20 marraskuuta 2013

häpeä

Heii! :)

Pitkästä aikaa taas. Mua ärsyttää ku en kykene postailemaan tässä vaiheessa kauheesti vaikka haluaisin :( Valasen kuitenkin  asiasta paremmin kun oon saanu vielä enemmän selvyyksiä asioihin. Koulua oon luultavasti vaihtamassa, koska haluan vaihtaa alaa ens syksynä koska musta vaan tuntuu ettei musta oo tohon huonon kielipään ja sosiaalisten tilanteiden pelon takia. Poissaolojaki on sen verran tullu että siinäki kyllä pistää miettimään tosissaan että miks jatkaa alaa joka ei kiinnosta enää!

Olin tosiaan pistäytymässä Helsingissä taas viikonloppuna ja käytiin perjantaina kattomassa Helsingin keskustaan tullu Starbucks :) Oli kyllä kivannäkönen paikka ja kahviki maistu. Viikonloppu kulu muuten nukkuessa oikeestaan ja mulla on nyt unirytmit ihan sekasin...

ps. tällä viikolla tulee videota, lupaaaaan! ;D

IMG_7248 IMG_7246 IMG_7257 IMG_7258 IMG_7264 IMG_7265Tietenki mä otin Coffee Frappuccinon naminami!
mooo
murut <3
IMG_7272 IMG_7273
IMG_7278 IMG_7279 IMG_7287  Sitten tän päivän asukuviin joista yks heilahti aika kivasti mut halusin koko asun näkyvän :(

housut members.com
kengät dinsko
neule ginatricot
toppi asos.com
takki jc

118 kommenttia:

 1. Tulihan se postaus sieltä ♥

  VastaaPoista
 2. miks sulla lukee kuvakkeessa että oot sinkku? xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. koska tämä "poikaystäväni" on idiootti eikä jaksa seurustella ku asun täällä :D kesällä uudestaa sit.

   Poista
  2. no onko hän sitte tosiaan sen arvonen? itse en jäis toisen ehoilla pomppimaan:)

   Poista
  3. eli toisinsanoen se siis haluu olla jonku toisen tytönkaa täs välis?

   Poista
  4. voii tsemppii elina :/ !

   -another ano

   Poista
  5. olipa sulla idiootti poikaystävä, ei se ees välitä susta.

   Poista
  6. Ai että sitten oot ottamassa tämän idiootti exäsi takaisin, kun ei edes kaukosuhteessa JAKSA seurustella?? Ei kyllä oo kovin sun arvonen.. Jos toisesta välittää, niin on valmis elämään erossa toisesta, mutta sitten kun se hetki tulee kun uudestaan tapaa, niin on se parasta maailmassa.

   Nimimerkllä kokemusta on

   Poista
  7. juust kiva sille.. älä ota sitä takas ku muutat takasin

   Poista
  8. Voisit kertoo sille sun "poikaystävälle", et katellaan ens kesänä, mut eri peileistä.

   Poista
  9. joo se on vähän kusipää eikä varmastikkaan oo mun arvonen mutta oon semmonen että ku ihastun ni pidän siitä kynsin ja hampain kiinni. :D kyllä se musta välittää, se oli yhteinen päätös. ei tää mikää iso juttu oo, nähään ja tehään ihan samoja juttuja ku ennenkin. jotenki on outoo sanoo et joo seurustelen toisel puolel suomee asuvan kanssa ni kyllä se näinki menee ihan hyvin kesään asti, sit voi olla taas tosissaan ja kunnolla :)

   Poista
  10. Toisin sanoen friends with benefits

   Poista
  11. Pakko kyl sanoo et hohhoijaa mitä touhua :D kyllä minunki poikaystävä asuu 4,5h junamatkan päässä ja silti nähään korkeintaan kahen viikon välein, yleensä joka viikonloppu, ei oo jaksamisesta kiinni jos oikeesti välittää.

