13 lokakuuta 2013

Lokakuun LivBox

Moikka!

Pitkästä aikaa. Mun kone meni tossa jossaki vaiheessa viikkoa rikki ja piti oottaa että iskä asentaa Windowsin yms uudestaan joten musta ei oo kuulunu mitään :( Jotkut myös säikähti, että onko mulle käyny jotain siinä puukotustapauksessa kun se tosiaan tapahtu mun koulussa mutta tapahtuman aikaan tunnilla ja tässä mä olen!

Videota siis LivBoxista, joka on kuukausittain tuleva boksi, jossa tulee yllärituotteita. LivBoxia voi tilata täältä: https://www.livbox.fi/


IMG_6977 IMG_6975

85 kommenttia:

 1. Kuinka paljon tommoisen paketin tilaaminen maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi vittu Elina. Olipa vaikee sanoo että kerran kuussa 15 euroo. Miks ees pidät blogii? ylimieline sustaki tullu!

   Poista
  2. en mä ainakaa kuullu et sä oisit sen hinnan sanonu.. mut koska sä sinne helsinkiin meet :3

   Poista
  3. yrtitin kattoo mutta en sa selvää sun äänestä. MUSIIKIT HELVETTIN NÄISTÄ SUN VIDEOISTA. ennen tykkäsin tosi paljon kattoo näitä..

   Poista
  4. älkää valittako... jos ette tykkää kattoo ni älkää kattoko?

   Poista
  5. Luulis et ku teet yhteistyötä ja varsinkin kun mainostat tätä niin voisit ystävällisesti vastata kysymyksiin jos jotkut kysyy? :D
   tai siis onks se niin vaikeeta jos joku ei oo tajunnu videosta kuunnella hintaa niin ton kommentin ku vaivauduit laittamaan kato video niin olisit kertonu hinnan? :DD

   Poista
  6. no huhhuh, ei oo mun tehtävä toistaa sanojani jos joku ei kuuntele sitä videolta. tossa on vielä linkki livboxin sivullekkin, josta voi itse katsoa hinnan. vähän oma-alotteisuutta tämmösessäki asiassa hei pliis.

   Poista
  7. Ite ymmärrän sen jos oot kertonu esim jonkun hirveen pitkän stoorin jostain matkasta vaikka ja sitten joku kysyy että "missä olit" tms niin et tietenkään jaksa vastata, eikä tarviikkaan rueta toistamaan miljoonaa sanaa.
   Mut se että et jaksa vastata noin pieneen juttuun kuin hinta ! Siis oikesti c'moon. Onko se nyt maailmanloppu kun ano ei kuullut mitä sanoit. Oisko ollu niin iso työ kirjottaa "15 euroa kuukaudessa"?
   Oon samaa mieltä kun ano 23.04, susta on tullu ihan järkyttävän ylimielinen, et ehkä sitä ite huomaa, valitettavasti.

   Poista
  8. et voi määritellä tommosen perusteella, että mulla on noussut kusi päähän. :D tää on niin perus, joka ikinen bloggaaja kuulee kokoajan että "sulla on kusi noussu päähän" vaikkei edes tunne koko ihmistä.

   aika ristiriitasta, että ymmärrät, mutta silti sanot, että oon järkyttävän ylimielinen.

   Poista
  9. Eihän tuo anonyymi sanonut, että se ymmärtää sitä kun et voi hintaa sanoa. Aika lapsellista käytöstä, mutta kyllähä sitä aikuistuu... toivottavasti

   Poista
  10. En nii, sanoin vaa et ymmärrän sen et jos se on kirjottanu pitkän jutun ja ei jaksa sit vastata:D
   Vissii elina haluu vaa väärentää sanoja..

