi suksia vittuun (:: eikä tulla arvostelemaan, et tehköön ite parempi jos kerta ossaa!

  VastaaPoista
 5. Must olis ihan tylsää ja liian tasapaksua lukea blogia, joka/jonka kirjoittaja ei ikinä muutu, vaan aina ois se sama tyyli, sama ulkoasu jne..
  Just hyvä kun blogi kehittyy, nimittäin ainakin mun lukuinto blogia kohtaan kasvaa, mitä erilaisempii juttuja tulee entiseen nähden :) !!

  VastaaPoista
 6. mun mielestä oot paljon nätimpi ja naisellisempi kun sillon ku käytit tekoripsiä ja hiustenpidennyksiä! (: toki olit sillonki mut älä välitä anonyymeistä!

  VastaaPoista
 7. Älä kuule välitä! Mun mielestä sun blogi on ehkä parantunut jostain viime talvesta ja sun uusi tyyli on ihana! Oot ihan kunnolla alkanut löytää oman tyylisi. Ja aika tyhmää, jos sulle valitetaan, kun et pidä pidennyksia tai ripsiä, kun silloin kun pidit, niin sait välillä muistaakseni kommenttia feikkiydestä! Keep going girl, oot ihana ♥

  VastaaPoista
 8. sun blogis on silti hyvä vaikka se vähän "muuttuisi" saat ite päättää käytätkö tekoripejä ym,
  äläkä välitä noista haukkujista,oot paras <3

  vastaaaa

  VastaaPoista
 9. Sä oot Elina upee ihminen ja ihana luonteeltasi, mitä nyt näistä teksteistä voi saada selville. Blogi on ihana ja kirjoitat hyvin, sekä ihanaa että lisäilet paljon kuvia ja videoita! <3

  VastaaPoista
 10. jos kirjoittaja on semmoinen, joka ei muutu millään tavalla, semmoinen joka ei muuta mitään itsessään ikinä niin miten semmoisen blogia jaksaa lukea? kaikki muuttuu joskus jollain tavalla, enemmän tai vähemmän, näkyvästi tai näkymättömästi. sille ei vaan voi mitään, että ihmiset kasvaa ja alkaa olemaan enemmän semmoisia, joita he haluavat itse olla. muilla ei oo siihen mitään sanomista eikä valittamista! ehkä nää jotkut anot sen takia on valinnut just sun blogin tähän kaikkeen shaiban ilmottamiseen, koska entä jos ne on vaa kateellisia sun tyylille, blogille, vaatteille, kasvoille, hiuksille tai jollekkin ihan pienelle asialle? ite tykkään tätä sun blogistas, on kiva välillä nähä muutoksia omassa ja toisten elämässä:)!

  VastaaPoista
 11. Blogissas ei oo mitään vikaa, tää on tosi kiva tämmösenään:-) Ihan asiasta kukkaruukkuun, jos haluut auttaa niin ois kiva! Miten ihmeessä noiden kuvien ympäriltä saa reunat pois? En yksinkertaisesti osaa, ois tosi kiva jos auttasit, oon ihan avuton tän kanssa:D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sun pitää vaan vaihtaa se blogin joku ulkoasu mikä se olikaan? :D se ku on niitä hento ote yms siellä missä muokataan värejä ja fontteja :) valitse vaan sieltä semmonen malli missä ei oo niitä kehyksiä :)

   Poista
  2. kiitos!:> oon ite miettiny just samaa juttua, joten hyvä et tuli selväks:D!

   Poista
 12. Puolustan kans Elinaa täs asias, mutta tässä pari heittoo anoille; miettikää jos Elina pukeutuis aina samalla lailla, ei siinäkään ole mtn järkee. Ihmisen tyyli muuttuu siinä missä muillakin, tuskin Elinakaan oo mikään poikkeus. Mikä ylipäätään määrittää sen, että millanen tyyli sillä _ennen_ on ollut. Tuskin te idiootit anot ootte parhaita tietään sen, mikä on Ellun tyyli, mistä se pitää etc. Ja oishan se aika köyhää touhua, että Elina suunnittelis teitä anoja varten mitä se elämässään tekee: se kyllä varmaan pyöräyttää teille videoo sun muuta postausta ajallaan. Kaikkia ei tosiaankaan voi miellyttää. Mutta jos te ilkeet, arvon elämättömät anot haluate tehdä jotakin Elinan mielenterveyden hyväks, nii lopettakaa se fuckin vinkuminen joka asiasta. Olkaa mieluummin hiljaa. Ois nimittäin korkee aika miettiä sitä omaa asennettaan, ja ajatella kaikkia muitakin kuin itsenne viihdyttämistä. Ajatelkaa vaikka Elinaa, ja sitä miltä siltä tuntuu lukee tollast teiän lähettämää kuraa.

  Ja mitä ulkoasun pinkkeyteen tulee, niin musta ois ainakin just hienoo nähä uudempaa ulkkaa nyt.

  + vielä sellane, että vaikka mainitsen tekstissäni anot, en tarkoita sitä, etteikö kivoiki anoi olis. ;)

  VastaaPoista
 13. no oon kyllä valitettavasti samaa mieltä niiden anonyymien kanssa :/ lisäksi mua ärsyttää ku käytät kirjakieltä D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. perusteluja perusteluja :) millasella kielellä sit pitäs puhua? ei tosta sunkaan lauseesta oo kirjakieli kaukana, ihan samanlailla säkin puhut tossa...

   Poista
  2. En puhu näin niinkuin sinä puhut, kiitos. :)

   Poista
  3. Siis miks täs pitäs ees mitää kummempii perusteluit olla? Jos jengi sanoo et ei enää tykkää nii sit ei tykkää, ei kai ne välttämättä ite tiiä edes syytä siihen miksei tää blogi enää miellytä niin ku ennen. Eiköhän siinä oo perusteluu jo ihan tarpeeks, ku noi sanoo et sun tyyli ei oo enää niin kivaa - se vaikuttaa kyllä tähän blogiin ja paljonkin. Tyylihän se on se pääasia.

   Poista
  4. Just joo, mun mielest Elina kirjottaa ihan hyvällä taval, enkä kyllä ymmärtäny tonkaan kommentin arvoo. Ootte anot hieman raskaita :D

   Poista
  5. No onpas porukalla harvinaisen huonot perustelut ainakin. No ei se mua haittaa jos jotkut ei jaksa enää lukea tätä, mua ärsyttää se kun _kaikki_ vika pitää kommentoida kun vois pitää mölyt mahassaan. Varsinkaan kun blogi ei kerta kiinnosta, kuka siihen jaksaa kommentoida?

   Poista
  6. oon ihan samaa mieltä ton kolmannen anon kanssa.jos jostakin henkilöstä nyt sattuu tuntumaan että tyylis on muuttunut huononpaan suuntaan,niin sitte niiden mielestä on.

   Poista
  7. Pakko puuttua tohon "kirjakieleen", että jos Elina puhuisi erilaista murretta kuin sinä niin varmasti tulisi paljon kritiikkiä siitä että jengi ei ymmärrä. Ja jos porukkaa ärsyttää aina jotkut asiat tulisitte joskus edes sanomaan omalla statuksella, ei tuolla "nimetön" statuksella, sillä se on kyllä lapsellista, anteeksi jos anot nyt suutuitte, mutta miettikää joskus mitä kirjotatte...

   Poista
  8. meni jo vähänyli toi kirjakieli homma :D miksei muka sais kirjottaa kirjakielellä? eihä siitä kukaan ymmärrä jos on esim. oman alueen murretta yms. :D

   Poista
 14. Jos anonyymeil o varaa arvostel muitte blogei ni tehkööt itte sit "paremma" blogi mut itse henkilökohtasesti tykkään sun blogista! (---:

  VastaaPoista
 15. mun mielipide on se, että tekoripset on semmosia nukkemaisia yms.. ja myös hiustenpidennykset, ne ei oo nukkemaisia, mut ne on... no en osaa sanoa, mutta en tykkää. en tykkää sun kulmista, mut voisit kasvattaa ja tehä niistä vähän hienommat :DD + paksummat. ja jos haluisit olla naisellisempi, nii sinuna laittaisin ruskeita raitoja sun hiuksiin, näytät niin ankeelta mustilla hiuksissa & kun sulla on vaalea naama.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos mielipiteistä, vaikken kyllä ois tarvinnu niitä ainakaan tän postauksen alle ;D enkä oo sanonu et haluun olla naisellisempi, oon se mikä oon näyttäsin sitte kuinka feikiltä tai ankeelta kenenki mielestä :)

   Poista
  2. No hohhoh, on sullaki "emmmi" pokkaa tulla tollasta päteen. Elinalla varmaan aika hauskaa lukee näitä idiootteja kommentteja. Mun mielestä saa antaa kritiikkiä, mut kyl tonkin kommentin ois voinu muotoilla vähän paremmin. Elina on just himo nätti!

   Poista
  3. Ei hyvänen aika :D Emmmi, toki olet itse upea kaunotar, naisellisine kurveineen ja hehkeine kutrineen, joten voihan tuota vähän lohkaista toisillekin jotain pientä, jotta he ymmärtäisivät, kuinka ankeilta he näyttävät tylsissä, yksivärisissä hiuksissaan.

   toivottavasti bongasit "pienen" sarkasmin tekstissä :)
   ei hemmetti miten sulla on pokkaa tulla puhuu tollee?