   Poista
 3. Mitä alaa oot kelannu? Muutat siis takas espooseen jeeee tuutkohan omniaan vai opiskelee vai? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eei ku mercuriaan vissii vantaalle :) kauppikseen siis. koska toimistotyöt ois kiva juttu, saa työskennellä yksin ja ei oo mitään kauheen raskasta työtä ainakaan, varsinki ku oon tämmönen stressaaja :D

   Poista
  2. kauppiksessa kieli on tärkee ja opiskelut vaatii asiakaspalvelu opiskelut (:

   Poista
  3. Apua mä oon siin yläasteel joka on mercurian vieres !!! :D ois niin siistii nähä sut, mut kyl suosittelen, siel mercurias on tosi kiva olla välil :) uudett tilatki ja mukavii opeja ja ihmisii!

   Poista
  4. Haluun nyt vaan korjata tota sun luuloa toimistotyöstä ja ihan positiivisella mielellä :) Työ on stressaavaa ja raskasta ihan niinkun mikä tahansa muukin työ. Ja se, että saat oman työhuoneen ei tarkoita sitä, että työskentelet yksin, eikä sitä omaa työhuonetta läheskään jokapaikassa saa. Ihan yhtä paljon joudut olemaan ihmisten kanssa tekemisissä. Työt kasaantuvat ja kertyvät helposti. Opiskelen itse toista vuotta liiketaloutta ja erikoistun taloushallintoon, enkä voi sanoa ettei mua stressaa ollenkaan. Riippuu toki ihan ihmisestä, mutta ei kannata luulla liikoja. Toivottavasti kumminkin pääset opiskelemaan merkonomiksi :) Tsemppiä!

   Poista
 4. Hei suosittelen ja tsemppaan sua kyllä et kannattaa nyt ainakin käydä koulussa vaikka ala ei kiinnostakkaaan.... Sit kun saan edes joitain kursseja suoritettua nyt niin seuraavalla alalla saat vähän huokasta helpotuksesta kun saat hyväksiluettua sitten joitain aineita! Hitto mä olisin onnellinen jos joku aikoinaan olisi mulle tän kertonut.. mä opiskelin itekki matkailualaa puolivuotta eikä koulu oikein kiinnostanut ja lintsailin tosi paljon.. Jos olisin PIKKUISEN enemnän jaksanut panostaa ja käydä edes tunneilla olisin päässyt muutaman valinnaisen, matikan ja ruotsin läpi, nyt kärsin sitten siitä kun ei tarvitsisi niitä enää suorittaa nykyisissä opinnoissani mutta kun aikoinaan lusmuilin niin eikun lisää hommia vaan! :D tsemppiä oikeesti ja suorita nyt edes jotain niin se helpottaa sua tulevaisuudessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo muttaku mul ei oo tota vaihtoehtoo, jos en mee ammattistartille, talouskouluun tai kymppiluokalle, en pääse ens syksynä opiskelee mihinkään koska nyt -98 syntyneet saa oliko se 12 lisäpistettä tai jotai. saan ne kaikki pisteet sieltä ku käyn puol vuotta nyt luultavasti sitä talouskoulua. :)

   Poista
  2. sieltä saa 6 eikä 12 pistettä.. ite oon ammattistartilla

   Poista
  3. En puhu nyt mistään pisteistä! :D vaan siis ihan niistä aineista mitä opiskelet matkailualalla... että kannattaa vaan käydä sitä alaa nyt niin kauan kun siellä asut eikä lintsailla kun suoritat niitä kursseja niin sitten sulla helpottuu seuraavalla alalla jonkin verran kun saan niistä aineista hyväksilukuja! Get it?! ;D
   Ehdit nimittäin ihan varmasti edes muutamat opintoviikon suoritettua kun et lintsaile niin sun ei tarvitse sitten vaikka kauppiksessa minne menetkin niin välttämättä niitä joitain enää suorittaa! Voit vaan sitten ottaa rennosti kun muut käy siellä tunneilla... ;) näin vinkkinä!

   Poista
  4. etkö ymmärrä että jos en lopeta tätä koulua, haen yhteishaussa sinne kauppikseen ni en pääse sinne ja oon ilman koulupaikkaa, otappa siinä sit rennosti? :D oonhan mä käyny jo 2 kurssia tätä koulua ja ehdin saada niistä siellä enkun ja ruotsin ekan kurssin suoritetuksi.

