22 helmikuuta 2014

Vastauksia kysymyksiin #1

Heii!

Tässä vastauksia muutamiin kysymyksiin. Postailen perjantaina junasta ja seuraavan viikon Espoosta. Kiinnostaako ketään lukea muuten kysymyksiin vastauksia vai jaksatteko oottaa muutaman viikon seuraavaa videota? Oon menossa ihan kohta saunaan ja putous ja pronssipeli on katottu! Ihanaa lauantaita muillekkin. :)

83 kommenttia:

 1. kiva :) en voinut kattoo loppuun saakka, kun äiti meni koneelle mutta kuitenkin alku oli ainakin kiva :D

  VastaaPoista
 2. sä oot salee laitoksessa !! ei pahalla,mutta vaikka et halunnu sitä kertoa niin annoit kyllä ymmärtää,,teinivuodet ON vaikeita usko vaan. ne menee kyllä ohikin nopeasti !! (ehkä liiankin nopeasti x) ) tsemppiä sulle vaan kaunotar ! ei tarvi julkasta tätä,mut kuha ääneen sanoin.. :3

  VastaaPoista
 3. Siis oikeesti tiiäkkö jos sä et halua kertoa että mikä sulla on niin älä sit jankkaa koko ajan että kuinka et oo onnellinen jne.. kuulostaa ihan siltä et hakisit huomiota tollasella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep just tää! Sivuuttaisit muuten koko asian jos et oikeesti haluais puhua :D hahah no mut eniveis tsemii sulle, kyllä se laitos kasvattaa vahvoja ihmisiä ja sie selviit kyllä! :)

   Poista
  2. Samaa mieltä ton anon kanssa, kaikki bloggaajat hokee kuinka niilläkin on vaikeeta, mut haluaa blogiin välittää positiivistä tunnelmaa. Sä et ehkä halua vaan tahdon pitää blogin "aitona", mutta aika masentavaa katsoa videoita ja lukea postauksia missä vaan podet pahaa oloa. Ja kyllä, aion katsoa videoitasi siitä huolimatta ja lukea postauksia, sillä ilman tätä yhtä seikkaa blogisi on todella erinomainen!! Kyllä se siitä Elina!!

   Poista
  3. Siis oikeesti tiäkkö et mee vittuun kukaan ei pakota sua seuraan elinan blogii ja videoit

   Poista
  4. Taidat olla vähän yksinkertainen.

   Poista
  5. Haist sää vittu

   Poista
  6. Parempihan siitä on sanoa jos ei aio asiasta enempää kertoa, lukijat haluavat kuitenkin syyn siihen miksi Elina ei postaile niin usein, mutta hänen ei ole pakko sitä kertoa.

   Poista
  7. tokalle anolle, mistä laitoksesta sä mahat oikeen puhua :D

   Poista
  8. no ei tietääkseni "lastenkodista" pääse viikonlopuksikaan kotiin :D sinne yleensä mennään jos ei tuu toimeen omien vanhempien kanssa ja kapinoidaan, enkä ainakaan mun mielestä anna itestäni semmosta kuvaa että olisin jotenki kapinallinen. joten kiitos johtopäätöksestäsi mutta en oo missään "laitoksessa"

   Poista
  9. Vähä riippuu toki et missä laitokses/perhe/lastenkodis on tai joutuu. Monesti sieltä just pääsee viikonlopuksi kotia jos koti olot sen vaan sallii. Ja monesta syystä tuollasii paikkoihoin voi juotua esim. riittää et on vaik huono kuolu menestys, vanhemmat ei osaa/pysty pitää lapselle rajoja et esim. sinne kouluun mennää vähä miten lystää ja ollaa muutenki miten huvittaa eikä oikee jakseta välittää mistään eli just tota kapinointia. Ja sit on tosiaan vaik niitä alkohilisti vanhempien lapsia jotka haluais olla siel kotona mut joutuu sit tollasii laitoksiin vanhempien takia koska ei voi pitää niist lapsosista huolta.. syitä on monia.