   Poista
  4. Ootko vittu tosissas :D Elina varmaa pyys sua kertomaa, mitä korjaisit sen ulkonäössä? :) Elinan kulmat on just hienot ja ne sopii sille, kaikki ei ehkä haluu mitää pensaita? Ja joo saa olla mielipiteitä, mut on eriasia kannattaako kaikkee sanoo ääneen.

   Poista
  5. Kerranki joku tuli nimel sanomaan mielipiteensä! no joo ei toi kyl ollu kiva mielipide, mut ihan sama.

   Poista
  6. Osaan ainakin seistä sanojeni takana, enkä vaivaudu painamaan itteäni anonyymiks. Sanoin mun mielipiteen, jonka ei ollu tarkotus valaista ketään, ainakin sain mielenrauhan.

   Poista
  7. Kyllä tota mullaki on toisista ihmisistä eri mielipiteitä, kivoja ja sit ei-niin-kivoja. Ei niitä oo tarkotus laukoo ulos. Ai sait mielenrauhan ku kerroit elinan näyttävän ankeelta etc.? Sulla täytyy olla aika tylsä elämä, jos tuo on vaivannu sua.

   Poista
 16. voi näitä anonyymejä :D älä välitä elina rakas (: anna vaa olla.
  mun meielst tää tyyli sopii sulle paljon paremmin ku se entinen (=

  VastaaPoista
 17. tää blogi oli kyllä ennen paljo aidompi ja kivempi, ei tää enää oo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaipaan perusteluja edelleen ;) muuten, toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos

   Poista
  2. samaa mieltä olen anonyymin kanssa.eikä tähän mitään senkummempia perusteluita tarvitse.musta nyt vaan tuntuu,että tää blogi on menettänyt sellaisen tietynlaisen kivan fiiliksen,mikä täällä ennen aina oli.

   Poista
 18. Musta jotenkin tuntuu, että tohon viime postaukseen kommentoineet anot on ollu yks ja sama henkilö. Kommenttien kirjoitusasu on niin samankaltainen ja käyttää vieläpä samoja adjektiiveja ja hymiöitä. En tiedä sitten asian todellista laitaa, mutta hölmöä käytöstä kuitenkin :-D

  Hieno blogi, ja hei jos noi anot ei pysy kuosissa, niin kantsii ottaa sellanen toiminto päälle, ettei anot pysty kommaan. Nimellisinä harvoin kukaan uskaltaa tulla enää huuteleen ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä ajattelin ihan samaa ku joku kommentoi perä jälkeen yhtä lapsellista tekstiä :D

   Poista
  2. Kuka tietää mut en jotenki usko :-D Miks tyyppi kirjottais saman viestin moneen otteeseen? Mut huhhuh kuin noloa jos sattuukin nyt olee sama henkilö :---D

   Poista
  3. mulle tuli sama mielee tossa ku lueskelin niitä kommentteja et vois olla sama ihminen koska mites yhtäkkii kaikki o sitä mieltä et blogi muuttunu :d

   Poista
  4. Ehkä toi ns. sarjakommentointi vois loppua jos anot heittäis pois mut kyllä silti yllättävän monet uskaltaa tulla aukomaan päätään omalla nimelläkin, kokemusta on. Mutta kannattaa silti kokella. :) Ite tykkään sun blogista. Jos joku ei tykkää niin se on sitten niiden ongelma. Ja vaikka käyttäisit tekoripsiä ja hiustenpidennyksiä ja blogin ulkoasu ois vielä seuraavat viisikin vuotta tuollaiset kun ne joskus oli, niin kyllä anot siltikin jostain haukkumisen aiheen löytäis.

   Poista
 19. Samaa mieltä sun kanssa. Voi olla lukematta, jos ei ENÄÄ kiinnosta. :)
  Oon ite sun blogia jo pitkään lueskellu, ja samanlaisena on mun mielestä pysyny. :)
  On ihan normaalia hei vaihtaa ulkoasua ja omaa tyyliäkin.. Eihän sitä oo laissa kielletty..

  Onhan sekin ihan naurettavaa, kun ihmiset tulee valittamaan bloggaajalle, että kuinka huonoja päivityksiä tämä tekee.. Hei oikeesti ihmiset, miettikää sillä omalla järjelläkin vähän!

  Sun blogi on yks parhaiden joukossa mitä luen. :) Jatka samaan malliin! Aina on hyvä vähän säväyttää jollain uudella jutulla.. :P

  VastaaPoista
 20. Mun mielestä sun blogi on ihana ja oot tosi kaunis varsinki sun uuen "tyylin" kans! nuo jotka tullee tänne aukoon vois oikeesti kattoa pieliin. Oot vieläki se sama ihminen joka pittää tätä ihanaa blogia:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aukoon? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tyypit on hei täällä antanu rakentavaa palautetta, eikä aukonu.

   Poista
  2. niimpä... todella rakentavaa palautetta kaikki nuo edellisen postauksen kommentit kyllä totta puhut joo! huomaa sarkasmi

   Poista
 21. Musta tää on kiva blogi, eikä mua haittaa yhtään mitkään bleiserit yms. Jokaisella on oma tyylinsä ja on oikeus pukeutua niinkuin tykkää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta kai on, mut ei kukaan oo kieltänyt elinaa pukeutumasta niin vaikka tän postauksen perusteella hän antaa niin ymmärtää :D

   Poista
  2. No ei ehkä kieltänyt, mutta melkein sama asia jos koko ajan valittaa siitä ja yrittää valittamalla saada toisen muuttamaan tyyliään.

   Poista
 22. sun blogi on tosi ihana <3

  VastaaPoista
 23. MITÄH?? siis sun blogi on just ihana :) <3

  VastaaPoista
 24. Mun mielestä olit tosi söpö kun sulla oli tekoripset,mutta ei se tarkoita sitä ettet enää olisi eli olen sun puolella ! :) Sun blogi ei oo mun mielestä muuttunut yhtään huonompaan suuntaan :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. naurettavaa 'asettua jonku puolelle' :D

   Poista
  2. mitäs naurettavaa siinä on?!

   Poista
 25. Täähän on just hyvä!!!! Älä välitä tommosista! Oot ihana, mun lempibloggaaja <3

  VastaaPoista
 26. Sun blogi on PARAS! Parempi kuin esim. sen Sofian (se jolla on jtn. 3 000 lukijaa..?) blogi, mielestäni se on jotenkin... jotenkin erilainen, mutta silti hyvä.. Sun blogi on paras, voittaa kaikki 1000000 - 0 jos multa kysytään!(;; Jatka samaan malliin, älä välitä pikku anonyymi-dissaajista! Oot mun esikuva, haluun olla sun tapainen, ja oon omasta mielestänikin liian pitkä.. Sun silmät on ihanat! ♥ : Ykkös fanisi :33

  VastaaPoista
 27. kyl se tyyli vaikuttaa paljon blogin yleiseen olemukseen. jos sä pukeutuisit esimerkiksi joka päivä pelkkään likaiseen rättiin nii kiinnostaisko tää blogi ketään? no ei. ei sillä, että pukeutuisit niin ja kyllähän noita lukijoita kertyy. mut sillonku tää blogi oli velä ennallaan, tännehän oikeen virtas lukijoita. ei niitä enää tuu niin rivakkaa tahtia, eikä tarvikkaan, emmä sillä mut siitä myös näkee että kuinka ihmiset kyllästyy tämmösiin massan mukana kulkeviin blogeihin :/ ennen erotuit joukosta ja se oli syys miks ihastuni sun blogiin. mun on pakko yhtyä nyt niihin anonyymeihin, ei tää oo enää niin kiva kuin ennen. en tarkota tätä pahalla ollenkaan eikä niiden muidenkaan kommenttien perusteella kukaan muukaan tarkoittanut, joten miksi heti ottaa nokkiinsa tosta ja tehdä sille erillinen postaus? ei ne sentään haukkunu sua ja sanonu mitenkään ilkeeseen sävyyn, harmittelivat vaan

  ei kukaan oo väittänyt että blogin taso olis jollain lailla laskenut, jotkut ihmiset ei vaan enää tykkää tästä yhtä lailla ku ennen. nää sun postaukset on mun mielestä käynyt niin paljon tylsemmäksi ku ennen. otsikkona tyyliin "kuvailua" ja pari räpsyä sun metsäreissulta? kiitti mut ei kiitti, ei ihan mun makuun. ennen mä tsekkailin sun blogia 1124593003484 kertaa päivässä uusien postauksien toivossa, mut näääääähhh, ei mua enää oikeen jaksa kiinnostaa :/ mua todellakin harmittaa etten pidä tästä blogista,, vaikka haluaisin ja yrittäisinkin. ei vaan nappaa enää :(

  tää oli rakentavaa palautetta ja naurettavaa jos sä tästä vedät herneen nokkaas, koska siihen ei tosiaan oo syytä. toivottavasti et, en tarkottanu tosiaan millään pahalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. et silti selitä tässäkään rakentavassa palautteessa, miks mun blogi ei oo enää hyvä ? oon aina tehny suunnilleen samanlaisia postauksia, ei bloggaaja aina voi tehdä erikoista, kaikkia kiinnostavaa postausta. ja kyllä muuten on aika monikin väittänyt että blogin taso on mennyt huonompaan päin. En ymmärrä miks ihmiset valittaa jokaisesta asiasta josta ne ei tykkää, ehkä ei sit vaan pitäis lukea tätä blogia, tai varsinkaan kommentoida jos ei tippaakaan kiinnosta. En usko että ne kyseiset monet anonyymit rakentavalla tarkoituksella sanoo että tää blogi on huono, koska en saa siihen kunnon perusteluja edes.

   nyt jos joku sanoo että oon tässäkin vetänyt herneen nenään, naurakoot vaikka itsensä kuoliaaks, tää mun vastaus ei todellakaan oo mitenkään semmonen että mä nyt niin kauheesti taas raivoaisin tässä.

