14 syyskuuta 2013

Kebabbia!

Moikka! :)

 Mä olin eilen siivoomassa muutaman luokkalaisen kanssa Cumulus hotellia Oulussa. Taino, empä oikeen muuta tehny ku lätkin oviin tupakointikielto tarroja ja petasin sänkyjä. Ihan okei päivä oli, kivaa vaihtelua ettei tartte istua vaan koulun penkillä. Siivoominen kesti neljä tuntia ja sen jälkeen räpsittiin Pinjan kanssa asukuvat ja lähettiin kebabille! (mun dietti ei siis oo vielä alkanutkaan)
Paikan nimeä en muista, mut se oli ihan Solarium Studion ja juna-aseman vieressä. Tosi köyhän näkönen ulkoota päin mutta sisällä näytti hyvältä. Ruokaki oli tietysti hyvää! Kebabin jälkeen mä menin solkkuun ja makoilin siellä sit 18 minuuttia ja hyvät rajat tuli, ens viikolla pitää mennä uudestaan.

Illemmalla me lähettiin äitin ja veljien kans Zeppeliniin shoppailemaan koska siel oli syysalet nyt! Siitä on tulossa videota tänään luultavasti, riippuu miten saan sen koneelle editoitavaks. ;)
 
IMG_6584 IMG_6586 IMG_6589 takki veromoda
paita cubus
huivi ginatricot
housus asos.com
kengät mekka
IMG_6597 IMG_6598 Annokset oli ihanasti laitettu ja ruokaa riitti, ei tosiaankaan jaksanu syödä kokonaan.
IMG_6599

34 kommenttia:

 1. ekaa:-) hehe oot ihana vloggaa/bloggaa !
  http://emmiiilovesyou.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paitsi että ellu ei vloggaa :)

   Poista
  2. Onhan sillä yt kanavalla! :)

   Poista
 2. Voisitko tehä postauksen tosta matkailulinjasta? :) että millasta sielä on yms yms

  VastaaPoista
 3. Häh mä oon luullu et solariumiin ei pääse alle 18 vuotias? o:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo se on k18 mut ei kukaan vahdi itsepalvelusolkkuja.

   Poista
  2. Nythän tuli se laki voimaan että itsepalvelusolariumeissa pitää olla joku valvoja. Aika outoa että ei siellä ollut missä sä olit. Solariumissa suosituskäyntiraja on 10 kertaa vuodessa, jos sen yli menee, eli jos käy 20-50 kertaa niin se on jo riski iholle. Suosittelen enempi käyttämään itseruskettavia tai suihkurusketusta. Olet vielä todella nuori ja hiukan naiivisti suhtaudut tuohon että tulee syöpä jos tulee. Se on aikamoinen pommi elämässä kun sen saa. Solarium vielä vanhentaa :) samalla tavalla kun tupakkakin, 30 vuotiaana näytät 50 vuotiaalta. Kuinka usein käyt siellä? Itse olen sua yli 10 vuotta vanhempi ja olen kauneusalalle kouluttautunut. Halusin vaan antaa näin neuvon, mutta kyllä mä uskon että sulla sen verran järkeä on päässä :)

   Poista
  3. niin tuli mäki kuulin siitä mut emmä oo kuullu et missään itsepalvelusolkussa olis ketään työntekijää ollu paikalla :o ei tää oo ku mul toka kerta solkussa koko elämäni aikana, enkä tosiaan aikonu käydä ku muutaman kerran hakemassa päivetystä ihoon :) rajansa kaikella!

   ite en tykkää itseruskettavista koska iho on niistä aina ihan oranssi ja yleensä läikikäs, ennenku lyöytää itelleen sen oikeen hyvän tuotteen. + ne haisee ja mä en semmosia jaksais levittää ku oon niin laiska ;D