   Poista
 4. lukisin ainakin mieluummin vastaukset :)

  VastaaPoista
 5. https://www.youtube.com/watch?v=Jh2tBq_vugM

  Susta näkee kyllä tän postauksen videossa että et oo onnellinen :/ paljon tsemppiä sulle ja koita jaksaa <3

  Mutta sitä piti siis kysyä, että mikä objektiivi sun kaverilla on tossa toi mitä sanoit tosi isoks:)?

  VastaaPoista
 6. Katoin pitkästä aikaa sun videoita ja mulle tuli ihan mieletön huoli susta :< Jotenki tuntuu, että hymy vaan katoaa sun huulilta. Muista, että oot vahva ja ihana ja että aina ei oo pakko jaksaa! Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
 7. Onko mitenkään mahollista, et julkaisisit sun ensimmäisii videoita? :D
  Koska rakastan kattoo sun vanhoja videoita, mut niit ihan ekoi ei näy tuol tubessa :o
  Ootko poistanu niitä tai jotain?

  terveisin tyyppi, joka oli sun blogin 55 lukija :DDDD

  -yoloswagninjaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon poistanu aika monia, osaks siks että hävetti ja osaks siks että joissain ei ollu musiikille tekijänoikeutta eikä mul oo enää niitä videoita ollenkaan olemassa :( hahah no sä oot ollu jo pitkään! :)

   Poista
  2. mistä toi paita on ostettu joka näkyy videolta?

   Poista
 8. Videolla! Kyllä me jaksetaan oottaa! :)

  VastaaPoista
 9. Joo, tee vaa ihmeessä yks sellanen "teksti postaus" näist vastauksista! Kiva ois myös lukee vastauksia (:

  VastaaPoista
 10. ootko perhekodissa täl hetkel?

  VastaaPoista
 11. Ihana olet Elina! Toivottavasti onnelisuusaste rupee nousemaan pian :), iso hali sulle!

  VastaaPoista
 12. Kiva video :) voin samaistuu sun kaa toho onnellisuuteen..! mun onnellisuusasteikko oli syksyllä semmone 5%, mut kaikki on kääntyny parempaan suuntaan :)! kyl sullakin viel kääntyy paremmaks asiat, joskus asioitten järjestyminen vaan vie aikaa. Kivaa lomaa sulle Espooseen :)<33

  VastaaPoista
 13. Miks et jatkanu sitä marttakoulua?? ja sit hakenu opiskeleen kosmetologiks? +oot nätti ja voimia!<3

  VastaaPoista
 14. hei millä sä muokkaat nää videot :o

  VastaaPoista
 15. Ihana elina :3 oot nii kaunis!!! <3 vastaa kysymyksiin kirjottamalla tai videolla :)

  VastaaPoista
 16. Oot tosi kaunis :) tsemppii tosi paljon sulle !

  VastaaPoista
 17. ku tuli toi seurustelu kysymys iha alus,nii sun silmät näytti heti siin kohi itkusilt:(

  VastaaPoista
 18. Jaksetaan lukee, ei tarvii tulla videolta välttämättä:)

  VastaaPoista
 19. Mun mielestä Elinan tilanne on ymmärrettävä eikä mitenkään huomion hakemista. Ei oo mitenkään epätavallista et mielenterveys järkkyy suuren elämän muutoksen takia. Se ei kato ikää. Moni aikuinenki masentuu eroista, sun muista elämänmuutoksosta, elinalla nyt varmaan suurin on ollu toi muuttoja ku kaikki jäi espooseen. Yrittäkää ymmärtää, toi voi sattua kelle vaan.
  Ja ei, en tiedä onko elinalla masennus vai ei, se oli vaan esimerkki

  VastaaPoista
 20. Miks oot sairaslomalla? Paranemisia anyway oli sulla mikä tahansa (:

  VastaaPoista
 21. Luetko tiia's blogii?

  VastaaPoista
 22. videol ois paras tai niiku ite oon oottanu et sais videol vastauksen Q&A henges (question and ask) mut tee mite siulle sopii parhaite ku eihä sil ny nii suurt merkityst oo :D

  VastaaPoista
 23. Vastaukset
  1. Jos tilanne oikeasti on todella paha, niin loppujen lopuksi tosi helpottavaa, että asiat hoidetaan paikassa, missä on ammattitaitoista henkilökuntaa. Toivon ja uskon kuitenkin, että tilanne kääntyy vielä parhain päin :) Tsemppiä Elina!