   Poista
  2. mielestäni se oli hyvää kanssa, että erottui joukosta. tämä!

   Poista
  3. ai en selittäny? :D kyllähän vain selitin: tyylinmuutos ja tylsemmät postaukset. tuskin täällä porukka omasta päästään keksii tai pelkästään kuvittelee että oot tehny tylsempiä postauksia - niin moni on jo ollut samaa mieltä siitä että tää ei oo enää nii kiva. onko joku muka sanonut että tää on huono? :D en ainakaan ite huomannut, mutta jos on, niin se ei todellakaan pidä paikkaansa !

   kukaan ei oo kieltänyt sua pitämästä tätä blogia tai pukeutumasta noin, mut se ei vaan täällä miellytä kaikkia :)

   Poista
  4. Oot nykyää rumempi ku meikkaat tollee et laitat kissarajaukset :D et nyt sillee oo kauheen ruma niillä mut nätimpi oot meikittömämpänä tai sit se vanha meikkityyli.

   Poista
  5. ootko ees vähän kateellinen ku elina on kaunis ja sille sopii vaikka minkälainen meikki :D vittu kuka sä olet sanomaan että kuka on ruma ja kuka ei? helvetin noloa tommonen. huhh

   Poista
  6. tyylin muutos vaikuttaa enemmän muhun itseeni ihmisenä, eikä blogiin. vähän erilaisia kuvia vaan jos mulla on erilaiset meikit päällä. no tossa ei musta ollu hyviä perusteluja, mutta jos jonkun perustelut on noi, olkoot emmä siitä jää valittamaan. Kuhan ois hiljaa, niinkun toi alempi anonyymi "oot rumempi" ja plaaplaaplaa.
   ei niin kiva ja huono ei oo kauheen kaukana toisistaan mun mielestäni :D ja kaikki varmaan tietää ettei kaikkia voi miellyttää, valitettavaa mutta totta. Kiitos kuitenki jaksamisesta kommentoida ja kiitos siitä ettei toi pitkä teksti ollu täynnä sitä ei asiallista arvostelua :)

   Poista
  7. ei-enää-niin-kiva ja huono ei todellakaan oo sama asia :/ en kyllä ymmärrä, että miten suuria perusteluja sä kaipaat sille, että tää blogi ei säväytä enää joitakin yhtä paljon ku ennen :o eri asia sitten, jos ne kaatais sun niskaas ihan kunnolla kuraa ja haukkuisivat pystyyn mutta kun kukaan ei oo tehnyt niin.

   no toi "oot rumempi tolleen blaahblaah"-kommentti oli kyl sieltä säälittävimmästä päästä tosiaan :D

   Poista
  8. ehkä mä en hyväksy niitä kauheimpia kommentteja.

   Poista
  9. miten noi anot jaksaa....!?

   Poista
  10. ei helvetti noi anot ... :D

   "kukaan ei oo kieltänyt sua pitämästä tätä blogia tai pukeutumasta noin, mut se ei vaan täällä miellytä kaikkia :)" <--- tämä pisti jotenkin erityisesti silmään, kun teitä joitain ei näköjään se elinan pukeutumistyyli ja koko blogi miellytä niin älkää lukeko ! se ei ole sen vaikeampaa, saadaan kaikki parempi miel

   Poista
  11. niin ja muistakaa, että tämä on elinan blogi, hän päättää mistä kirjoittaa, mitä pukee päällensä jne.

   ethän sä päätä vaatekaupassakaan niitä ostettavissa olevia vaatteita, vaan ne päättä kyseisen puljun pitäjä !

   Poista
  12. joo te anonyymit ootte ihan tosi pinnallisia, jos elina ei enäää käytä pidennyksiä tai tekoripsiä tai erillaisia meikkejä niin sekö tekee elinasta ruman? huhhuh, ja se että elina ei käytä enää saman laisia vaatteita kun joskus talvella nii mitä väliä? ja se tyyli on muuttunu vaan parempaan suuntaan! paljon tyylikkäämpi ja aikuismaisempi! te anonyymit voitte menä leikkii niillä teiän hello kittyillä ja pukee ite niitä pinkkejä vaatteita, koska kaikki on erillaisii, ja se pitäs mun mielestä hyväksyä!

   Poista
 28. Jotku anonyymit on sit tyhmiä, menee lukee toisii blogeja jos ei enää kiinnosta!
  Mä olen sitä mieltä että yhteen tyyliin ei kannata "jumittua" eli vaihdella välillä. Sä oot Elina tehnyt niin ja se on hienoo (: Musta olet kivemman näkönen kun sulla ei oo pidennyksiä tai tekoripsiä... Ei siis sillä etteikö ne sulle sopis! Mutta hyvää syksyä sulle (:

  VastaaPoista
 29. Tää sun blogis on just ihana! Ja mielummin pukeutuu oman tyylin ja maun mukaa ku menee massan mukana joka jutussa,vaikka kyllä varmasti ainakin melkein kaikki ottaa sieltä jotain. Älä jaksa välittää muista vaa jatkat eteepäin.:)<3

  VastaaPoista
 30. en taas ymmärrä yhtää noit anoi jotka kommaa et sun blogi on muuttunu ::D ja mitähä väliä sil on jos onki muuttunu ? olkoot sitte lukematta jos se niitte persettä raapii. ja sama toi sun tyylis mun mielest jokaisel saa olla iha sellai tyyli ku haluu pitäkööt sit omana tietonaa jos toise tyyli häiritsee :D.

  VastaaPoista
 31. yritän antaa nyt rakentavaa, enkä mitää anonyymi ilkeet kommentointia. mut noi anonyymit tarkottaa varmaa sitä ku nyt oot aika ''normaalin'' näkönen... kun ennen erosit joukosta kun on ihanat ripset ja hiuspidennykset, nii saatoit näyttää vähän ''kiinnostavammalta''! en yritä olla ilkee, mut oon ITSE tätä mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää sun blogi on hyvä vieläki mutta oon samaa mieltä ton anon kans etä olit ennen kiinnostavampi tekoripsinees ja vaaleen punasten söpöyksien kaa. nyt vähä massaaaa :< en halua olla ilkeä, mutta sanoinpaha vaa :-)

   Poista
 32. En tajua miksi jotkut edes vaivautuu tulemaan haukkuun/arvosteleen toisen pukeutumista? Hei haloo kaikilla on oma tyyli!Ja mielestäni Elinalla on ihana tyyli, se sopii ellulle tosi hyvin! Ja jos kerra jonku mielest blogi on mennyt huonompaa suuntaan niin miksi sitten seuraa ja tulee valittamaan Elinalle? Seurakkaa blogeja jotka on teistä hyviä! Oikeesti ihmisten tyylit välillä muuttuu, ja se on vaa hyvä asia! ja Elinan blogi on ihana ja oikeesti tosi hyvä blogi! Mä ainakin luen tä aina ku vaan tulee uus postaus! Pari pikku pyyntöö näille arvostelijoille: tehkää ite parempi blogi ja tulkaa sitte sanoo,seurakkaa blogeja jotka teitä kiinnostaa ja älkää jaksako tulla tänne valittaa kiitos :)!

  Ja Elina mää tykkään ainakin hirveästi sun blogista! Ei se että su tyyli on vähän muuttunut nii tee tätä yhtään huonommaks ;)! Ja hei voisikko pitää jonkun kilpailun :)?? ja voisikko tehä semmosen höpöttely videon :)? Mut su blogi on kaikinpuolin ihana ja hyvä ♥! Älä välitä näistä tyhmistä anonyymeistä ;)! Nii ja sellasta viel kysyisin et pysyykö noi desingskins tarra jutut hyvin puhelimessa :)?!Olisin aikessa ostaa ehkä samat kuin sulla :D! Mutta kiitos ihanasta blogista!

  VastaaPoista
 33. Miten joku edes voi pilkata tolleinvain? Aika lapsellista touhua sanon minä.
  Vihaan juuri tuollaisia ns: ´lellikakaroita´ jotka luulee olevansa mailman kauneinpia.
  Sinä olet ( noiden kommenttien perusteella) oppinut sanonnan
  DON´T CRY, SEY FUKC AND SMILE ( jos nytten meni oikein)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Don't cry sey fukc and smile" :D oot söpö

   Poista
  2. ei menny iha oikei xd

   Poista
  3. DON`T CRY, SAY FUCK AND SMILE. noin se on oikeen!