   Poista
  4. Pakko kertoo vaan vaikka tätä ei nyt voi sinänsä verrata ja mua ei haittaa toisten solariumissa makoilut.. Mut mun yksi kaveri aloitti solariumissa käynnit 15 vuotiaana. Se vielä söi jotain kapseleita siihen päälle ja levitti aina jotain voidetta, millä saa solariumissa syvemmän värin. Se saatto siis käydä monta kertaa viikossa lamppujen alla, ja tosiaan olihan se iho kaunis ja kiva väri mut nyt 22 vuotiaana niin huh huh, ihan järkyttävät silmärypyt ja se näyttää kasvioilta niin väsähtäneeltä.. Tää vaan siis tuli mieleen :D oonhan mä itsekkin joskus käynyt solariumissa aika ahkeraan mut en enää vuosiin, mut suomihan on vapaa maa :)

   Poista
 4. Oikeesti, kannattaa miettiä että kannattaako tietoisesti kasvattaa syöpäriskiä käymällä solariumissa... Huolehdit kovasti terveydestäs käymällä salilla ja nytkin puhut dieetistä, mutta samalla asetat kroppasi vaaraan makoilemalla solkussa. Onhan rusketus toki hieno mutta onko se sen arvoista? Kokemuksella voin sanoa että syöpä on ihan hirveä sairaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ei sitä syöpää tuu jos käy harvoin solkussa. se tulee ihan samalla tavalla jos on ulkomailla ja ottaa aurinkoa. eli saan käydä solkus koska en ulkomailla koskaa käy ni siel voi ottaa sit sen eestä rusketusta siel solkussa ;D

   emmä ainakaan pelkää et mulle tulee syöpä, tulee jos tulee. niin monelle tulee se tänä päivänä vaikkei koskaan ois ottanu aurinkoa, polttanu tupakkaa tai juonu maksaa pilalle tms...

   Poista
  2. Just tän takii ne on k18 koska nuoret ihmiset ei ymmärrä sitä syöpäriskin vakavuuttta? Vaikka syöpä tuliski ns. "jokatapauksessa", niin tuskin sen saamisen mahdollisuutta kannattaa maksimoida vaan sen takia että haluaa ruskeamman ihon. Ja ennenkun alat pätemään väärillä faktoilla, voisit ottaa vähän selvää asiasta. Tätä sun blogia kuitenkin lukee nuoretkin ihmiset, eikä niille pitäisi alkaa mainostaa, ettei auringonottamisella ole mitään vakavampia seurauksia. Tästä sun "terveellisestä elämäntapamuutoksesta" puuttuu pointti kyllä ihan kokonaan. Ei tosissaan mitenkään pahalla, mutta joku järki nyt päähän!

   Poista
  3. Ja sitte vielä toi "mut ei niitä vahdi kukaan".. tosi kypsää

   Poista
  4. Solariumia ei tule käyttää, jos on alle 18-vuotias. Se sanotaan ihan säteilyturvakeskuksen sivuillakin. Ja melanoomariski nousee ihan järkyttävästi. Miksei sulle riitä se, että oot ihan luonnollinen värinen kun et oo luonnostas mikään albiino, kuten jotkut raukat ovat. Viimeistä anonyymia komppaan, että terveellinen elämäntapamuutos nyt menettää poittinsa aikalailla.

   Poista
  5. voi herra jumala antakaa ihmisen käydä solariumissa jos ite haluaa XD ps. oot hirmu kaunis ! :3

   Poista
  6. Tähän väliin onkin hyvä sanoa jotain näistä solkun riskeistä... Kaikki ei todellakaan tiedosta niitä oikein ja siis nehän vaan LISÄÄ RISKIÄ sairastua, mutta sä et siis välttämättä sairastu mihinkään syöpään... Ja voihan tupakoinnista saada syövän? Ja sen voi saada ilman mitään tupakkaa tai solariumia, ne vaan lisää riskiä kaikkiin sairauksiin. Tiedän moniakin ihmisiä jotka eivät oo polttaneet ikinä, mutta syöpä on tullut silti.. kaikki mahdolliset sellaiset vielä käyny läpi, mitä tupakoitsija vois saada, muttei saanut. Se on siis yksilöllistä, että tuleeko mitään vai ei. Sit taas uratupakoitsijankin tiedän jolla on sit esim diabetes, mutta eipä ooo syöpää?:D eli aika ristiriitaista mennä väittämään suoraan et sais syövän tosta, kun ne vaan lisää riskiä kaikkeen tollaseen ! Elina jatka ihmeessä vaan solkussa käymistä, koska etköhän sä riskit tiedä ilman mitään anojakin, ja kaikki muutkin siellä kävit tietää + kuitenkin aina se kävijä on ite se joka ottaa vastuun ja sen ei pitäis ketään noin paljoa liikuttaa !:)