   Poista
  5. No just joo ku yritin vaan olla kannustava sulle mut ku et tajua mitä tarkoitan! ::D en edelleenkään puhu mistään yhteishausta tai muusta niin ihan sama se ku yritin vaan antaa neuvoo mikä helpottaa sua tulevissa opinnoissa

   Poista
  6. Hei elina! Saat ihan samat pisteet yhteishakuun kuin ne jotka hakee suoraan yläasteelta, sillä sä haet yhteishaussa ihan ja pelkästään sun yläasteen päättötoikkarilla, saat täysin ne samat pisteet kuin nekin!! KOSKA sulla ei oo mitään toisen asteen tutkintoa alla, ei tuota lasketa siihen. itsekin kävin koko vuoden yläasteen jälkeen koulua, mistä en tykännyt, yhteishaku koitti ja siihen hain yatodistuksella KOSKA ei oo mitään muuta päättötoikkaria, eli edelleeeeen ne samat pisteet sain ja pääsin sellaselle alalle minne on ihan sika vaikea päästä. !!! :) joten älä ressaa, oot samalla viivalla peruskoululaisten kanssa koska säki opiskelet uudes koulus sit peruskoulupohjalta, sitku teette linjavastaavan kanssa omia opetussuunnitelmia, niin toimitat sille ton sun matkailualan todistuksen ni se tekee sielt hyväkslukuja.
   usko mua, oon kokenu ton ihan saman :)

   Poista
  7. niiiin mutku se ei mee enää nii, koska mul ois vaa 6 lisäpistettä ja nyt tuli uus juttu että nykyään annetaan olikoha 12 lisäpistettä, eli ei oo mahiksii päästä mihkää ja siks joudun mennä sinne startille tai talouskouluun.

   Poista
  8. Mun käsittääkseni saat aina peruskoulun päättötodistuksella tasan samat pisteet, jotka kaikki sinä haku vuonna hakevat saa :) Jos kerran oot sillä todistuksellas jo sinne matkailullekki päässy nii pääset seuraavankin kerran. Sulle kertyneet kurssit tuo sulle vaan etuja siinä vaiheessa, kun muut käy esim. perus matikkaa, äikkää, engalantia ja ruotsia tms saat ne pois mikäli ne on teillä jo ollut. Sekä vapaastivalittavat ja muut valittavat tutkinnonosat. Kun taas myöhemmin tulevat ammattiin painottuvat joudut käymään jokaisella alalla aina muiden mukana. Pääsin ite paskimmilla mahdollisilla pisteillä ja merkolla mä olen, onnellisesti just siellä missä halua, taloushallintoon painottuvalla puolella ;)

   Poista
 5. oii ihanii kuvii ja asui!! oot vaa nii kaunis! ja tuntuu aina et oot joka postaukses vielä vaa kauniimpi <3 ja muute noi dr denim housut mitkä sul on nois kuvis ni on ihanat! yhel kaverilki noi ja kuolaan niit aina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noi ei oo dr denimit vaikka onki iha saman näköset, eri merkkiset mutta materiaali on kyl ihan saman tuntustaki! kiitos :3

   Poista
 6. ja ps millon vauvasta kuvia :33?

  VastaaPoista
 7. mulla on sama tilanne koulun kans, miks turhaa olla alalla mikä ei ihan oikeesti kiinnosta? :D
  mut kyl se siitä, oot kaunis ja ihanaa et postasit ♥

  VastaaPoista
 8. Mille alalle olet vaihtamassa?

  VastaaPoista
 9. Erositko poikaystävästäs? Ja muutatko kesken lukukauden?

  VastaaPoista
 10. Millon vauvasta kuvia?

  VastaaPoista
 11. Toivottavasti pääset vielä johonkin toiseen kouluun! Meinaan noit yhteishauthan on muuttunut ja sulta lähtee hirveesti pisteitä, kun et lähde peruskoulusta tai sit jostain sen tapasesta. Muistikatkos:D. Mut onnee siihen :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo siks meenki luultavasti semmosee talouskouluu puoleks vuodeks nyt, saan sieltä ne kaikki pisteet :)

   Poista
  2. Talouskoulu on hyvä:) ite oon kuopiossa tällä htkellä talouskoulussa, en tosin siinä puolen vuoden jutussa mut se on kuulemma hyvä ja siitä saa 3 postettä seuraavaan hakuun:) suosittelem!!