   Poista
 34. hyvät ihmiset eihän Elina pukeudu sellasiin vaatteisiin jotka ehkä vois miellyttää lukioita,vaan sellasiin joista itse tykkää! Itse oon aina rakastanut Elinan blogia,ja niin teen vieläkin! Ei musta tän blogin taso oo mitenkää alaspäin menny :o Haters gonna hate,ei tartte tulla aukoo päätä Elinalle jos ei Elinan pukeutuminen miellytä. Miettikää ihan rauhassa siellä kotona mitä ITSE pistätte päällenne ;) Ihmisiä on moneen lähtöön.

  VastaaPoista
 35. moi elina! musta ainakin oot tosi nätti ja tää on tällä hetkellä paras ja ainut seuraamani lifestyle blogi! oo just tollanen ku oot.. ♥

  VastaaPoista
 36. Pointtihan on, että tää on _sun_ blogi. Sä kirjotat niistä asioista joista haluat ja jotka sua kiinnostaa. Jätä tommoset paskakommentit omaan arvoon. Sulla on just hyvä blogi! :)

  VastaaPoista
 37. En ymmärrä et jotkut jaksaa valittaa tommosesta?? Kaikkienha tyyli muuttuu joskus, ja jos ei nii voihan tietty sit kulkee kaduilla prinsessa paidoissa yms :) Mun mielestä sun blogi on ihana just tollasena, ja jos kukaan muu ei nii mä ainaki luen tätä. Ja en ymmärrä miten tyyli voi olla liian naisellinen?? Toivottavasti ymmärsin asian oikein :DD Ja mä rakastan sun tekemii videoita, ja ku oot nii nätti muutenki nii et ainakaa mun mielest tarvii mitään hiusten- tai ripsenpidennyksii <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. víttu. sääki otit ton ellun postauksen tosissaa ? :D ei noissa edellisen postauksen kommenteissa ollu mitää dissausta ainakaa mää en huomannu ? ne vaa sano et sen tyyli on muuttunu, ja sä otat sen dissauksena ? en tiiä ottiko ellu mut kuitenki .. en sanonu tätä sitt pahalla, vaan huomautinpaha vaa ku tuntuu et kaikki ottaa tän dissauksena. :d

   Poista
 38. itse kyllä rakastan sun blogia edelleen ja muutokset on hyvästä ! (: se on yhtä laadukas ja hyvä, sä oot yhtä kaunis kuin ennenkin ja kaunistut päivä-päivältä, tykkään sun tyylistä eikä oo mitään valitettavaaa ! ♥ kateellisia vaa ne valittajat !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^^samaa mieltä;Blogi on kiva(TOSI kiva :D ) ja oot tosi nätti :)mun mielestä

   Poista
  2. Oon samaa mieltä! Tää blogi on ihana! En pyydä mitään muuta, kuin että tulee lisää postauksia ja enemmän..♥

   Poista
  3. mun mielestä tää blogi on yhtä hyvä ku ennenki!jos joku ei tykkää niin ei varmaa tarvi lukee tätä blogia?elina oot tosi nätti ja kaikkee!älä anna noitten kommien pahottaa sun mieltäs!(:

   Poista
 39. En tajuu sitä että ihmiset valittaa siitä että esim. jonku tyyli muuttuu.... C'mon!!! Mun mielestä sulla on oikeus olla semmonen kun ite haluut :) ja mä rakastan tätä blogii, sun hiuksii, vaatteita ja ulkonäköö!! Oot ihan sairaan kaunis!!! Love it <3

  VastaaPoista
 40. hyvä ellu! kaikki saa olla sellasii ku ite haluaa ja vaihtaa tyyliä. sitä paitsi tää on sun blogi! EI kenenkään muun! oot ihana iha miten vaa ja jos vaihdat tyyliä mitä väliä kunhan se on sulle itelles paras mahdollinen. Ei muut voi päättää sun puolesta eikä väittää et blogin laatu huonontuisi. Oot rakas <3 pus

  VastaaPoista
 41. noi anonyymit ketkä sua haukkuu, vois kyllä pitää mölyt mahassaaan:) oot just hyvä tollasena ja sillä selvä! sitäpaitsi ihailen sun tyyliä,hiuksia ja meikkiä :):) ♥

  VastaaPoista
 42. haha ei vittu noita säälittäviä valituksia hei kaikkien tyyli muuttuu jossai vaiheessa ja varsinki teininä? :D onko väärin jos elina pitää sellasta blogia ku ite haluaa ja pukeutuu niinku tykkää, ei se oo teiän muiden päätettävissä? :D okei no rakentava kritiikki on joskus ihan hyväki juttu mutta että tarvii tänne tulla haukkumaa? :D säälittävää tommonen ei voi muuta sanoo :D mun mielestä sulla elina on aivan ihana blogi, vaikkei niitä postauksia iha joka päivä tuukkaan, ei tää varmaan muita varten tarvii nii miellyttävä olla jos sä tykkäät ja miks tällä on nii paljon lukijoita jos tää on mukamas niin hirvee? Kateellisten valitusta ei jaksa aina kuunnella ja miks niitten pitää siitä tänne valittaa? :D no mut pointti oli että oot ihana ja rakastan sun blogia just sellasena kun se on <33 oot ihana!

  VastaaPoista
 43. ihmiset hyvät ymmärtäkää faktat :) Ihmiset muuttuu! sitäpaitsi vaihtelu virkistää! Mun mielestä tää on paras blogi mitä oon tähän mennessä bongannu :) Koska ollaan suunnilleen saman ikäsiä ja oot aika paljon saman tyylinen ku mä ni saan hyviä vinkkejä täältä jne! :) Ja mun mielestä oot tosi kaunis :)

  VastaaPoista
 44. mä tykkään sun blogista ihan sairaasti, ja ei ihmiset pukeudu ja oo saman tyylisii koko elämäänsä, ja mitä sitte josset käytä tekoripsiä ja pidennyksiä, mitä ihmiset tollasseesta valittaa? mun mielestä oot niin ihanan luonnon kaunis, nii pärjäät ilma meikkiiki kauniina :) ja sun hiukset on muutenki aika pitkät! ei pidä olla feikki :) !

  VastaaPoista
 45. oikeestii ne jotka ei halua lukea sun blogia voi painaa oikean ylänurkan raksia (: ite tykkään sun blogista ihan kauheesti! c:

  VastaaPoista
 46. Ihmiset, herätkää!! En tajuu sitä että tulee arvostelee/valittamaan siitä et Elina on jotenki muuttunu.... Kaikki pukeutuu oman maun ja halun mukaan ja kenelläkään ei oo siihen vaikutusvaltaa. Omasta mielestäni Ellu on kaunis ja raikas, ja hei... miten joku voi olla liian naisellinen? :D Yleensä naiset on naiselllisii ja Elina pukeutuu mun mielest ihanasti, hiukset on ihanat ilman pidennyksii, ripset on ihanat ilman pidennyksii... mut joo,,,, ja tää blogi on ollu aina yhtä kiva, oon aina tsekkaamas onko uutta tekstii tullu :-) haistakaa paska kenen mielestä ellu ei oo yhtä ihana ja kenen mielest blogi ei oo yhtä ihana.. yritän tuoda esille sen miten mua ärsyttää se et ihmiset jaksaa valittaa iha turhanpäiväsest....

  VastaaPoista
 47. Älä kuuntele noita tyhmii anonyymejä, sä saat meikata ja pukeutuu ihan mite ite haluut eikä se kuulu mitenkää muille, eikä varsinkaa vaikuta sun blogis tasoon. :) Olen puhunut!

  VastaaPoista
 48. mä oon huomannut vaan parempia muutoksia, ja mun mielestä muutokset kannattaisi ottaa positiivisesti! se on mun mielestä niin naurettavaa et tullaan moittiin et sun tyyli on liian naisellinen koska käytät bleiseriä..c'moon ihmiset, elina saa pukeutua ja kokeilla uusia juttuja, ja mun mielestä se et oot alkanut käyttämään ja koklailemaan näitä eri tyylejä / vaatteita, ja ne sopii sulle paremmin kuin hyvin, ei oo mitään ylinaisellista tai klassista :) ja ei, en ymmärrä et miten ihmiset pitää sitä pahana jos sä et enää laita tekoripsiä tai käytä pidennyksiä, vaan oot niinsanotusti luonnollistunut mitä kauneusjuttuihin tuleen, ja jos jonkun mielestä se on kamalaa ni on sitten niin vaikeita ihmisiä täällä..

  toi o_nskin kommentti oli hyvä just siitä, miten nainen voi olla liian naisellinen? onko se liikaa jos nainen pukee bleiserin, käyttää toisinaan korkkareita tai kokeilee uusia tyylejä? en vaan ymmärrä näitä jotka tästä moittii, mun mielestä tää blogi on paranemaan päin koska huomaa just muutoksia hyvällä tavalla :)

  VastaaPoista
 49. Asiaa! :) ja eiköhän tuo vajaa 3000 lukukin jotain kerro tuossa lukijat-kohdalla.. :D anonyymit on vaan kateellisia, ku ei oo enää samaa esikuvaa josta ottaa mallia. Muutokset on vaan hyviä juttuja, ettei aina tarvitse kattoa samaa asiaa :)

  VastaaPoista
 50. ulkonäkö_asioita ;)

  VastaaPoista
 51. oot paras omana ittenäs.