   Poista
  11. Valitettavasti Elina jäät tällä kertaa vähän kakkoseksi tässä jupakassa, olen aivan samaa mieltä kuin muut anot. Mun käsitykseen kuuluu että jos jotain tuotetta esittelee, niin kai siihen koskeviin kysymyksiinkin voi vastata ihan asiallisesti, pitämättä oletuksena, että katsojan mieleen jää kaikki jutut ja selostukset kun videon katsoo. Joku kokee itselleen helpommaksi kysyä kommenteissa, niin mikä ihmeen vaikeus on kirjoittaa siihen se hinta. Vaikka sitten tyyliin näin: "Sanoin sen kyllä videossakin, mutta 15€ kuukaudessa". Enkä rupea sen kummemmin tuohon ylimielisyys-keskusteluun ottamaan osaa, mutta voisit ehkä miettiä välillä näitä kommentteja, ne ovat kuitenkin periaatteessa palautetta (vaikkei aina valitettavasti asiallisinta...) ja palautehan on tärkeää, vai?

   Poista
  12. Aaamen vika ano! 110% samaa mieltä :)
   palautteet yms kantsii kuitenki ottaa asiallisena vastaan, ku otat ne tolleen niin ittees ja hyökkäät heti takas niin oot yksin sit raivoomas takas vaik muutama ihan ystävällisesti jotain kritiikkiä antaiskin? :)

   Poista
  13. mitä mä oon tääl raivonnu? :D vastaan ihan normaalisti ja asiallisesti, kuhan puolustan nyt tässä omaa asemaani koska mielestäni en oo sanonu mitään väärää. sama asia, kun sanon että "kato usein kysyttyä välilehestä" kun sanon että "katso video". onhan se aika turhauttavaa, ku teet videoo ja laitat linkkiä ja silti kysytään hintaa vaikka on jo tieto tarjottu nenän eteen.

   Poista
 2. Ihania ♥ Mun äitillä on toi hajuvesi siin isossa lasi pullossa tai mikä pullo onkaan :) Äiti osti sen Kreikasta ;) Joo, oon kanssas ihan samaa mieltä! Se tuoksuu ihanalle ♥

  VastaaPoista
 3. Mä tosiaan säikähdin. Toshirveitä semmoiset puukotukset...

  VastaaPoista
 4. teetkö livboxin kanssa yhteistyötä? :) jos joo nii kumpi otti yhteyttä? oot tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo teen jonkun verran :) livboxista otettiin yhteyttä tammikuussa! kiitos :)

   Poista
 5. Kiva video ja oot niin kaunis:)!

  VastaaPoista
 6. Saaks ton boksin ilmatteeks? ;o

  VastaaPoista
 7. Paljon maksat tosta boksista? Kun mun mielestä se hinta nousi ja nyt tilaaville se hinta on siis se vähän kalliimpi? Vai? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en mitään, teen yhteistyötä ni saan ilmaseksi mutta en esim. keväällä saanu ollenkaan noita. :)

   Poista
  2. Eikö sun siinä tapauksessa kannattaisi laittaa joku info aina näitten videoiden alapuolelle yms. että saat ilmaiseksi nämä LivBoxit? Tai käsitin että ihan jossain lakipykälässä näin vaaditaan :)

   Mutta siis tuosta hinnasta puheen ollen, itse meinasin sen kerran tilata eikä se hinta mikään kovin kummoinen ole kun miettii että sieltä tulee niin laadukkaita tuotteita. Ja hintakaan ei muistaakseni noussut kun jollain kahdella eurolla. Pakko tilata jossain vaiheessa itellenikin! Oot aevan sikanätti tällä videolla Elina :)

   Poista
 8. Etkö saa tota musiikkia yhtään hiljasemmalle siinä vaiheessa kun muokkaat näitä videoita?! Olis paljon kivempi kuunnella kun jotkut sun sanat jää tosi epäselviks ja hiljasiks... en tajuu ku sulle on sanottu monesti asiasta ja rakastan kattoo sun videoita mut toi hemmetin kova musiikki pilaa aina ne :s ja näitä palautteita ei tietenkään voi ottaa rakentavana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo täydellinen videoiden muokkaaja :)

