22 toukokuuta 2015

Chill

Moi Turkista! :) Me tultiin eilen illalla tänne Bodrumin läheisyyteen. Niin ihana tunne olla ulkomailla ♥ Tänään ei olla vielä paljon tehty muutaku käyty altaalla ottamas arskaa ja uimassa. Kohta ollaan lähössä Bodrumin keskustaan kattelee ympärille ja syömään jossain vaiheessa. Mun kesä alkaa siis virallisesti nyt ja mulla on jo muitaki kivoja suunnitelmia kesälle!

Sen sain tietää, että kouluun en päässy taaskaan syksyks joten sen puoleen suunnitelmat on "vähän" auki... Kesän aikana täytys ettiä jotaki työpaikkaa ja jos semmosta ei tule syksyks niin oon miettiny aikuislukiota. Mutta kaikki järjestyy aina jotenkin ajallaan ja nyt oon onnellinen kesästä ja nautin vaan tästä auringosta!

Meillä on koko hotellissa tosi hyvä netti, joten yritän postailla matkan aikana muutaman kerran tänne vielä. Instaa päivitän varmasti päivittäin, joten kannattaa seurata sieltä mun matkaa! Mun nimimerkki on ccandycc.

IMG_2944 
Lentokentällä Suomessa ennen koneeseen menoa :) Lentoki meni onneks tosi nopeesti ja hyvin!IMG_2951
Hotellin aamupala on ihan hyvä! Mä en oo aamupalaihminen joten mä en hirveesti tarvikkaan mitään eri vaihtoehtoja aamupalalla.
GOPR0110 
IMG_2972 
Kimono Lindex // Kengät Kreikasta // Bikinit H&M // Koru EbayGOPR0105
Cosmopolitanii altaalla ♥

35 kommenttia:

 1. Harmi ettet päässy siihen kouluun :( Mut pidä hauskaa siel Turkis ja hyvää kesää! ♡

  VastaaPoista
 2. oi kun kiva toi asu ennen koneeseen menoa! ja vitsi sulla on hyvä vartalo! urheiletko mitenkään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :)! en urheile eikä mul oikeesti mikää kovin hyvä vartalo oo, vatsaa löytyy ja selluliittiä reisissä :D

   Poista
  2. Eikös sitä löydy melkein jokaiselta normipirkolta :D

   Poista
 3. Näyttää kyl niiin ihanalta reissulta!<3 NAUTI!
  Kun on paluu arkeen niin toi aikuislukio kuullostaa kyllä hyvältä,voi opiskella omaan tahtiin ja etänäkin ymmärtääkseni aika paljon ainut huono puoli on tottakai sit se ettei saa opintotukee:/ Ja työt ja opiskelu taas vaatii paljon järkkäilyjä ja jaksamista ennenkaikkea!Mutta toivon et pääset ainakin muuttamaan pk-seudulle mahdollisimman pian koska tänne sä selkeesti kuulut!:) Tsemppihalit kesään!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon, i will :)! aijaa en ees tienny ettei saa opintotukea. koska vuokra on kuitenki maksettavana ja eläminen... noo sit se on taas valtion tuilla elettävä jos ei tuu työpaikkaakaan :( hyvää kesää sullekki <3

   Poista
 4. Kenen kanssa oot matkassa?:)

  VastaaPoista
 5. Ottakaa nyt jumalauta edes yks kuva tän sun poikaystävänkaa :D eikö se kehtaa esiintyy sun blogissa ikäeron takia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en usko et se on ikäero vaan se mm. että joutuu tänne tuhansien ihmisten arvosteltavaksi :)

   Poista
  2. Siis kuinka vanha tää sun äijä on?:D Yli 25v?

   Poista
  3. ⬆️24v eli ei edes paljon elinaa vanhempi :)

   Poista
 6. Miks et päässy kouluu?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kauneusalalle on vaikee päästä ja varsinkaan nuorten puolelle koska menetän pisteitä niin paljon kun en hae suoraan peruskoulun jälkeen. veikkaan etten päässy aikuispuolelle siks koska ne varmaan ottaa sinne vaan niitä keillä on jo joku toisen asteen tutkinto. yksityiselle en haluu hakee koska se tulis vaan niin kalliiks ja joutus ottaa lainaaki ni en haluu vielä luovuttaa vaan koitan hakee ilmasiin paikkoihin :)