  VastaaPoista
 52. Kyllä tää blogi vähän on muuttunu mut ei yhtää huonompaa suuntaa!! Tosi kiva edellee, jatka samaa mallii (:!

  VastaaPoista
 53. Hei anot, voisitte itse ensin kirjoittaa parempaa blogia, ennenkun tuutte näin hyvää arvostelemaan!

  VastaaPoista
 54. sun blogi ei oo muuttunu must yhtään!;) js mun blogin osote on: mylifebyhappy.blogspot.fi

  VastaaPoista
 55. Tykkään sun blogista toosi paljon! :9 tyyli on ehkä muuttunut mutta parempaan päin! :)) Sun blogi on ihana, älä rupee muuttelemaan mitään!! :))

  VastaaPoista
 56. Siis itekki kommentoin joka blogiin AINA anona, koska en omista käyttäjää... Mun mielipide joka tapauksessa on se (joka on täällä usiaan otteeseen jo esille jossain muodossa tuotukkin), että JOKAISEN tyyli muuttuu ajan myötä. Blogissa lukijat seuraavat muutosta. En ymmärrä miksi pitää tulla valittamaan. Koska en usko, että KUKAAN bloggeri muuttaa tyyliään tyhmien kommenttien takia. Mun mielestä Elinan tyylistä on tullut aikuisempi ja (kuten hän itsekkin sanoi) naisellisempi. Eikä se ole kerta rysäyksellä muuttunut vaan vähän kerrassaan. Tää on täl hetkel paras blogi mitä luen, koska Elina on kaunis ja lähellä mun omaa tyyliä. Lisäks hän päivittää tätä riittävän usei (joo jokainen päättää itse milloin päivittää, mut joo...=D). Tuhannet kiitokset Elina, et jaksat noista turhista kommenteista huolimatta päivittää tätä ja näyttää aina noin kauniille!=)

  VastaaPoista
 57. jatka just samalla tavalla!:) tykkään sun blogistas hirveesti ja mitä se muille kuuluu jos sun tyyli muuttuu?

  VastaaPoista
 58. En tajuu miks jotkut valittaa tollasesta? Mun mielest oot kaunis ja vaihteluhan piristää :)Kannattais ensiks kattoo peilii ku rupee toisel valittaa mitää! ja ehkäpä ku sullaki noit lukijoit on n.3000 nii seki kertoo jo hieman et sun tyylistä ja blogista pidetää joten jos ei jotkut pidä ni älkää lukeko...ei tää blogi kaadu teijjä takii!

  VastaaPoista
 59. itse tykkään tästä "uudesta" tyylistäs enemmän. Se on naisellinen ja silti ylisöpö. Mun mielestä on parempi että ei käytä joka päivä tekoripsii ja pidennyksiä. Tekoripsethän vahingoittaa omia ripsia ja niin myös hiustenpinennykset hiuksia. onhan se parempi olla enemmän natural kun kaikki luonnotonta.
  tää blogi on myös tosi helppo lukuista ja huomaa että on enemmänkin kirjottanut tätä. aivan ihana blogi

  VastaaPoista
 60. asiaa puhut, tottakai tyyli muuttuuu välillä eikä siinä ole muilla sanomista. Jatka samaa rataa oot hyvä tommosena ja blogisi on just kiva ! :--)

  VastaaPoista
 61. en tarkota todellakaan pahalla mut mua harmittaa ihan kauheesti etten tykkää tästä blogista enää :-----( tää on aina ollu mulle ihan tän ensimmäisistä päivistä asti tärkee ja erotuit massasta, tässä blogissa oli semmonen tietynlainen hohto - enää tätä lukiessa ei tuu hyvä fiilis enkä tosiaan tiiä että miks :( muistan vielä sun ensimmäisen videopostauksen, harmi että oot poistanu ne tubesta ku pitää aina selailla triljoona vuotta blogia taaksepäin jos haluaa nähä ne :----D

  http://www.youtube.com/watch?v=He2ZmqSzM-I&feature=plcp
  tää ei oo NIIIINNN vanha video mut esimerkiksi tähän aikaan tykkäsin sun blogista ihan hirrrrveesti :) värjäsin hiukset mustaksi, ostin samat luomivärit ja meikit sun muut, yritin kinuta madonnaa, tosin huonoin tuloksin ja yritin näyttää sulta koska ihailin jatkuvasti kuinka ihana ja kaunis oot, sisäsesti että ulkoisesti mut en mä vaan tiedä, miksei musta enää tunnu yhtään samalta :( harmittaa ihan kamalasti. tää blogi tuntuu jotenki epäaidolta ja värittömältä nykyään :----(

  tykkäsin muuten enemmän siitä sun vanhasta meikkityylistä mut on toiki ihan kiva :)

  VastaaPoista
 62. hemmetin kakka päät voi jättää ne elinan haukkumiset sinne aivottomiin aivoihin

  VastaaPoista
 63. Eniten tässä o säälittävää se että nuo anot tulee vinkuu toisten anojen tai nimimerkillisten kommentteihin :DDDdd En ole edes huomannu mitää muutosta ja aloin tässä kelaa et mikä muutos mut musta oot kyl muuttunu parempaa päi jos johonki nyt oot muuttunu x)

  VastaaPoista
 64. sun pitäis elina osaa ottaa negatiivistaki palautetta vastaa /: oot ain kauheesti puolustelemas jos joku ei pidä jostain esim et ''toi ei kuulosta kypsält, nauran sun komentille'' nyt varmaa taas puolustelet jotai mut tiiät kuitenki et teet sillai :) ja kaikil on omat mielipiteet, jos värit ja tyyli vaikuttaa blogiin joittenkin mielestä nii anna olla :) ei sun tarvii selitellä kellekkää mitää, mielipiteet jokaisella ? :D

  VastaaPoista
 65. Sun blogi on edelleen tosi hyvä ja hei mitä siitä,vaikka tyyli muuttuukin.Sun blogi on just niin täydellinen ja oot niin kaunis ! (:

  VastaaPoista
 66. heippa elina, mun mielestä tää postaus oli hyvä ja asiallinen. oon seurannu sun blogia nytten kesän alusta lähtien, joten en oikein tiiä minkälainen tää on ennen ollu. sun tyylis on kumminki tällä hetkellä aivan SAIRAAN hieno ja jopa aikuismainen. jatka ihmeessä samalla tavalla, olen kyllä aina aivan sairaan iloinen ku postaat ja kun sua vertaa muihin ns. suosittuihin bloggaajiin niin viet voiton sillä postaat tosi usein ja vain hyviä postauksia :) kun sun blogia kattoo niin vois luulla että oot paljon vanhempi! valitettavasti valittajat ei kasva sun blogisi mukana

  VastaaPoista
 67. eikö se olis aika tylsää jos olis sama tyyli koko ajan? kyllähän sitä ny omaan tyyliinsä voi helposti kyllästyä jos se on pitkään samanlainen. Ja miks mä en oo huomannu mitään muutosta tän blogin suhteen, vaikka oon lukenu tätä ties kuinka kauan? mielipiteen saa toki ilmasta, voi olla että tää onki muuttunu vähä, mä en vaa oo sitä huomannu. Ja jos ei blogi miellytä nii ei sitä varmaa kukaa pakota lukeen? :)

  VastaaPoista
 68. On munkin mielestä blogin taso laskenut huomattavasti, syystä tai toisesta. enkä tosiaa kaipaa mitää vinkunaakoska mielipiteensä kullaki , ja kritiikkin vastaan ottamine ois kova sana sulle Ellu:) mut i get it et voi miellyttää kaikkia, ja yrität parhaas mut ei vaan ny enään ole mun lemppariblogi. Voisit tehä postauksista vähän pitempiä, mm.kerrot PITEMMIN et mite päivä sujunut ku 10sanaa ja 2 kuvaa, booring

  VastaaPoista
 69. tykkään sun blogista tosi paljon, ja oot mun yks lempibloggaajista :) oot just hyvä tollasena, ei sun tarvii alkaa ketään miellyttämään !

  VastaaPoista
 70. Siis mitä ihmettä, irtoripset ja meikkikö on se avain söpöyteen? Musta oot kyllä söpöimmilläs ilman meikkiä, mutta oma naama ja sen ehostaminen ei kyllä muille kuulu eikä sen pitäis olla asia, mikä vaikuttaa blogin laadukkuuteen. Jos tätä mieltä joku on, ni sitten on kyllä arvostelijassa vikaa.
  Näitä narisijoita löytyy aina joka lähtöön. Veikkaanpa, että jos sun tyyli EI ois kehittyny, ni täällä oltais pian valittamassa siitäkin. Mikään ei riitä ja se on valitettavaa, mutta muista että tää on sun blogi ja pukeudu ja kirjota just niin kuin itse haluat. Jos jollain on jotain valittamista, niin sille todellakin pitää olla perustelut. Ei ketään ihmistäkään voi mennä haukkumaan jos ei perustele miksi niin tekee ja mikä siinä henkilössä mättää.

