22 heinäkuuta 2014

Rodos part 2

Heippa!

Mulla on hirveesti puhelimessa kuvia joita näyttää teille ja musta tuntuu että nää matkapostaukset ei ihan heti lopu. Kirjoitan mahdollisesti vähän aikajärjestyksessä kuvien alle stooria. :) Huomenna varmaan lisää matkasta. Lähen kohta junaan ja kotona pääsen joku päivä tekemään vihdoinki videopostausta!

IMG_1256 IMG_1258
Ekana iltana kierrettiin nopeesti Falirakin keskusta ja käytiin kattomassa se Falirakin uimaranta. Mentiin ihan lähelle syömään kivannäköiseen ravintolaan, joka oli ihan täynnä ihmisiä. Aateltiin että on varmaan ihan hyvä paikka siis! Mun kana oli kuitenki tooosi kuivaa eikä mojitokaan ollu niin hyvä. Siellä käytiin syömässä vaan kerran.
IMG_1262 IMG_1260
Samana iltana mentiin tommoseen ihan sairaaaaan ihanan näköseen Lounge baariin. Se baari oli aina ihan tyhjä vaikka se oli kaikista ihanimman näkösin! Käytiin siellä parina iltana istuskelemassa hetken. Enkä muuten tykänny yhtään tosta margaritasta, ihan liian vahvaa mulle ;D
IMG_1268
Löydettiin samana iltana meiän lemppari baari! Poltettiin ekana päivänä sishaa mut kummallekki tuli vähän pahaolo siitä, en tiiä johtuisko siitä ettei me kumpikaan polteta? 5€ makso sishan polttaminen tuolla ja mojitot oli 5€ myös. Katottiin myös kahtena iltana tuolla ne futismatsit ja sillon oli ihan täys baari.
IMG_1304
Varattiin ekaks viikonlopuks skootteri ja lähettiin Rodoksen keskustaan. Mun poikakaveri siis ajo ja mua pelotti ihan sikana ajella siellä keskustassa, varsinkaan ku me ei tarkalleen tiietty mihin helvettiin me oltiin menossa edes... :D Kaupat meni just sillon kiinni ku me löydettiin perille joten aateltiin vaan käydä syömässä siellä. Ravintola oli ihan Sephoran vieressä ja siinä oli eessä semmonen suihkulähde jossa kaikki turistit otti kuvan (myös me)... Paikka oli iso ja tosi ihanan näkönen ainaki noin illalla. Ruuatkaan ei maksanu ku perus 10€/annos. Mä otin Sea food risoton ja poikakaveri otti Carbonaran. Tykättiin!
IMG_1333
IMG_1291
Seuraavana päivänä mentiin skootterilla Anthony Quinn Baylle. Snorklattiin siellä ja otettiin aurinkoa muutaman tunnin. Ihan kiva paikka snorklaamiseen, ei musta niinkään pelkkään uimiseen koska tolla puolella ei ollu rantaa ollenkaan.

29 kommenttia:

 1. aa mäki haluun tonne! ihania kuvia ja toi sea food risotto näyttää tosi hyvältä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä, katoin just samaa risottoo.. Nams nams... Onks kukaan sanonu kuin nätti hymy sulla on hei ??

   Poista
 2. Mite sä pystyit juomaa siel alkoholii ku oot alaikänen? Ja mitä toi sisha niinku on?:O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl kreikas yms pystyy juomaa, ei ne ikää kysy missää ku ne tarttee vaa rahaa :D se on makutupakkaa mut siinä ei vissii oo nikotiinii ainakaa paljon. Eikä se maistu paskalle :D ja se poltetaa veden läpi ni se ei satu kurkkuun

   Poista
  2. Melkein missä vaan rantalomakohteessa pystyy menemään baariin tai tilaamaan alkoholia koska oot turisti:DD

   Poista
 3. Rusketuitko paljon? XD

  VastaaPoista
 4. Tuleeko part 3...? Ja tee meikkien esittelyy. Oot upee ja kaunis ♥

  VastaaPoista
 5. onks shisha (?) sitä nikotiinitonta vai onks siinä jotaii?? :D

  VastaaPoista
 6. Mitä te shishasta poltitte?:)

  VastaaPoista
 7. Mitä tuo sisha tarkalleennottaen on ?