   Poista
  2. Siis oikeesti en tajuu kuka ei kuule elinan puhetta! Ite kuulen ihan selvästi ja must toi musiikki on just hyvä ku muute ois sellane jäätävä hiljasuus. Ja must ainaki elina muokkaat videoit tosi kivasti ja niit on aina ihana kattoo <3

   Poista
  3. mä kuulin kuulokkeilla ainakin kaiken :)

   Poista
 9. tuo öljy on täysin sama ku gliss merkkinen kaupoista saatava öljy... täyttä kusetusta. suosittelen moroccan oilia tai
  lóreal professional mythic oilia. ne ovat oikeasti kunnollisia ja hyviä kampaamotuotteita :) t: kampaaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mä tarkotin että oon aina halunnu koittaa just tota mythic oilia mutta sekotin ne siinä videolla ku tuo näytepullo näyttää ihan siltä että se vois olla sen mythic oilin näyte ;D nimetki on niin samanlaiset vaikka on kyllä eri merkkisetkin.

   Poista
 10. mistä noi sun ihanat tekoripset on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pliis vastaaaaaa ?? :)))))

   Poista
  2. ne on technicin ripset ja ite oon kärkkäiseltä ostanu :)

   Poista
 11. Millon sun huone on valmis? Et voisit tehä siitä sen room tourin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ääää en tiedä :D pitää toi iskä pakottaa ostaa maalia mulle.

   Poista
 12. oot tosi nätti, jaja sul on tosi kivoi videoit aina!!!

  VastaaPoista
 13. Mulle tuli sama boksi! :) Musta vaan tuntuu et toi hajuvesi haihtuu tosi nopeesti:o se on kyl munki lemppari! Onneks oot kunnossa<3!

  VastaaPoista
 14. En tiiä jos sulle useesti huomautellaan tästä, mutta ois kiva jos voisit puhua vähän kovempaa tai selvemmin :/ Ja älkää nyt jotkut suuttuko mulle kun huomautin, ymmärrän kyllä jos on hiljanen ääni, koska mullakin on :D Kun tykkään kuitenkin kattoo sun videoita, niin sekin auttaistosi paljon jos ois musiikki pois/hiljasemmalla :) Mutta kiva video ja ihanan näkösiä tuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Puhe jää joissakin kohdin epäselväks muminaks ja musiikit täysillä, ei oo aina kiva kuunnella :D

   Poista
  2. Sama, musiikki on ihan liian kovalla ettei meinaa puheest saada selvää ja kun laittaa volaa enemmän et kuulis puheen niin toi musa huutaa täysii ja vie kaiken huomion...... :((

   Poista
  3. joka helvetin videon lataamisen jälkeen kuulen että "en kuule mitään älä piipitä" :D mutta tosiaan mulla on pieni ääni ja musiikki on täs videossa liian kovalla, tiiän itekkin mutta en oo täydellinen videoiden muokkaaja. :)

   Poista
  4. Ja järkevästi taas elina vastasit tohon..ei mun mielestä aino ja noi anot sanonu pahasti.. Asiallisesti just ! Miks sä oikeesti suutut jos sulle sanoo jonkun asian, joka vieläpä auttais sun suosioo ja videoiden laatua jne. Ei kaiki oo aina sanottu pahalla !
   Jätä suosiolla musiikki kokonaan pois. Mä oon ollu aina sitä mieltä et se on täysin turhaan taustalla, ei sitä kukaan kuuntele.

   Poista
  5. en mä suuttunu enkä väittäny et joku ei sanonu tässä asiallisesti asiaansa? :D hei haloo, jos puolet sanoo et jätä musa pois ja puolet sanoo et pidä musiikki ja itse haluun pitää musiikin ni en mä mitään suosiolla jätä pois joidenkin anonyymien mielipiteestä. musiikki tuo tunnelmaa, ei sitä olekkaan tarkoitus kuunnella. videot on paljon tylsempiä kuunneltavia, jos niissä ei ois minkäänlaista taustamusiikkia. ajattele nyt, jos elokuvissakaan ei olis taustamusiikkia missään kohti.