  Ois toki kiva jos tsekkaisit munkin blogin:) http://bittersweetcouture.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 71. en kyllä oo kauheesti mitää eroo huomannu, tää on ollu aina yhtä hyvä =) ja jos ei kiinnosta ja pitää tulla vaa valittaa nii voi sit mennä lukee muita blogeja jotka kiinnostaa :) ja anojen elämä vissii kaatuu kun sun tyyli on muuttunu ja niitten mielestä blogi on tullu tylsemmäks..

  VastaaPoista
 72. Ihana blogi<3 muSta tuntuu että ne ilkeet kommentit anoilta on lähettänyt koko ajan vain yksi ja sama, about 8v lapsellinen kakara

  Oot tooosi nätti ja sulla on nätti tyyli ja ihanat hiukset...
  Ja kun sanoit värjääväsi hiuksesi puoliks ruskeiks, voisitko kuvata sen kun värjäät ja

  VastaaPoista
 73. sun blogi on aivan ihana ja paras lukemani ei oo muitten asia miten pukudut ja mustä oot ainaki tosi nätti ja sun blogin postauksia aina odottelen ,sulla on iha sikä kivoja postauksii ja muutenki paras blogi mitä tiiän <3<33

  VastaaPoista
 74. Mun mielestä sun tyyli on just ihana ja jakut sopii sulle tosi hyvin!<3 saan sun asukuvista inspist ja sun blogi on mun lemppari! kiitos siitä:)

  VastaaPoista
 75. moikka elina. oon tässä nyt ehkä noin pari viikkoa lukenut sun blogia ja katoin jotain kuvia googlen kuvahausta susta missä sulla on pinkit hiukset tai punaset ja ne oli ihan sika makeet, saaks tähän sun blogiin tollasen historia jutun, missä näkyy mitä oon tyylii 4 kk sitte kirjotellu? (: olisi kiva tälleen lukea mitä oot kirjotellu (: vai löytyykö täältä jostain sellanen mutta en vain osaa löytää sit? (: oot super nätti

  VastaaPoista
 76. Hyvä Ellu!<3 Pidä pintas noitten itsekkäiden ihmisten kans. Sä ite päätät elämästäs. Ei sun elämä pyöri ainoostaan blogin ympärillä ja parhaas oot ihan selkeesti tehny tän blogin eteen:) Joillakin on muutakin elämää kuin blogi. Ja mun mielestä oot just sopivasti bloggaillu. Postailet sillon ku siltä tuntuu. Joskus enemmän joskus vähemmän:) Blogin taso on mun mielestä vain kohentunu! Ihmiset ruukaa muutenkin muuttua. Sun tyylistä tykkään edelleen ja oot kaunis edelleenki ihan luonnostaan!:) älä anna kateellisten lannistaa;) Oo vain oma ittes!<3

  VastaaPoista
 77. oot tosi nätti edelleen! ja oot vaan ostanu ns. "erinlaisempia" vaatteita! ite en ainakaa haluais ees näyttää siltä mitä kaks vuotta sitte! sun blogi on paras blogi mihin oon törmänny <3 ja nykyään seuraan tätä joka päivä <3

  VastaaPoista
 78. minkä takia välität tollasista kommenteista ylipäätään?

  VastaaPoista
 79. Mun mielestä sulla on yks parhaimmista blogeista! :) Älä välitä noista kusipäisä! Kyllä sulla lukijoita riittää. :) <3

  VastaaPoista
 80. Mun mielestä oot aina se sama ihana elina, vaikken sua tunnekkaan :D ♥ ja rakastan sun blogia ♥ se on aina ollut paras seuraamani blogi :) , sori et kirjotan anonyyminä mut mulla kun ei oo google-tiliä tai mitään muutakaan :(

  VastaaPoista
 81. mun on uutena lukijana varmaa paha sanoo yhtää mitää, mut mitä oon sun vanhempiiki videoita youtubest kattellu ni en mä huomaa oikein muutosta. mun mielest sun blogi on yks parhaista ja oli sit tekstii tai videoita ni niitä aina mielellää lukee/kattoo (: ei noist anonyymeist tarvii välittää (:

  VastaaPoista
 82. En mää ees tajunnu, että sun tyylis ois muuttunu ? :o ja jos on, ei se blogin laatuun vaikuta, sulla ja kaikilla on mahollisuus löytää oma tyylinsä (: ja jos ihmiset lukee tätä vaan sun ulkonäkös takia, niin miks ne sit lukee tätä ollenkaa ? :D
  Ite ainakin rakastan sun blogias ja oot tosi hyvä tekee videopostauksia. :) <3

  VastaaPoista
 83. Ei sun blogi oo paljoo muuttunu eikä se mua ainaskaa haittaa!!:9 mun blogin osote(jos kiinnostaa:D) myworldisfashionshop.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
 84. kyl munki mielest sun blogist on tullu jotenki tylsempi.. mut se ei TODELLAKAAN johdu sun tyylin muuttumisest tai ettet käytä enää tekoripsii ja hiustenpidennyksii =) eikä mun mielest sun tyyli oo ees oikee muuttunu :o =D mut vaik tää tuntuis must nykyää tylsemmält nii aijon silti seuraa tätä =) kosk silti tykkään täst sun blogist iha sikana =) ja se tylsyys voi johtuu mustki et must on tullu tylsä =DD tai jotai.. =D mut joo jatka samaan malliin vaa äläkä välitä noist anoist jotka ei tajuu mistää mitää ja niitte perustelut on iha en sano mistä =DD noh ei kovin hyvät perustelut jos näin siistisi sanotaa =D

  VastaaPoista
 85. Mä ainakin tykkään sun blogista TOSI paljon!♥;)

  VastaaPoista
 86. Don't cry, sun blogis on just ihana ja silleen<3:) jatka samaan malliin;)

  VastaaPoista
 87. Ja hyvähän se niiden anojen on tulla netissä puhuu, koska täällä voi kirjoittaa ihan mitä vaan. Jos nyt saisit puhua niitten anojen kaa päinnaamaa, ihan varmasti niillä tulis eka kuset housuun, usko pois.:)

  VastaaPoista
 88. Rakastan sun blogia , eikä mua ainakaan haittaa , vaikka sun tyylis muuttuis ihan mikskä vaan. Eihän se vaikuta sun blogis hyvyyteen yhtään ? ♥ :)

  VastaaPoista
 89. Mää rakastan sun blogias , ja mulle on ihan sama millanen tyyli sullon ! ♥ :)
  Vaikuttaaks se blogin hyvyyteen/huonouteen jotenki ? :o

  VastaaPoista
 90. Sun blogi on just täydellinen tälläsenä! Tietysti sun blogi muuttuu sun tyylin mukana, muttei se tee siitä huonompaa :)

  Haluisin kysyä että mistä oot ostanu sitä hiustenkasvatus ravinnetta? Ja onkse minkä hintasta? :D

  Enkä myöskään oo mistään löytäny tollasta kiharrinta mikä sulla on, kun näyttää et sillä ois helpompi tehä kun sellasella "normaalilla" missä ei oo noita kierre juttuja, niin minkä merkkinen se on?

  VastaaPoista
 91. Eikai sua häirihe ku oon ano, mulla ei oo tänne bloggerii tilii.
  Mun mielestä sun blogi todella hyvä.

  nätti ♥

  VastaaPoista
 92. Sun videossa sanoitkin et se oli HBO Nordica. :) mutta tiiätkö sen koko nimee / sarjaa?
  Kun haluisin tollasen just mut en meinaa mistään löytäää :( mistä ite ostit sen?

  VastaaPoista
 93. blogis on edellee iha yhtä kiva ku enneki. harmittaa vaa et koulu vie nii paljo aikaa ettet ehi enää nii usei postaa ku enne :(

  VastaaPoista
 94. katoin iha ensimmäisiä postauksias, ja mä luulen että eiköhä jokaselle tuu semmonen "scene" kausi joka ei kestä kauan :) on upeeta että oot löytäny oman tyylis ! itellekki tuli semmone scene kausi ja edelleen tykkään friikkiväreistä hillityssä muodossa mutta se scene juttu on menny ja oon itekki löytäny sen jälkee oman tyylini :)

  ihana blogi tykkään kyl seurata ja ymmärrän miltä tuntuu kun ei jaksa tehdä videoita, itelläniki on videoblogi ! (==

  VastaaPoista
 95. ollaanko sua muute nyt eläasteel usei haukuttu ku oot meikannu jossai vaihees aika paljo ja tällee? :d

  VastaaPoista
 96. mikä on sun vyötärön ympärysmitta, entä reisien? :)

  VastaaPoista
 97. ois kyllä jsut tylsää lukee niitä blogeja, mitkä ei muutu ollenkaan ja jämähtää paikoilleen. mun mielestä on säälittävää ja naurettavaa, tänne tulla anonyyminä selittään, kuinka blogis ois muka mufuttunu huonommaks sen myötä, kun vaihoit tyyliä. kaikkihan sitä kasvaa, ja käyttää sen myötä erilaisia vaatteita, en usko, että 15 vuotiaalle tytölle kelpaa mikään Tuhkimon kuvalla varustettu paita ;) ps sori k-virheet, en voi pyyhkiin niit :o

  VastaaPoista
 98. Onko sulla instagrammii? jos on niin mikä sun nimimerkki on ?