   Poista
  3. saat samat pisteet kuin peruskoululaisetkin sillä haet yhteishaussa peruskoulun päättötodistuksella, sulla ei oo vielä mitään alaa luettuna sen takia haet ya todistuksella ensi yhteishaussakin.

   Poista
  4. eikä toi talouskoulu:D olin ite just siellä ja se on tosi rentoo, siellä vaan silitetään vaatteita ja tehään ruokaa..

   Poista
 12. Ui asennetta^^ Mille alalla oot sit tällä hetkellä? Tiiän tunteen, koska itekki kärsin nimenomasista ongelmista... Paniikkihäiriöt liittyy myös tähän. Mut ai vitsit noi kuvat on ihanan joulusia! 8))

  VastaaPoista
 13. Argh, alunperin aloin kommentoimaan kun piti kysyä, että miten toi Sheinside:n maksu ja toimitus puoli toimi? :-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaikki lukee siel sivulla ;D eli toimitus voi olla ilmanen jos niin valitset, mutta siinä kestää se pari viikkoa tulla suomeen, joskus ylikin. maksun voi tehä luottokortilla, visa ja visa electronilla tai paypalilla tms :)

   Poista
 14. luulin et ihastuisit ouluun, musta se on ihana paikka ja mun suku on kotosin sieltä, vaikka en kyllä nyt siellä asukkaan... Pakko kysyy et jäätkö kaipaamaan ees mitään siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en mitään, paitsi pikkuveljee ja siskoa ja äitiä ;D

   Poista
  2. Etkö ees iskääs?

   Poista
  3. mikset muita sun sisaruksiis ja isääs? :o

   Poista
  4. en, emmä ees ikinä juttele sille mitää :D

   Poista
  5. Vau, jos se tosiaan on sun oikea isäs (ei isäpuolesi you know) niin aika rankasti sanottu jollain tavalla. Mutta eihän sille voi mitään jos sä koet sun isäs tuolla tavalla :( En vaan itse pysty samaistumaan millään lailla.

   Poista
  6. Kannattaa vaan pitää perheestään kuitenki edes jollain lailla kiinni kun sulla sellainen on! <3 Itekin olin ollu aina hirveen etäinen mun isään, nyt hänellä syöpä ja pelottaa aivan helvetisti ja kaduttaa se asenne mikä mua kohtaan sitä on ollu... Se einää ole edes se sama ihminen kuin joskus ennen

   Poista
 15. mitä alaa oot aatellu? mulla välivuosi ja alasta ei tietookaan kauneusala ei kiinnosta ja asiakaspalvelukin kammottaa. nyt aloin miettii et ei toi matkailuala ookkaa kai mua varten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kauppista vantaalla, toimistorotta ois kiva olla nimittäin ;D

   Poista
 16. Upeet noi kengääät! (: koska oot ne ostanu ja paljo oli hintaa? <:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. viime vuonna, ei niitä enää myydä :(

   Poista
 17. onko noi sun kaverit jotain sukua:D?

  VastaaPoista
 18. sosiaalisten tilanteiden pelko??

  VastaaPoista
 19. Mikä ton valkeen juoman nimi tuolla taustalla on? Näyttäs hyvälle :)

  VastaaPoista
 20. ajattelitko mihin kouluun hakea ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vissii vantaalle mercuriaan :)

   Poista
  2. oon ite mercurias ja kannattaa tulla tänne :) tää on paras koulu ja ei mitenkään kauheen vaikee ala :)

   Poista
 21. Ihania kuvia elina, oot upee♥ jaksamisia muru! -Natalie

  VastaaPoista
 22. Kiva kun teet videoo tällä viikolla :3

  VastaaPoista
 23. Voin kokemuksesta sanoa, että turha jatkaa semmosella alalla mikä ei kiinnosta. Olin ite viime jouluna samassa tilanteessa ja muistan sen kaiken stressin ja itkut ym. ku ei tienny mitä tekisin asian kanssa. Nyt kuitenki alotin tänä syksynä uuden koulun ja alan, joka mua oikeesti kiinnostaa ja voin sanoa et elämä hymyilee :) Suurimman osan kuitenki päivistä viettää koulussa, nii sen pitäis olla kivaa, eikä pakkopullaa. Tsemppiä sulle! :)