   Poista
 15. Itellä oli aikonaan tosi hauraat ja huobot kynnet, joihin en saanu millään kasvatettua pituutta. Ostin ton trindin hoitolakab, jota käytin suosituksen mukaan tietyn ajan ja voin sanoa, että TOIMI!! Itsellä mennyt kokonainen pullollinen ja toineb pitäisi ostaa joskus. Suosittelen... :)

  VastaaPoista
 16. mikä ton biisin nimi on mikä soi tossa taustalla? :)

  VastaaPoista
 17. Oot ihana ! Sun videoitten ja postausten ansiosta jaksan viikossa eteenpäin <3 loov u !

  VastaaPoista
 18. Ihana nuttura, miten oot tehnyt sen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun youtube kanavalta löytyy nutturanteko video! :)

   Poista
 19. siis huh pakko tulla sanomaan, näytät ihan Danielle Peazerilta!! nuorempana vaan. puhun siis Liam Paynen ex-tyttöystävästä. oot todella kaunis ikäiseksesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täh en nää mitään samaa ;D mutta kiitos!! :)

   Poista
 20. Onko sulla fritsu kaulassa :D

  VastaaPoista
 21. onksul fritsu :D näyttää ku olis tos leuan alapuolel sillee et se jää piiloo..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei oo, ja who cares vaikka oiski ;D

   Poista
  2. aika outo vastaus, mut jos on, ni se vaa ihmetyttää et et oo ollu kahteen kuukauteen espoossa, missä sun poikaystäväs on vai onko se käyny iissä?

   Poista
  3. huoh, tuo on allergista ihottumaa joka liittyy ilmeisesti siis atooppiseen ihoon.

   Poista
 22. Tosi kiva postaus ja kivoja juttuja oli tossa livboxissa! Ja toi hajuvesi vaikuttaa tooooosi hyvältä et pakko itekki mennä metsästää se jostain <3 mut eihä se ainakaa must kauheen kallis oo ku monet hajuvedet maksaa ton verran tai viel paljonki enemmä. Ja ku toi oli kai viel EdP eli pysyy iholla kauan ni sitä ei tarvii sit lisäillä päivän mittaan. + Sun hiukset ja sä oot ihan sika kaunis täl videol :) Ja joku hiustuto video ois tosi kiva

  VastaaPoista
 23. Kiva video! :-) onks toi boksi sun mielestä käytännöllinen meinaan suosittelisitko tilaamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no joskus siellä kyl tulee tuotteita jotka ei itellee oo mieleen, esim just noita naamankuorintajuttuja tullu joita en ite käytä, mutta kyllä mä tilaisin tota välillä jos en sais välillä noita velotuksetta! :)

   Poista
 24. Onko rutto iskeny? :D Vai mitä on leuan alla? :)

  VastaaPoista
 25. Hei sinulle on haaste blogissani
  http://milpuubook.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 26. Musiikki hittoooon ei kuule varsinkaan tota kun mumiset jotain vaan! :S

  VastaaPoista
 27. onko tämä postaus MAINOS?
  noissa liv bokseissa ei kaikki ilmeisesti saa samoja kamoja?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eei varsinaisesti, teen kyllä yhteistyötä LivBoxin kanssa mutta mulla ei oo määrätty että "sun täytyy tehdä tällainen postaus" vaan esittelin tän kuukauden boxin, koska olin niin innoissani siitä ja sain videolle hyvän aiheen :)

   aina ei kaikille tule samoja tuotteita, eikä tietystikkään yleensä esim huulipunat tms meikit ole kaikilla samansävyiset.