  VastaaPoista
 99. Mun mielestä sulla on Todella hyvä blogi, ja sun tyyli on vaan muuttunut parempaan suuntaan ;)
  Uskon että sulle ollaan vaan kateellisia koska oot kaunis ja sulla on itsevarmuutta tehdä blogi ja hienoja videoita!♥

  VastaaPoista
 100. Aloitin blogisi seuraamisen jotain yli kuukaus sitte ja mun mielestä sulla on ihana blogi ja tyyli<3
  Mä en tajuu miten jutkut voi haukkua, että sun blogi ei oo enää hyvä. ja kaikilla se tyyli joskus vaihtuu. mun mielestä sä oot kaunis ja kiva. tykkään edelleen kattoo sun blogii.

  VastaaPoista
 101. Mun mielestä sun blogi on menny vaa parempaan suuntaan ja sen kertoo myös sun käsittämättömän nopeasti kasvava lukijamäärä! :)

  VastaaPoista
 102. Äh, aina löytyy joku joka jaksaa valittaa. Ite ainakin tykkään edelleen sun tyylistä, muuttuipa se tai ei. Samoin videot on ihania ja mun mielestä on ainakin kiva, ettet käytä tekoripsiä/hiustenpidennyksiä, koska oot aivan yhtä nätti ilman niitä. :)

  http://katrisdays.blogspot.fi

  VastaaPoista
 103. Moikka Sun blogin on kiva :) Voisitko liityy mun blogin lukijaks ++ ei oo pakko :D

  VastaaPoista
 104. wtf? :D en ees tajunnu että tyylis ois jotenki muuttunu. tai siiis, huomasin et enää käytä hiustenpidennyksii tai meikkaa niin paljoo, mutta aattelin, että ei sitä kukaan jaksa aina räplätä joidenki hiustenpidennysten tai meikkejen kanssa. :D ja huomaan että oon panostanu tähä blogiin nyt ja aina, koska päivität tätä niin hyvin ja tää on selvästi sulle tärkee asia. :) oot muutenkin ihan hullun kaunis, ja vähän niinku mun esikuva :D sori jos et saanu selvää mun selityksestä.
  ja ps. anonyymit ootte idiootteja, ei mitkään vaatteet tai pukeutuminen voi itse blogiin vaikuttaa! :D ja jos ei teitä kiinnosta lukee elinan blogia ja jos se kerran on niin huono, miks ihmeessä nalkutatte? (en kuitenkaan yleistä)
  ja oon samaa mieltä ton yhen anonyymin kanssa, joka sano, että "Musta jotenkin tuntuu, että tohon viime postaukseen kommentoineet anot on ollu yks ja sama henkilö. Kommenttien kirjoitusasu on niin samankaltainen ja käyttää vieläpä samoja adjektiiveja ja hymiöitä. En tiedä sitten asian todellista laitaa, mutta hölmöä käytöstä kuitenkin :-D"
  joo mut joka tapauksessa, rrrrakastan sun videopostauksia ja en usko että oot kovinkaan ujo, kun uskallat youtubeen tehä kuitenkin videoita. :) tai siis jos ois oikein ujo, ei varmastikkaan uskaltais tehä sinne mtn. :D
  joo mut mä lähen nyt täältä pölpöttämästä. :)

  VastaaPoista
 105. mun omasta mielestä sun blogi on just ihana !♥ ainut harmi on se että et postaa enään niin usein, mutta se on ihan ymmärrettävää kun on koulua ja kaikkea muutakin tekemistä kuin pelkkä blogin kirjoitaus ? Että voi olla vaan ihan hiljaa jos ei tykkää !

  VastaaPoista
 106. Musta sun blogi on tosi ihana ja söpö Tälläsenäänki! Jatka vaan samaan malliin!(:<3

  VastaaPoista
 107. kävin kattelemassa apteekissa niitä ravintolisä juttuja ja tää myyjä sano sit että sitteku niiden syömisen lopettaa nii hiukset haurastuu ja voi alkaa tippumaan päästä, ja kuulemma aiotaan ottaa pois myynnistä, koska loppupeleissä noista aiheutuu pelkkää harmia :o joten sinne jäi sekin.

  VastaaPoista
 108. älä välitä anonyymeistä ! mun mielestä blogia ei oo tehty muitten miellyttämistä varten, joten jatka ihmeessä omaa linjaas : )

  VastaaPoista
 109. Mä kyllä tykkään tosi paljon sun blogista ja videoista :) eikä toi sun meikkaamistyyli ja pukeutuminen oo olleenkaa rumaa, päinvastoin. Voitko muuten käydä kattoo mun blogia?

  http://julskustory.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 110. Rakastan edelleen sun blogia eikä tämä tosiaan ole huonontunnut♥

  VastaaPoista
 111. sunn blogis on jusst täydellinen, ja tyylis myös. :) Jatka samaan malliin!
  Ja hei voisitko tehdä uuden huone postauksen?:) ja meinaa joss huoneesi järjestys on muuttunut.

  VastaaPoista
 112. Mä rakastan sun blogia ! (: tää on erilainen kun muut blogit joita luen, ja se on yks syy miks tää on mun lemppari. Sä oot kaunis, nuori nainen jolla SAA OLLA omanlainen tyyli meikkaamisessa ja pukeutumisessa yms. Ja tyyli todellakin muuttuu tosi monilla. (Munkin tyyli on muuttunu vaikka oon vielä aika nuori) + sun blogi todellakin saa olla omanlainen ja muuttua. Kaikkien blogit muuttuu vähitellen. Ja pidä omasta tyylistä kiinni äläkä kuuntele joitain anoja jotka tulee haukkuu sun blogia/tyyliä. Oot just kaunis, mukava ja persoonallinen ihminen, ja kiitän että jaksat kirjottaa tätä sun blogia (: (+ kiitos jos vastaat (:)

  VastaaPoista
 113. Mielestäni blogisi on suuuper ihana! samoin myös tyylisi, ja jos se on muuttunut, mielestäni vaan parempaan suuntaan ja nykyvaatteiden mukaiseksi jos näin voi sanoa. Eikä siinä mielestäni ole mitään pahaa jos ei käytä tekoripsiä tai hiuspidennyksiä enää niin usein sillä luonnonkauneus se monesti on mikä ihastuttaa! ainoa huomautus on että videoilla "jäädät" tai etenet aiheessa niin hitaasti mutta sekin on enemmän söpöä kuin häiritsevää! plussaa vaan blogille

  VastaaPoista
 114. Musta on tyhmää, ku noi anot tolleen arvostelee. Eihän ne voi päättää millasest elina tykkää, eihän elina pukeudu blogilaisia varten vaan itteään. Ei kukaa voi määrätä millasest kukaki tykkää. toiseks jos ei tykkää blogist, onko pakko lukee??? Jatka vaan bloggaamista miten ite haluat :D

  VastaaPoista
 115. Sun blogi on just ihana! Kuulun ns. vanhemman kaarin lukioihin (18) ja mua sun tyyli just inspiroi. Jokainen ihminenhän kasvaa, ja jokasella se tyyli muuttuu, ihan varmana! Ja ne lukijat jotka menetät tyylin muutoksen takia, saat varmasti takaisin uusilla lukijoilla jotka ihailevat sun tyyliä :)

  VastaaPoista
 116. minun mielestäni et ole muuttunut kauheasti ja tyyli on vain muuttunut parempaan suuntaan!;) blogi on edelleen hyvä niinkuin ennenkin! jatka samaan malliin:)

  VastaaPoista
 117. Äh, älkää anot jaksako vihata! Sehä on vaa parempi et on luonnollisempi ja naisellisempi, eikä semmone feikki(en nyt siis millään tavalla dissaa sua elina DD:) et käyttäs tekoripsii joka päivä ja yms. Tämmösiä on normi blogit, ja jos ette tykkää normi blogeista ja jos ette tykkää et millä tavalla tää on muuttunu, nii menkää lukemaa sit jotai muuta blogia! EI VOI OLLA NIIN VAIKEETA (: Ja muutenki, olisko muka kivempi lukee jotai tekstii jos vaa puhutaa slangii ja kiroltais yms.. voi huoh teiän kanssa DD:

  VastaaPoista
 118. eiks se oo vaan parempi että tyyli muuttuu? :O Musta oot ainakii menossa parempaan suuntaan vaikka et ikinä mikään ruma oo ollu :o Ja emmä kyllä oo huomannu muuta muutosta sussa ku ripset ja hiukset. Hohhoh miten jotku jaksaa valittaaaa! p.s kauan teillä meni että saitte noi koulukuvat?:O Oot toooosi kaunis siinä kuvassa! <3