  VastaaPoista
 24. oikeest oot paras bloggaaja :D ja ihania kuvia :) + tsemppii sulle :D <3 <3

  VastaaPoista
 25. elina muutakko sää sitten pois sun perheen luotas? yksin johonkin kämppään vantaalle?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muutan. luultavasti saan helsingistä kämpän sossujen avustuksella jos kevät menee hyvin :)

   Poista
  2. Jos saat oman kämpän nii voitko sit tehä siitä jonkun esittelypostauksen??:)

   Poista
  3. Sossu tarjoo avustukseks opintolainaa. Asumis- ja opintotuen lisäks siis.
   Harvoin ne ilmasi lähtee elättämään.

   Poista
  4. Opintolainakin on laina :) eli se maksetaan takaisin joka senttiä myöten ja sitä ei voi tarjota alaikäiselle noin vain. Opintolainaa ja kaikkia tukiakin pitää hakea itse tai sossutädin avustuksella, ei sitä kukaan nenän eteen tarjoa. Kuitenkin kaikkiin tukiin vaikuttaa vanhempien vuositulot ja oma ikä. Uskon, että Elina voi saada sellaisen niin, että esimerkiksi kela maksaa tietyn hintaisen kämpän alaikäiselle, joka asuu kaupungissa yksin ilman huoltajia. Mutta tollasessa tapauksessa budjetit on tietty aika rajallisia. Mun kaveri asuu jostain syystä tällä tavalla, vaikka omatkin vanhemmat asuu samassa kaupungissa, joten miksei Elina saisi tällästä järjestelyä, kun vanhemmat on niin kaukana. Tietty kaikki katsotaan kelassa tapaus ja henkilökohtasesti.

   Poista
 26. Ihanaa, taas uus postaus! :) Joo vaiha ihmeessä alaa, ei oo mitään järkee tuhlata aika sellaseen, mikä ei kiinnosta. Toivottavasti löydät jonkun kivan koulun ja pääset opiskelemaan mieluista alaa! :)

  //myhappyandbeautifullife.blogspot.fi

  VastaaPoista
 27. Tarkotin siis lähinnä omaa kokemustasi siitä, että oliko tuo sivusto luotettava ja tuliko noi luvatussa ajassa tms? :-)

  VastaaPoista
 28. Ei kannata tuollaista tyyppiä katsella joka ei VIITSI seurustella jos on välimatkaa. Jos itselläni olisi sinun kaltaisesi tyttöystävä niin en varmasti kohtelisi noin huonosti.. Toivon että otat neuvostani "vaarin" etkä kuluta turhaa aikaa kallisarvoisesta elämästäsi "kusipäähän". Kaikkea hyvää sinulle :).
  -J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mielummin kattelen sitä ku oon yksin ku ei oo niitä kavereitakaa täällä mun lähellä muutaku pari. se on ainoo syy miks oon jaksanu olla täällä ees tätä aikaa ku oon saanu joka päivä puhuu sille :(

   Poista
 29. en suosittele menemää kauppikseen vaan sen takii et ois siistii olla toimistossa töissä tyylii sihteerinä. melkeen kaikessa tarvii sosiaalisuutta ja kielipäätä ja matikkaa. ootko ees perehtyny niihin mitä se pitää sisällään? tällee vaa et kannattaa nyt sit oikeesti miettii mitä sä oikeesti haluut tehä :D last chance. ei mul muuta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no en sit usko että voisin mennä mihkää töihi, oon ujo (eli ei asiakaspalvelualalle) ei kielitaitoa, paska matikassa jotennn mitä jää jäljelle, ei mitään. viimenen mahollisuus vai, haloo oon vasta 16 ;D

   Poista
 30. Kuulostaa siltä (tai sitten oon vaan lukevinani rivien välistä :D?) että sulla on aikamoinen myllerrys elämän kanssa meneillään just nyt. Koulunvaihdot, seurustelut, muutto ja kaikki...koita jaksella! Kyllä ne asiat siitä sutviutuu. Tsempit sulle :)

  VastaaPoista
 31. Oot niin kaunis... Minne päin muutat ite asun nimittäin vantaan ja espoon rajalla ois tosi mahtavaa jos muuttaisit lähelle.