   Poista
  2. Elina on monesti sanonu ettei halua puhua asiasta ja tälläkin videolla sen sanoi, joten miksi silti tätä kysytään:) Kyllä Elina kertoo jos/kun haluaa kertoa.

   Poista
 24. Koita jaksaa! Mitä huonoo elämässäs onkaan niin se menee ohi! Tsemppiä paljon! :)

  VastaaPoista
 25. Tykkään paljon lukee sun postauksia! Todella hyvä blogi! :)

  VastaaPoista
 26. En tiedä mitä käyt elämässäsi tällä hetkellä läpi mutta toivon sulle kaikkea hyvää ja että asiat selviäisi!! <3 Tykkään todella paljon seurailla blogiasi! ps. Aivan ihanat hiukset sulla!! :)

  VastaaPoista
 27. Videoita jaksetaa oottaa, mut jotain muit postauksii täs välis ois super!! :)

  VastaaPoista
 28. Oli Elina missä tahansa,antaakaa jo olla.Vaikka kaikki kysyisi monta kertaa ootko laitoksessa.Ei ,se Elinan oloo tee yhtään paremmaksi!
  Tsemppiä ja kyllä sä pärjäät!:)Mukavaa,että jaksat tehdä videoita ja postauksia,vaikka sulla on nyt aika vaikeata!:)

  VastaaPoista
 29. Laita vaa tekstinä ens vastauspostauksen kysymykset! :)

  VastaaPoista
 30. mihin ajot ottaaa sen uuden tatuoinnin? :))

  VastaaPoista
 31. mielummin kuuntelen vastauksia videolla!! :)

  VastaaPoista
 32. Olkaahan nyt iloisia siitä että Elina kertoo tai avautuu sen minkä tällä hetkellä pystyy. Lukijoina teidän kuuluis kunnioittaa ja arvostaa tätäkin vähää! Ei ainakaan näin mun silmiin näytä siltä, että suurimpaa osaa edes kiinnostaisi Elinan tilanne vaan haluatte ainoastaan kuulla heti kaikki vähänkin erilaiset tai vaikeat asiat. Tiedän kyllä, että varmasti kiinnostaa ja ootatte, että kuulette Elinan asioista enemmän mutta sen aika ei ehkä kuitenkaan ole nyt. Käsitin videosta, että hän ei halua VIELÄ puhua asioistaan tämän tarkemmin, joten vähän malttia kertoo varmasti jossain vaiheessa jos on kertoakseen :)

  Ja tsemppiä Elina sulle! Mua ei juurikaan kiinnosta, tai toki kiinnostaa mutta mä en odota täällä kädet syyhyten mikä syy sulla on tähän kaikkeen. Kyllä sun asiat varmasti selkiää, otat päivän kerrallaan ja elät tilanteen mukaan. Kaikella on tapana järjestyä <3

  VastaaPoista
 33. Paljon voimia ja muista nauttia kaikista pienistäkin iloista. Keep ya head up, kaikki kääntyy vielä hyväksi, kun jaksaa oottaa. Tiiän että välillä voi tuntua mahdottomalta mutta anna kaikelle aikaa. Luota ittees ja pidä hyvää huolta itestäs. Oot vielä niin pieni ja rakas. Voimia<3

  VastaaPoista
 34. oot niin kaunis! ja sulle sopii tosi hyvin pidennykset ja toi hiusten väri<3:)