  VastaaPoista
 119. ohhoh, täytyy myöntää et ku löysin sun blogin ni täs sit hurahtiki mun tylsät tunnit - meinaan sil sitä et luin blogin alust loppuu ! oot aiva mahottoman kaunis ja kirjotat, jotenki energisesti ilman et tylsistyin. sulle sopii noi mustat hiukset iha hirvee hyvi ja yllätyin oikeesti nii paljo tuol vanhemmis postauksis et sul on ollu vaaleet ja punaset sekä pinkit hiukset ja neki sopi sulle täydellisesti ! jatka samaa mallii, tuun iha varmana lukee sun blogiis jatkossaki ! :)

  VastaaPoista
 120. En tajua nyt tätä et miten anojen mielestä sun VAATEtyyli vaikuttaa tähän blogiin... Eikä todellakaan pidennykset tai tekoripset! Nyt joku ano kommentoi ja kertoo miten nää vaikuttaa tähän?!!?
  Kyl mä ymmärrän jotenki jos niitä häirittee et sun blogin tyyli ja se fiilis on kadonnu johonki,mutta sitten ei vaan enään lue blogia. siinä se. Jos Elina on tyytyväinen niin se on hyvä, ei Elina tätä blogia (/tyyliä ym.)ala muuttamaan jos se teitä häirittee. Ei sitä palautetta tarvi aina sanoa ääneen.. Hienoa kritiikkiä saa antaa, mutta ne tyhmimmät kannattaa pitää omana tietona! :)

  VastaaPoista
 121. en oo seurannu kyl hirveesti tän sivuston siun blogauksia mut oon tilannu siut youtubessa ja katsonut sun uudet videot aina mutta ei ne minusta millään lailla oo muuttunu saman laista ku ennenki ja eiks niiten piä olla semmosia vlogeja ku ite tykkäät kuvata ja se nyt ei miusta millään lailla rumenna sua jos haluut pitää naisellisempia vaateita kuten bleisereitä yms jotenka jatka vaan samaan malliin!!!

  VastaaPoista
 122. Sun tyyli on just ihana :) ! Ja oot yhtä ylikaunis kun ennenkin.

  VastaaPoista
 123. sä oot ihan helvetin ruma, hanki täytettä toho ylähuuleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite oot sit kauniimpi? Enpä usko.

   Poista
 124. Mun mielestä tää on just sellanen kun blogin pitääkin olla! Muuttuu pikkuhiljaa eikä jämähdä paikalleen! Tykkään <3

  Mä henk.koht. tykkäsin sun siitä tummasta vanhasta silmämeikistä, niin en oo tullu tänne sanoo että yök, toi sun uus meikkityyli. Vaiha vanhaan! En, koska siinä ei oo mitää järkee.

  Sydämmettömät anot ei oikeesti ymmärrä miltä se konkreettisesti tuntuu kun saa sen kommentin.. Ilkeen siis. Se lukee sun naaman eessä oikeesti. Ja se on sulle kohdattu! Ootko samaa mieltä siitä , että ne ei oikeesti ymmärrä mliltä se konkreettisesti tuntuu??

  VastaaPoista
 125. jotkut tykkää jotkut ei mutta ei anojen tarvi silti valittaa

  VastaaPoista
 126. Jos elinan blogi ei miellytä ni voi lähtee vetää saman tien eikä tarvii jäädä kommentoimaa!!! Oot iha paras elina!! <3

  VastaaPoista
 127. Ihan tyhmää valittaa mistään tuollaisesta, tää on mun lempiblogeja ja on hauskaa katsoa miten ihmisten tyyli muuttuu, muttei ollenkaan huonompaan suuntaan! Asukuvat ja videot on sulla huippuja, ja rakastan sun jakkutyyliä! Älä välitä niistä valittajista, sun blogisihan tää on. :)

  VastaaPoista
 128. Musta sun blogi on aina ollut tosi hyvä, on edelleenkin. :) Enkä kyllä tajua, miks pitää tulla haukkumaan, ainakaan anonyymina. Ite kirjotan anonyymina, koska en omista mitään noista tileistä (tai mitä onkaan)... :)

  VastaaPoista
 129. Heips. Tää on ainoo blogi mitä jaksan ite seurata. Tykkään ku sul on paljo videoita, selkeitä kuvia ja muutenki oot tosi nätti ja persoonallisen näköinen. :) Negatiivista kommenttia tulee aina. Älä välitä. Terv. Heini

  VastaaPoista
 130. Sun blogi on ihana! Mä tykkään tosi paljon sun blogista:) <3

  VastaaPoista
 131. mikä näitä anoja vaivaa? must sun tyyli menee aina vaan kivemmaks! sellaset tulee valittaa joita ärsyttää ku niille ei itelleen sovi naisellinentyyli tai ei saa aikaseks tehtyy itelleen mitää muutosta. en oo kyl huomannu et tää blogi ois huonontunu mitenkää!

  VastaaPoista
 132. ei víttu :D oot ihana ja kaikkee, ja oon määki huomannu sun tyylin muuttuvan, mut ihana se tyylis on♥ kaikkien tyylit muuttuu ku "vanhenee" ja nii. mut jotenki musta tuntuu et jotkut ottaa tän liian tosissaa ton ku jotkut kommentoi sillei.. ku katoin noita edellisen postauksen kommentteja, ei mun mielestä siinä ollu mitää dissausta, ne vaa sano et sun tyyli on muuttunu? :D en ttarkota nyt sua ellu, vaan noita ketkä on kommannu tähä postauksee. mut ihana oot ja ajattelin jossai vaiheessa ehkä liittyy lukijaks ♥ :3

  VastaaPoista
 133. Sun blogi on paras aina ja ikuisesti, ihan sama mitä muut sanoo mä pysyn kannassani:D
  Unoha noi paskakommentit tai eihän sun tarvi ees hyväksyy niitä:D
  Mitä vitun välii et tyyli muuttuu joskus? EI MITÄÄ:D
  Tää blogi alkais käydä tylsäks jos ois koko ajan vaa samaa:D
  Ja hirveesti onki valittamisen aihetta jos ei oo enää pinkkii niin paljonXD
  Malaa naamas pinkiks ja mee seisoo peilin etee:D
  Ja jos et enää käytä tekoripsii nii mitä siitä?
  Kai nyt kaikki saa meikata ja pukeutuu yms. miten ikinä vaa haluu?:D
  Ja kaikki muuttuu joskus joten ei siin oo mitää valittamistaXD
  Oot niin nätti ja mahtava luonne ainaki tän blogin perusteella!(:
  Ja nii, voisit tehä jonku videon tyylii jtn, ''in ja out'' juttuu:D
  Tai uuden tollasen my day jutun:D
  Se oli ihan sairaaan hyvä!:D

  VastaaPoista
 134. Mun mielestä sun blogi on hyvä, ja sulla on tosi kivoja vaatteita :) <3

  VastaaPoista
 135. Moikka Elina! :-)Eksyin sun blogiin tänään ensimmäistä kertaa ja mun teki pienen blogin selailun jälkeen ihan pahaa lueskella näitä sulle lähetettyjä kommentteja :-/ Jotkut tuolla sanoivat, että edellisen postauksen kommentit olis tulleet samalta anonyymiltä ja kyllähän sen huomas heti, että näin on. En tajua mitä iloa joku saa siitä, että tulee toisen blogiin trollaamaan tuolla tavalla! Mitä oon nyt tässä ehtinyt sun blogia selailemaan, niin täytyy sanoa, että mä tykkään :-)<3 En tosin tiedä millainen blogi on ennen ollut, mutta en välitä, sillä tää kelpaa mulle hyvin tällaisena :-)

  <3: Anniina

  VastaaPoista
 136. hheeeei, tuleeko tänään postausta? :)

  VastaaPoista
 137. mun mielestä sun blogi on ihan yhtä hyvä kun ennen, joillaki on vaan tarve valittaa kaikesta mitä ikinä voi keksiikkään. sä oot todella kaunis ja söpö, et yhtään sen vähempää mitä ennen oot ollu. jos soillaki on tarvetta valittaa jostaki nii pitäis ne omana tietonaan eikä tulis tänne sanomaan, varsinkaa anonyyminä.. ihana blogi sulla, hyvää syksyn jatkoo:)<3

  VastaaPoista
 138. oha su tyyli muuttunu siit mitä silloi ku aloin su blogiis lukee mut kyl must tät o yht kiva lukee :)) ehkäpä voit tehä jonku kiva postauksen tai videon ku o tullu ny yli 3000 lukiaa täytee :))?

  VastaaPoista
 139. samaa mieltä monien kanssa että,ei tartte kommentoida jos ei tykkää,tää on itseasiassa ainoa blogi jota seurailen
  ihana blogi, jatka samaan malliin :),ja oothansä ihan tosi nätti ja söpö :)

  VastaaPoista
 140. Sun blogi on todella hyvä ja sulla on ihana tyyli <3

  VastaaPoista
 141. heei, voisitko tehä uuen bannerin?

  ihana blogi :D ja ei mun mielestä sun blogi oo mitenkää huonontunu.

  VastaaPoista