01 kesäkuuta 2015

Oludeniz Beach

Nyt viimeset kuvat Turkin reissulta kehiin! Ajettiin loman lopussa kolmen tunnin matka Oludeniz biitsille joka on Turkin suosituin ranta. Tää ranta joka näissä kuvissa näkyy on nimeltään Blue Lagoon ja meiän oli tarkotus myös mennä tuolla toiselle rannalle joka ois ollu vissiin hienompaa hiekkaa, mutta oltiin niin älyttömän väsyneitä automatkasta että pysyteltiin vaan tolla biitsillä.

Ranta oli todella ihana niinkun näkyy! Vesi oli ihan sika sinistä, toisinku vaikka sillä Kosin keskustan rannalla jossa käytiin tai sitten meidän hotellin omalla "rannalla". Jos toi ois ollu silee hiekkaranta niin mä antaisin 5/5 tolle rannalle. Mä kun vihaan yli kaiken kivisiä rantoja, ne sattuu ihan sikana jalkoihin :(

Reissu oli yhteensä kuuden tunnin ajomatkan arvonen, vaikka yöllä oli ihan sairaan pelottavaa ajaa takasin Bodrumiin hotellille. Turkissa kun ei oo kovin paljon valaistu edes isoja teitä... Vuorilla oli varsinki kiva pimeellä ajella (tai no olla kyydissä) niissä jyrkissä mutkissa!! Sitä en ikävöi kyllä yhtään :D

Meidän matka oli tosi onnistunu ja kaikinpuolin hyvä, mutta mulla oli lopussa koti-ikävä tänne Suomeen ja oli ihanaa tulla takasin. Osaan taas arvostaa Suomea paljon enemmän kun on hetken jossakin muualla. Sais vaan olla ainainen kesä, ihania hiekkarantoja ja turkoosia vettä ni en lähtis täältä minnekkään!

IMG_3266 IMG_3261 IMG_3284 IMG_3255 G0260470 IMG_3322 IMG_3318 IMG_3366 oludeniz
turkki

21 kommenttia:

 1. http://www.studentum.fi/education/2-month-course-in-makeup-2-kuukauden-meikkaajakurssi-305875
  http://www.studentum.fi/education/kauneudenhoitoalan-perustutkinto-kosmetiikkaneuvoja-134449
  http://www.studentum.fi/education/kauneudenhoitoalan-perustutkinto-kosmetologi-134447
  http://www.studentum.fi/education/kosmetologi-90550

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon jo hakenu kahteen viimeseen enkä päässy sisään :( tolle alalle on tosi vaikee päästä ku on niin paljon hakijoitaki. tosta make up for everin kurssista ei ois mulle tippaakaan hyötyä koska tosta ei valmistu mihinkään ja maksaa silti melkeen 4000€... oon kyl ajatellu ottaa lyhyitä kursseja espoon omnian avoimella amiksella jos siellä on tolle alalle niitä tarjolla :)

   Poista
  2. hölmönä en tietenkään huomannut vilkaista hintoja :) mutta onko olemassa jotain ripsenpidennys tai kynsienteko kursseja? sellainenhan voisi olla yksi mahdollisuus ellei sekin ole kovin kallista ja siitä saisit helposti työnkin välivuodeksesi :)

   Poista
  3. ei se mitää, kiitos vaivannäöstä :) joo on, oon käynykki akryylikynsien tekemiselle kurssin vuonna 2013! ne on päiväkursseja ja maksaa vaan reilu satasen ni ei oo kyllä paha. mulla on aika monta suunnitelmaa nyt niin neki on listalla :)

   Poista
 2. Haha koti-ikävä viikon matkasta, jotenki niin söpöö x) vaikka olisin kk poissa Suomesta nii silti musta on aina ikävä palata takas matkoilta ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oli mullaki kyllä viime vuonna ku oltiin kreikassa ni en ois halunnu millää lähtee suomeen takas. ehkä se oli sit kivampi matka kun tämä turkin matka, en tiiä :D

   Poista
 3. kuvasitko noi fisu kuvat järkkärillä vai kännyllä? :)

  VastaaPoista
 4. Aijotko värittää ton sun tatuoinnin jokus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis en millään värillä, pysyn mustavalkosessa! mutta joo aion jotaki parannella sitä väritystä joskus ja tota perhostaki pitää korjailla yhestä kohti mutta en oikee tiiä millon vielä. mulla on seuraavaan tatskaan aika vasta syyskuussa niin pitää kattoa rahatilannetta :)

   Poista
  2. minkä tatskan meinaat ottaa seuraavaksi? :)

   Poista
 5. ootko tarvinnut mitään lupalappua mihinkään reissulla kun olet vielä alaikäinen? T.Tyttö 17v joka on lähdössä 19v poikaystävän kanssa ulkomaille

  VastaaPoista
 6. Millanen tulee seuraavasta tatskasta? :)
  Aiotko pitää kaikki mustavalkosina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en nyt sano vielä mitään, pidän salaisuutena siihen saakka että se on kädessä ;) mutta joo mustavalkosina aion luultavasti pitää kaikki. ainakin sen seuraavankin :)

   Poista
 7. Aiotko muuttaa helsinkiin/pääkaupunkiseudulle nyt kesällä?

  VastaaPoista
 8. Tykkäätkö enemmän alanyasta vai rodoksesta? Matka olisi ensi syksylle suunnitelmissa mutta en osaa päättää kumpi :) oon itsekin käynyt alanyassa viidesti ja kreikassa kolmesti, mutta ovat mun mielestä aika tasavertaisia. Turkki siten parempi, että on halpa maa. :) Sä saat nyt ihan päättää, kumpaan maahan poikaystävän kanssa seuraavaksi suunnataan, Kreikkaan vai Turkkiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo käyny alanyas ikinä mut mä sanoisin että mee kreikkaan! Mulle jäi kreikasta parempi maku ku turkista ku oltiin tuolla bodrumissa mutta alanya varmaa on aika erilainen... :)

   Poista
 9. Heei nyt oot varmaa tyytyväinen ku pääset pois täältä kamalasta Oulusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en ees pysty kuvailla kuinka helpottuneelta musta tuntuu!

   Poista