   Poista
 28. tilataanko tota siis vaan aina yks kerrallaan vai?
  onks täl jotain tekemistä sen liv tv kanavan kanssa ku samanlainen logo? XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi tilata joko yhden kerrallaan, tai 3kk kerrallaan. on, vissiin joku yhteistyöjuttu vaan, en tiiä siitä enempää :D

   Poista
  2. Ensimmäiselle anonyymille vastaus: kyllä, tuo boksi on nimenomaan tuon tv-kanavan lähettämä mun tietääkseni. Eli siis tuon kanavan ideahan on että sieltä tulis just naisille kaikkea mukavaa terveyteen, kauneuteen, lifestyleen yms. naisten kiinnostuksien kohteisiin painottuvaa ohjelmaa ja he ovat sitten päättäneet lanseerata tällaisen kuukausittain tulevan livboksin, eli pienen kivan piristeen jokaisen naisen elämään :) Tämä LivBox siis on saanut ideansa jo aiemmin Britannian markkinoilla olevasta GlossyBoxista. Mukavaa että tuokin juttu on tullut nyt Suomeen. Kivempaa ja halvempaa kuin jonkun Cosmon tilaaminen, ainakin omasta mielestäni! :D

   Poista
 29. Mikä toi tuoksu näyte on ;O tai siis nimi?

  VastaaPoista
 30. Se on jännä kun mä kuulen tosi hyvin :D Ilman kuullokkeita ja kuulokkeilla.
  Mut siis ihana postaus!

  VastaaPoista
 31. vinkkinä! osta ennemmin glissin hiusöljy, älä tuota kalliimpaa.. säästät 15 euroa jo siinä! niitä on verrattu toisiinsa, ja ovat ihan samaa ainetta.. eri merkki, eri pullo, ne vain hämäävät. katso mizzannien liv box esittely niin kuulet häneltäkin tämän! :) hyvä video oli, jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 32. ärsyttää.. Jos noi anot ei kuule muka sun videoist sun ääntä ja jos sä muka niitten mielest oot ylimieline ni miks helvetissä ne sit ees vaivautuu sun blogiin tulla.. EI huhhuh :) pysy elina vaa tuollaisena täydellisenä itsenäsi (: ja mä ainaki kuulen joka sanan joka ikisessä videossa, kuulokkeilla ja ilman (:

  VastaaPoista
 33. Voisikko tehä videon tai posyauksen siitä puukotus tapahtumasta?

  VastaaPoista
 34. sä puhut sun videoissa tosi hiljaa mul on aina viaikeuksii kuulla mitä sanot.. en tarkota mitenkään et haluisin haukkuu sua vaan nimenomaa tykkään sun videoist nii siks ois tosi kiva kuulla mitä sanot eikä jättää arvailun varaa:)

  VastaaPoista
 35. esittele joka kuukaus toi !!:)

  VastaaPoista
 36. En ymmärrä, moni sanoo että ei kuule mitä puhut. Mutta voiko se olla niin suuri ongelma että siitä on pakko valittaa "mä en kuule ku sä puhut. puhut aina niin hiljaa, puhu kovempaa" Onko pakko kattoo jos ei saa selvää selvästä suomenkielestä, vai onko kuulossa vikaa? Painukaa mehtään dissaajat! Elina, älä valehtele, oot hyvä videon muokkaaja. Onks se yhdyssana? :D

  VastaaPoista
 37. voi että oot söpö <333333

  VastaaPoista
 38. voitko kertoo vähä lisää tosta öljystä ku en oikee tajunnu mitä sil tehää ? :)

  VastaaPoista
 39. Mä tilasin just äsken Livboxin :) Ja oon näköjään koukussa sun blogiin, aina pakko tulla katsoon et onko tullu uutta postausta :D

  VastaaPoista
 40. aivan törkeen kiva toi boxi! hyvä lahjaidea;)

  VastaaPoista
 41. Hei! pakko nyt kysyy et millä sä sun kulmat laitat?! =)

  VastaaPoista
 42. Haukkuvat anot, miks HELVETISSÄ katsotte näitä Elinan videoita jos niissä on muka niin paljon vikoja? Turpa tukkoona tai lopeta katsominen..

  VastaaPoista
 43. Hei tämmönen kysymys..onks sulla tossa videossa tekoripset vai irtoripset ?:)

  VastaaPoista