  VastaaPoista
 35. Jep tsemppii siulle ja kiva lukee mite paljo porukka tukee, kaikil o elämäs ylä ja alamäkii ja en todellakaa vähättele tai mitää semmost nou nou, vaa meinaan et u r not alone + we support u! ja ihmiset elkääs udelko liiaks mikä elinal on, kertoo jos kertoo ja stop with the laitos-crap c'moon

  ja loppuu tämmöne jos ehit vastaa et onks se maxfactori masterpiece ostamise arvone, muistan siu way back when postauksist et siul o ollu sitä kultast mut myös mustaa et kumpi parempi (jos kumpikaa) nimittäi iha lopuil oma ripsari ja noit oon harkinnu pitkää ni ettei turhaa mee moneey :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja tietty jos jollain muulla täällä on kokemust täst tuotteest ni saa kertoo, kiitos etukätee ! :)

   Poista
 36. mä oon ite aika laiska kattomaan videoita nii olis kiva jos tulis seuraava osa kirjotettuna :)

  VastaaPoista
 37. älä jooko postaa ku oot tollanen masentunu etkä mistään kerro mitään.. tulee itellekkin sellanen paha olo sun puolesta! sul menee koko ajan hommat päin puuta, ni se ei näytä olevan todellakaa hyväks.. :( haluun et se iloinen elina tulee takas!! :) tsemppiii!!

  VastaaPoista
 38. ootko sä nähny sekopaa92:sta millo viimeks? :-)

  VastaaPoista
 39. pää pystyyn prinsessa, sun tiara tippuu ;) tsemppiä!

  VastaaPoista
 40. Jos sulla ei Elina ole kiinnostusta puhua sun ongelmistas blogin puolella, niin älä vihjaile niistä joka postauksessa. Toki sulla voi olla vaikeaa, mutta toi sun touhu vaikuttaa lähinnä huomion kerjäämiseltä, pärjäile.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Ärsyttää kun vihjaat niistä jatkuvasti, vaikka et aio kertoa meille. Tottakai meitä alkaa kiinnostaa mikä tää juttu on.

   Poista
 41. moi elina.
  mä pidin viimevuonna peruskoulun jälkeen tavallaan 'välivuoden' niinkun moni mun kaverikin ja monilla niistä mun kavereista oli keskiarvo alle 7. Silti me kaikki ollaan päästy jatko-opiskelemaan just sinne minne me ekalla kerealla haluttiin (terkkaan, kosmetlogiks) vaikka sillon ei sisään päästykkään ja vaikka ei saatu peruskoulista niitä pisteitä enään toisessa haussa. Pääsykokeet vaikuttivat siis meidän kohdallamme enemmän.
  Suosittelisin siis hakemaan, eikä luovuttamaan sillä kaikki on mahdollista!
  paljon tsemppiä sulle♥ oot kyllä esimerkillinen bloggaaja ja oon lukenu sun blogia pitkään! toivottavasti saat tilantees kuntoon!

  VastaaPoista
 42. Tsemii :* onko sulla vielä se siili vai meinaatko kasvattaa sen pois :)

  VastaaPoista
 43. Haluisin niiin tykätä tosta sinisusannen kommentista! Samaa mieltä! Ja maltan oottaa viikon ennen seuraavaa videopostusta:)!

  VastaaPoista
 44. Vinkkinä, kannattaa vaan hakee kaikkiin kouluihin vaan mitkä kiinnostaa, jos ei oo vie syksyllä valmis alottaan koulua voi siirtää vaikka vuodella ja miettiä vielä sen aikaa meneekö vai ei.

  VastaaPoista
 45. Epäilen etttä sulla on anoreksia

  VastaaPoista
 46. 42kg! :o huhhuh oletpa laiha tyttö..!

  VastaaPoista
 47. SUN KULMAKARVAT ei nouse ollenkaan ylös mistään kohtaan vaan on vaakatasossa olevat palkit jotka vaan laskeutuu poskille!??

  VastaaPoista
 48. Elina ootko osastolla masennuksesta?

  VastaaPoista
 49. pärjäilemisiin elina, mitä ikinä elämässäs nyt onkaan menossa. kaikki kääntyy vielä paremmaks ja voit taas nauttia elämästäs!

  ja hei te uteliaat, elina varmasti kertoo jos itse haluaa/kykenee, nyt ei ilmeisestikkään niin älkää viittikö udella.

