19 kesäkuuta 2015

18th Birthday

Viiiiiihdoin postasta mun synttäreistä jotka vietin jo 6. tätä kuuta! Oli kivoimmat synttärit ikinä. Viime vuonna en ees muistaakseni viettäny synttäreitä :D Nyt tuntuu kivalta ja tosi vapauttavalta olla täysikänen ku saa mennä mihin huvittaa. Mulla on nyt vihdoin muuttokin juhannuksen jälkeen Helsinkiin mutta selvitään onneks yhellä muuttokuormalla. Siitä ja muusta lisää ens viikolla :)
syndet
Laittauduin aamusta ja Kati ja Riina tuli meille. Polteltiin shisaa ja syötiin synttärikakut! Sen jälkee lähettiin Kaisaniemenpuistoon vaikka oliki aika kylmä sää. Juotiin pahanmakunen skumppa ja istuttiin siellä pari tuntia.syndet2
Sen jälkeen mentiin poikaystävän kans syömään meiän lemppari sushipaikkaan Sushibar + Wine nimiseen paikkaan ja aaaaah oli niin hyvää ettei mun sanat riitä kuvailemaan! Sen jälkeen mentiin Helsingin Casinolle vähän pelailemaan ja juomaan pari drinkkiä. Kahentoista aikaa suunnattiin sit Namuun tyttöjen kans ja tanssittiinki siellä puoli neljään asti.

34 kommenttia:

 1. Niin teetkö sitä muutto vlogia,sitä ois tosi kiva kattoo;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en usko että teen vlogia. en oo tehny vuosiin vlogia ja se tuntuu pelottavalta ajatukselta

   Poista
 2. paljonko painat mahdollisesti tällä hetkellä? hyviä aamupaloja? :)

  VastaaPoista
 3. ihanaa, et pääset vihdoin muuttaa sinne, missä oot onnellinen<3 voisitko tehdä postauksen sun tyylistä: sen kulmakuvista, mistä saat vaikutteita, mistä ostat vaatteet yleensä, sen muuntumisesta vuosien varrella yms

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nii mustaki! :) mun tyyli ei oo oikee must mitenkää ihmeellinen ja ostan vaatteet sieltä mistä kaikki muutki, gina h&m yms. mutta mult on toivottu postausta mis on tosi vanhoja kuvia musta ni oon tekemässä semmosen jossain vaiheessa!

   Poista
 4. eikä mä muistan vieläkin kun puhuit täällä siitä kuinka täytit 16!

  VastaaPoista
 5. Näytät ihan orphan blackin päänäyttelijält Sarahilt

  VastaaPoista
 6. Et sä kyllä kaikkialle pääse kun oot 18.... :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai haluutko kertoo mihin ei pääsis? :D jos on rahaa ni pääsee mihin haluaa ja käyttäytyy hyvin

   Poista
  2. On monii baareja mihin pääsee vasta 21/22vuotiaana.

   Poista
  3. Ne ikärajat ovat baarin omia suosituksia. :) Jos käyttäytyy hyvin ja näyttää fiksulta, voi päästä jo 18-vuotiaana.

   Poista
 7. Eikö sua yhtään ahdista opiskelupaikattomuus ja se, että vanhemmat silti maksavat kaiken (muuttokin) ? En siis sano mitenkään ivaillen, vaan 18-vuotta ja peruskoulu vaan takana on aika karu yhdistelmä. Tai ajattelitko olla enää ollenkaan opiskelematta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei mua oikeestaan se nii paljo ahista koska mul on terveysongelmia ni ne ahistaa oikeestaa mua. mun vanhemmat ei hirveesti oo maksanu mulle mitään muutaku ruuan koska oon saanu mm. työmarkkinatukee. ajattelin todellaki mennä opiskelee jossain vaiheessa mut sitä hankaluttaa vielä ne terveysongelmatki :(

   Poista
 8. Moi! Olisko sun mahdollista laittaa tonne blogiin sitä palkkia jossa on kaikki postaukset päivämäärän mukaan? Kiinnostais lukea sun aiempia postauksia mutta sivujen näpyttely vie aikaa näin yksittäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuolla sivussa on toi blogiarkisto ni siinä pääsee helpommin lukemaan :)!

   Poista
  2. Mistä oikeen saat rahaa kaikkiin kalliisiin meikkeihin ja vaatteisiin? Käytkö missään töissä? Ja onko sulla siis vaan peruskoulu takana?

   Poista
 9. Moi,

  Tuli mieleen että asutko kotona vai omassa kämpässä? Opiskeletko jossain yms..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muutan poikaystävälle vuokralle ainakin alustavasti koska pk seudulla on niin kalliit vuokrat. en saanu opiskelupaikkaa tänäkääään vuonna :D

   Poista
 10. Ohh Paljon onne Elina! Kylläpä aika on mennyt nopeesti sinulla. Itselläni aika menee niin hitaasti että plääh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! on se mullaki kyllä menny aika hitaasti jos yhtää lohduttaa... :)

   Poista
 11. Oi kuulosti ihanilta synttäreiltä! :) Sun blogia on tosi kiva lukea! Ja kaikkea hyvää sulle :)

  VastaaPoista
 12. Onnea! Joskus kerroit että olisit ehkä julkasemassa postausta jostain aika henkilökohtasesta aiheesta, niin ootko nyt miettiny sen julkasemista? :)

  VastaaPoista
 13. Samaa tulin sanomaa kun toi yks ano tuolla. Muistutat niin hemmetin paljo Orphan Blackin näyttelijää, Tatiana Maslanya. :o Ihan huikee yhdennäkösyys !!!

  VastaaPoista
 14. Kun et päässy opiskelemaan niin yritätkö hakea töihin :) ja voitha sä hakea oppisopimuksella tai käyt ripsi/kynsi-kurssin, niitä tekijöitä tarvitaan aina :)

  VastaaPoista
 15. Miten sulla on rahaa muuttaa poikaystävän kanssa yhteen?

  VastaaPoista
 16. Anteeksi kun ei liity postauksen aiheeseen, mutta tahtoisin vain kysyä, missä oot ottanut sun tatuoinnit? ootko jälkeen tyytyväinen ja oliko hyvä palvelu? sattuiko? tekeekö leimaa alaikäiselle? kiitos vielä!:)

  VastaaPoista
 17. anteeks kun kysyn, ei tietenkään ole pakko vastata ellet halua. mutta onko sulla mitään sairauksia, fobioita, kammoja, häiriöitä yms. Kun tuossa ylemmissä kommenteissa mainitsit, että sulla on terveyden kanssa ongelmia... :)

  VastaaPoista
 18. Onnea nyt vähä myöhässä molemmista, sun synttäreistä ja muutosta☺️ Tosi kiva että pääset vihdoi muuttaa. Tuleeks sul ikävä sun perhettä vai muuttako nekin etelään?

  VastaaPoista
 19. Oi että sun hiukset on niin ihanan pitkät ! Olis niin kiva jos joskus tekisit mydayn videolle?:)

  VastaaPoista
 20. Onnea "vähän" myöhässä! Pääsit muuten lempi blogini -postaukseen, käy kurkkaamassa jos kiinnostaa :-D

  http://fs-krista.blogspot.fi/2015/06/favourite-blogs.html

  VastaaPoista
 21. Voisitko tehdä videon jossa esittelet kaikki omistamasi Mac tuotteet? :)

  VastaaPoista
 22. tää sun blogis laskee vittu kovempaa ku läski pulkalla. '' siitä lisää ensiviikolla '', vittuakos lupailet jos et postauksia tee:D

  VastaaPoista