   Poista
  7. Antakaa ihmisen ny solkus käydä! Se on kans kyl yks ku muka "kaikesta" mitä tekee voi saada syövän :P:P kuten esim. Solarium ja tupakka. Siis ihmiselle voi tulla muutenki syöpä. Enkä ny usko et jos parikertaa käy solariumissa nii et siitä tulis heti syöpä. Ja myöntäkää et joku teistäki haluu ruskettuu

   Poista
 5. Oi nam mitä ruokaa ;_: Tuli hirrrrvee nälkä! :D Ja oot kaunis. :3

  VastaaPoista
 6. eiks niissä töissä saanu olla lävistyksiä, ku meinaan sulla ei ollut madonnassa korua ? :)
  oot himokaunis ja sul on tosi ihana blogi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei ollu madonnassa korua ... miks toi kuulosti jotenki hassulta :DDD

   Poista
  2. hah ;D joo siis en tiiä mut otin kumminki pois ja otan varmaa lopullisesti. aww kiitos <3

   Poista
 7. Mä näin sut Prismassa:)Oot tosi kaunis!:)

  VastaaPoista
 8. pitääks solkussa olla ihan täysin ilman meikkiä? eiks voi olla piirretyt kulmat ees tai mitään?

  VastaaPoista
 9. Saatana ku aina pitää anojen tulla jostai pätemään XD oli kyse sit jostai kuvasta tai elinan mielipiteistä nii aina löytyy jotai moitittavaa

  VastaaPoista
 10. Kuullostaa mulavalta päivältä :)) Ja toivottavasti tosiaan tulee videoo :3 odotan ♥

  VastaaPoista
 11. naurahdin tolle ettei sun diettis oo viel alkanu.... oot niin laiha ni ennemmi jätä dietteilyt ja syö.. nimim. ite syön aivan normaalisti (herkut mukaan lukien) ja pelkällä joka pv treenillä saan helposti tuloksia aikaan :D elä kiduta ittees jollai niukalla dietillä ku sä tarviit vaan sen treenin ku oot jo niin laiha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo siis ei se oo semmonen dietti, mun pitää just syödä about 3h välein ja paljon protskuu ja kaikkee. lihaksia on tavote saada eikä laihtua. :)

   Poista
  2. Dietti ei ole laihtumis tarkoitukseen, vaan se on tervellinen ruoka ja suht paljon aktiivisen liikkumisen tukena:)

   Poista
 12. tee tosta sun koulusta tai opiskelulinjasta postaus!:)

  VastaaPoista
 13. kannattaa käyä oulussa la festassa! sieltä saa kans ihanaa kebabia ja pastaa ja on halpaa! se on kans siinä rautatieaseman lähellä :)

  VastaaPoista
 14. en mä ottais näitten solkkuvastaisten (?) kommentteja pahalla.. itse ainakin olisin hyvilläni että joku jaksaa kertoa riskeistä ym.. tietoa ei ole milloinkaan liikaa varsinkaa tälläsissä missä riskit on tosiaan aika suuret. ei se tarkota sitä että pitäis lopettaa siellä käymisen, se on jokaisen oma päätös :) tuskin kukaa pahalla tuli tähän kommentoimaan riskeistä, eiköhän takana ollut pelkkä hyvä, luulisin.. :) vai?

  VastaaPoista