  VastaaPoista
 8. Olitteko poikakaverin kanssa kahestaan vai millä porukalla? Onko toi sishan polttaminen "k18"? Millon tulee videota? :)

  VastaaPoista
 9. ihania kuvia :) tuleeko part ?

  VastaaPoista
 10. Minkä ikäinen sun poikaystävä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiedän ;D siks ihmettelenkin missä ootte tavannu? ;o

   Poista
  2. en kerro mun poikakaverista mitään, koska oon sanonu ettei se kuulu tänne mun blogin puolelle yhtään sen enempää. :)

   Poista
  3. Hävettääkö sua/sitä teidän ikäero? :)

   Poista
  4. Tai kaikki ei vaan yksinkertasesti haluu nettiin?

   Poista
 11. Voi Elina. Sun blogiasi seuraa niin moni ja samalla niin moni nuori, vielä suakin nuorempi, ihailee sua ja pitää sua esikuvana.
  Mieti, onko järkevää blogissasi tuoda esiin, että alaikäisenä (kyllä, 17-vuotiaskin on vielä alaikäinen, vaikka lähellä 18 onkin) juot alkoholia. Tee mitä teet, ei siinä mitään, mutta mieti, millaisen mallin tai esikuvan voit nuoremmillesi antaa. Tarvitseeko tätä tuoda esiin? Se ei tee sinusta millään lailla vanhempaa, uskottavampaa tai mitään muutakaan. Blogisi on myös niin suosittu, että se voi itsellesikin tuoda ongelmia. Mieti sitä.
  Mukavaa kesää sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä haluaisin kirjottaa ihan vapaista asioista täällä blogissa, koska tuntuu kauheelta pelätä että voinko mä kertoa mun elämästä tätä ja tätä asiaa koska mulla on kuitenkin näinki paljon lukijoita... en oikeen voi sille mitään että niitä on niin paljon, eikä se todellakaan mua haittaa! enkä oo ainoa kenen alaikäisen blogissa näkyy alkoholinkäyttöä ja se on usein osa tämän ikästen elämää ja kaikkihan sen tietää niin miks sitä pitäs salailla...? ehkä eri asia jos oisin jotain 14 ja laittelisin jotain mojitokuvia tänne. kiitos samoin :)

   Poista
  2. oon kyllä samaa mieltä elinan kanssa.. kyllä mun mielestä bloggaamisen pitäisi olla rentoa ja hauskaa, eikä aina vaan ajatella "oonkohan hyvä esikuva kun nyt laitan tälläsen kuvan tai kirjotan tälleen". Ymmärrän kyllä myös tuon toisen anonyymin mielipiteen mutta elinalla on niin mahtava blogi että mua lähinnä harmittas jos elina ei vois kertoa vapaasti elämästään ja siitä mitä tekee yms. Ehkä loppujenlopuksi silloin bloggaaminen ei enää olisikaan niin hauskaa?

   Poista
 12. Tehkää sun poikaystävän kans boyfriend tag? Oot iha sika kaunis ja hyvää kesää!♥

  VastaaPoista
 13. Mullakaan ei ole mitään sitä vastaan, että Elina kirjoittaa tänne esim. juomisistaan yms. Mutta se pikkusen häiritsee, että tuntuu että joka postauksessa vain juot tai polttelet jotain xd ? Ei jokaseen kiitos..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän sitä saa ihan itse päättää mitä julkaisee. Seuraa sitten erilaisia blogeja jos ei nappaa Elinan elämä :)

   Poista
  2. Samaa mieltä anon kans!

   Poista
 14. Kiva blogi :) Ootko sä 17? Näytät kyllä ainaki 19-20 vuotiaalta :)))

  VastaaPoista
 15. hah mäkin ja mun serkku erehdyttiin ottaan margaritat madeiralla ja se oli kyl iha hirveetä :D

  VastaaPoista