  VastaaPoista
 32. Innolla jään odottelemaan mihin alaan päädyt! Itse kans sain viimein rohkeutta ja lähdin ammattikorkeasta, alalta mikä ei yhtään kiinnostanut. Olin ollu siellä kyllä jo kolme vuotta... Mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan, jos tuntuu ettei halua tulevaisuudessa tehdä sen alan töitä mitä opiskelee, kannattaa todellakin vaihtaa. Nyt oon löytäny sen mun juttuni ja luen ens kevään pääsykokeisiin!
  Mukavaa alkutalvea sulle:)

  VastaaPoista
 33. voimia ja jaksamista, oot nii ihana tyttönen! kyllä ne asiat järjestyy parhain päin :)

  VastaaPoista
 34. Miltä susta tuntuu asua sitten noin nuorena yksin? Eiks sua pelota tai sillai eiks sul oo sit turvaton olo? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eiku mummo asuu siel lähel ja paras kaveri ja muut kaverit :) täällä mul on turvattomampi olo ku siellä

   Poista
 35. Ihana Elina! Oon varma, että kaikki asiat järjestyy kyllä. Voimia sulle ja iso hali! :)

  VastaaPoista
 36. Tempii jaksamisee, kyl se siit ;)

  VastaaPoista
 37. Minustakin sun kannataa vaihtaa alaa.Kannataa tavoitella just sitä unelma-ammia eikä tyytyä vähempään.:)
  Kaunis olet!<3

  VastaaPoista
 38. hei mikä ton sun juoman nimi on ja paljo makso? :)

  VastaaPoista
 39. millä alalla nyt oot opiskelemassa? :o

  VastaaPoista
 40. Ihanaa, uus postaus! ♥ Ihanat vaatteet :3 Oot niin kaunis ja kaikkee :) Kiva, että sulta on tulossa tällä viikolla video, oon tosiaan odottanu sitä! :DD

  VastaaPoista
 41. Harmi ettei oo viihtysä ala :s mutta sen voin sanoo että asiakaspalveluun oikeesti oppii melko nopeesti. Ite opiskelen kosmetologiks toista vuotta ja ykkös luokalla ainakin olin tosi ujo ja asiakastilanteet oli tosi pelottavia ja hankalia mut siihen oikeesti tottuu kun sitä vaan tekee :)
  Mutta ymmärrän kyl ettet haluu jatkaa jos on huono kielitaito koska itellä kans ja kun sitä ei osaa niin sitä vaan ei osaa ja määkään en kyllä pärjäis varmastikkaan siellä :D

  VastaaPoista
 42. tsemppii sen koulun kans :D ja ihania kuvia :D mun mieles alan pitää olla semmonen mist ite tykkää ja viihtyy ,ihan sama millai se palkka on ,kuitenki pystyt elättää ittes :D ja pidän peukkui elina sulle toivottavasti pääset kouluu mis viidyt :) älä jooko lopeta bloggaamista :D !!

  VastaaPoista
 43. Niin että siitä vaavista kyselisin, minkä niminen ja onko kuvia tulossa piakkoin? (:

  VastaaPoista
 44. Paljon sulla oli kielet ku pääsit ysiltä? Ite meinasin nimittäin hakee matkailualalle nyt ja kielet ku on molemmat 7... ois kiva tietää et onks mulla pienintäkää mahollisuutta päästä sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kummatki 7 kans. sinne kyllä pääsee, muttei se takaa sitä että pärjää sillä alalla. ainakaan jos on ujo niinku mä :D