   Poista
 7. Moikka! Mekin ollaan lähössä Bodrumiin elokuun puolivälissä. Siks mulla oliski muutamia kysymyksiä. Huippua kun postailet sieltäkin!! Mut siis ensiksi, lensittekö JetTime Finlandilla? Oliko suomalainen henkilökunta? Oliko lento tasanen ja meni ihan ilman ongelmia? Kiitos jos etukäteen! :) ihanaa lomaa teille!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo postailen vielä monta kertaa tästä aiheesta ;) joo lennettiin ja oli suomalainen henkilökunta koska meillä on Tjäreborgin pakettimatka. lento sujui tosi hyvin mutta se meiän kone millä me lennettiin oli vanha ja pieni ni se ei ollu niin kiva mutta palvelu oli hyvää ja tax free shoppailtavaa on paljon! kuvastoa selaillessa lento meni toosi nopee :D kiitos <3

   Poista
  2. Apua nyt alko jänskättää jos se on sellanen vanha ja pieni XD no toivottavasti päästään perille (kopkopkop) ... :D kerrothan myös jotain vinkkejä siellä olemisesta jos tulee mieleen! Esim halpoja paikkoja tai must see juttuja! :) tai jos jossain yritetään huijata... :(

   Mut vitsi miten kiva et lähitte just sinne! Sun blogia on muutenkin nii kiva lukee et sit viel tää et postaat sieltä!!! :)

   Poista
 8. ihanat asut! Rakastuin nuihin biksuihin, ootko ostanut suomen h&m:stä?


  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo oulun ideaparkista ostin joku viikko sit :)! kiitos <3

   Poista
 9. Haitko siihen maksulliseen parturikouluun mikä kestää sen vuoden(?) Sellaseen luulis ainakin pääsevän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en hakenu, en haluu vielä hakee sinne jos pääsisinki töihin jotta sais säästöön enemmän rahaa ettei tulis niin kalliiks sit se. tai sit jos pääsis ilmaseen kouluun vielä joskus :)

   Poista
 10. Mua on alkanut kiinostaa että mihin sä sillon 9 luokan jälkeen hait?

  VastaaPoista
 11. kun tolla alallamenee umpeen se pv mihin mennessä se paikka pitää ottaa vastaan nii sinne kannattaa alkaa soitteleen ja kysyyn et onko vapautunu paikkoja! Jos sattuisit oleen esim jollain varasijalla. Ku noilla aikuis ja lukio pohjasilla aloilla aika useasti kuulemma ei otetakkaa sitä paikkaa sit vastaan... Et kannattaa ainaki soittaa ja kysyä! :)

  VastaaPoista
 12. Iiihana toi asu *__* mistä noi aurinkolasit on? :)

  VastaaPoista
 13. Millo tulossa uutta videoo:)

  VastaaPoista
 14. Oon lähdössä kesällä ekaa kertaa ulkomaille mahdollisesti kreikkaan. Olet ilmeisesti matkustellut jonkun verran ja haluaisin tietää minkälainen summa rahaa kannattaa varata ruokaan ja ostoksiin?

  VastaaPoista
 15. olsit käyny kymppiluoka nii ei olis hävinny pisteet ja olsit päässykku johki etkä vaan maannu himas joten ei ihme ettet pääse mihkää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä anon kanssa!

   Poista
  2. Jep. Ja aina vain vaikeampi se on sinne kouluun päästä mitä pitempään on kotona toimettomana. Olisi ehkä kannattanut sinnitellä se matkailuvirkailijakoulu loppuun asti, vaikka ei olisi kiinnostanutkaan. Työllistyminenkin olisi vähän helpompaa, kun olisi jonkinlaista työkokemusta edes työharjoittelun kautta..

   Poista
  3. Itse opiskelen tällä hetkellä tarjoilijaksi ja ala ei miellytä, mutta aijon silti käydä tämän loppuun koska tästä on paljon hyötyä ajattelen jatko opiskeluja. Olisit vaan käynyt entisen koulun loppuun asti!

   Poista
 16. Oisko kannattanu opiskella yläasteella paremmin =) Vai mikä oli keskiarvosi/pistemääräsi?

  VastaaPoista
 17. Ihana ku näytät nii onnelliselta vaikkei koulupaikka auennukkaa :) toivottavasti saat työtä tai mitä sitte haluatkaa tehdä. Ihanaa reissuu ja kesää <3

  VastaaPoista
 18. Olisi ehkä kannattanut hakea myös johonkin pk-seudun ympäristökuntiin kouluun jos olis ollut helpompi päästä, kuten Keravalle, Järvenpäähän tms junayhteyksien päähän ja olisit voinut asuu stadissa. ....??

  VastaaPoista