  VastaaPoista
 50. Miksi et syksyllä voi alottaa koulua? Siis toi muuttoko vai mikä? Sori jos utelen:))

  VastaaPoista
 51. mä kattelin tässä sun niitä vanhoja videoita ja kuvasit yks kerta my dayn jossa kävit sen sun kaverin oonan kanssa siellä kirpparilla hesas? nii missä siellä tarkalleen se on, koska en asu hesassa mut oon nyt lähiaikoina menossa sinne nii ois kiva käydä siel mut en tiiä mis se on nii viittisitkö antaa osotteen tai jotai? :) ja tsemppiä sulle, kaikilla on joskus vaikeeta mut sitä se elämä välillä on:/

  VastaaPoista
 52. Tsemiii sulle sinne <3<3 . Mul on vähä sama tilanne ku oon muuttanu tos jo aika kauan aikaa sitten ja Tää missä asun ni tunnu kodilta ollenkaan,koska mun koti on siellä missä kaveritkin :)

  VastaaPoista
 53. Laitos eli lastenkoti/perhekoti yms vastaava mesta. Lastenkoti on vanhanaikainen ilmaisu tollasille paikoille, ite olin perhekodissa eli laitoksessa ja kyllä sieltä viikonloppusin himaan pääs ja en siellä ollu kapinasta enkä siitä etten tulis porukoiden kans toimeen vaan siitä syystä et ei vaan ite jaksanu enää. Onhan noita laitoksia/osastoja monenlaisia ja niihin menee jokainen ihan omien syiden takia, ei voi luetella että mihin mennään minkäkin takia.. Tsemppiä sulle! Kyl se siitä ku ite vaan jaksaa uskoa huomiseen :P

  VastaaPoista
 54. Mulla oli aivan sama työharjottelu -> vakipaikka - suunnitelma. Ei toimi. Kilpailu töistä on kovaa nykyään ja ammattitaitoisia otetaan ensisijaisesti töihin, vaikka työntekijät harjoittelupaikoilla susta pitäiskin.. :/ Korottamaan numeroita 10. tai lukioon? Kouluttautuminen on kaiken A ja O, vaikka kliseiseltä kuulostaa. ;)

  VastaaPoista
 55. Haluisin ainaskin postauksena mielummin. :)

  VastaaPoista
 56. Miks teidän anojen pitää jatkuvasti kysellä mikä Elinaa vaivaa jos se jo sano että ei halua siitä nyt puhua! En ymmärrä :D

  VastaaPoista
 57. Mitä meikkivoidetta käytät? Sun ihos näyttää niin nätille ja puhtaalle! Osaisitko vinkata jotain hyvää ja edullista meikkivoidetta? Oot tosi kaunis ja tsemiä sulle!:)

  VastaaPoista
 58. hello dear. you have very nice blog. I love it <3
  tell me what about follow each other, I always follow back so let me know (>‿♥)
  xoxo from Spain
  www.thegrisgirl.blogspot.com.es

  VastaaPoista
 59. mä oon saman pitunen ku sä, melkein painan saman verran,koska oon kans aika laiha mut käyn salilla ja ollu jo kuukauden ni llihasta on tullu XD

  VastaaPoista
 60. Oot iha sika kaunis:)

  VastaaPoista
 61. Kerrotko sen asian mikä sun elämää vaikeuttaa, sitten kun voit tai kun se on ohi? Monet kyselevät tästä ja en halua udella. Mutta veikkaisin, että sinulla on jonkinlainen sairaus esim, anoreksia (toisaalta ei, koska et ole kiinnostunut terveyspaskasta) :D Jaksamisia sulle, oot tosi tärkee vaikken sua tunnekkaan, toivottavasti asiat selviää ja juna menee takaisin raiteilleen. Onhan perheesi sun tukenasi, ettet jää yksin.? Elämä on välillä vaikeaa, mutta sinne kuuluu onnelliset kuin myös harmilliset asiat :) Jokaisesta asiasta pääsee kyllä yli, kun jaksaa yrittää ja jos tukijoita on paljon. Tsemppii elämäntilanteesi vuoksi (mikä se ikinä onkaan) ja koita jaksaa vielä. :)<3 Just try, i know you can do that!

  VastaaPoista