   Poista
 45. Mitä tossa harmaassa paidassa lukee? :D

  VastaaPoista
 46. Missä kuva vauvasta? :3

  VastaaPoista
 47. Ihanaa, että postasit taas! :) Millon sun pikkusisko synty? :3

  VastaaPoista
 48. elina et laittanut siitä vauvasta kuvaa : (

  VastaaPoista
 49. Heippa! onnee alanvaihdokseen :) Pakko kysästä että mihinkäs toi uus starbucks nyt sitten tuli sinne keskustaan? :-) oli nimittäin tarkotus parin kaverin kanssa kävästä siinä :)

  VastaaPoista
 50. Ihana tää blogis on!:)

  VastaaPoista
 51. Laitahan toki sitä videoo ;))

  VastaaPoista
 52. onko sun hiukset kärsiny ku oot värjänny niitä, ja miten oot hoitanu huonokuntoisia hiuksii jos sul on ollu? :D ja sun tyyli on ihana se inspiroi mua paaljon ! <3

  VastaaPoista
 53. mitä alaa opiskelet nyt ja mille alalle meinasit vaihtaa?

  VastaaPoista
 54. millon tulee se video ja minkälaisen videon teet? :)

  VastaaPoista
 55. Sanoit että teet videota tällä viikolla ni teekkö sen tänää? Oot ihan sairaan kaunis ja ihana ja kaikkea ja apua ootan aina ihan kauheen innolla tätä postausta ja videoita:33 toivottavasti oot pian onnellinen jos et nyt ja kyl se siitä ne "vaikeudet" tai nii ymmärrät vrm mitä meinaan jaksamisia sulle! Ja se sun poikaystävä kyl se varmasti susta välittää ja paljon ku oot tommonen ihanuus:3 ei muuta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tein ja tuli vähän myöhään joo! kiitos paljon :) haha aww "ei muuta" :D

   Poista
 56. wääääää millo videooo en jaksa oottaa ! :D

  VastaaPoista
 57. Tuli vaan mieleen että montako sisarusta sulla on?:) Tsemppiä:)

  VastaaPoista
 58. Tilaatko koskaan meikkeijä mistään? Jos tilaat niin mistä ja mitä meikkejä? Meillä päin kun ei ole liikkeitä, joista saisi hyviä meikkejä, joten pakko turvautua tilaamiseen ja nettikauppojen luotettavuudesta ei aina tiedä eikä meikkejä näe läheltä, joten olisi kiva tietää kokemuksia, mistä saa tilattua hyviä meikkejä luotettavasti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tilaan joo, kaikki urban decayn tuotteet pitää tilaa suomessa netistä ja ne mä tilaan beautybay.com: ista. se on ainaki tosi luotettava sivusto ja oon ollu tosi tyytyväinen kaikkeen, nopea postituskin! sitten pretty.fi: stä oon tilannu ja sielläki tuotteet toimitetaan tosi nopeesti. :) esim huulipunissa, kannattaa kirjottaa googleen sävynimi, jotta näkee sen oikeen sävyn.

   Poista
 59. Miten pitkä oot? ku meinasin tilata tuolta sheinsideltä , et onkoha ne mulle sopivan kokosii:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon 157cm :) S kokoset on tosi pieniä suurimmassa osassa vaatteita koska mun koko on xxs tai xs.

   Poista
 60. Harmi ettet viihdy täällä Oulussa sillä tää on aivan ihana paikka ku tähän ns "tottuu" :D Tai no hyvähän se on sanoa koska ite asunu täällä koko ikäni mutta tosaalta ymmärrän sua että tuntuu pahalta muuttaa pois omasta kotikaupungista.. Vaikkakin ite oon monta kertaa miettiny muuttavani täältä pois(ei kuitenkaan kavereitakaan täällä niin paljoa oo).. Mutta silti jotenkin ei täältä halua lähtee ku tää on niin ihana paikka:) En tiiä miten siellä iissä sitte, onhan se vähän Jumalan selän takana! Eri asia jos asuisitte vaikkapa keskustassa...

  VastaaPoista
 61. Minkä ikäsiä sun sisarukset on?:) Oot ihan huippu kaunis ja tsemppiä:)

  VastaaPoista
 62. mitä tossa coffee frappuccinossa on? :-)

  VastaaPoista
 63. mistä noi kengät on ostettu jotka on tän postauksen asukuvissa?

  VastaaPoista